Wat al fibromyalgie zou moeten weten over het nemen van een douche

Laten we een fibromyalgie douche maak een andere COMPREHENSIVE activiteit?

Voor de meeste mensen die niet leven met chronische pijn, een ochtenddouche helpt je verfrist, wakker en klaar voor de dag te voelen. Helaas, dit is niet de ervaring dat veel mensen met fibromyalgie. Het lijkt een klein ding, maar als je leeft met deze aandoening, zelfs het nemen van een douche in de ochtend kan uitputtend zijn.

Een douche kan heel fysiek veeleisend voor iemand vechten fibromyalgie, waardoor pijn, vermoeidheid en waardoor het moeilijk is om iets anders te doen, maar om de rest van de dag te herstellen.

Er zijn vier redenen WAAROM KAN een douche nemen uitputting bij fibromyalgie patiënten:

Fysieke inspanning  : De mensen met fibromyalgie worstelen met bijna constante vermoeidheid, en zelfs de eenvoudigste fysieke activiteiten kan zeer worden nemen. Douchen vereist meer lichamelijke inspanning dan de meeste mensen. Denk eraan: je staat, stretching,  buigen, te  bereiken en ga zo maar  door. Voor iemand met fibromyalgie, kan het erg moeilijk zijn.

Ontspanning  : Een warm bad kan worden ontspannen, maar als je vechten vermoeidheid en moeite met wakker worden in de eerste plaats kan ontspanning precies wat je niet doen.
Gevoeligheid Temperatuur: gevoeligheid voor  temperatuur is een veel voorkomend symptoom van  fibromyalgie en krijgen in een warm bad kan uw saldo gooi de temperatuur en het is  moeilijk om  af te koelen naar de  bodem, waardoor hetzweten en daarna uitgeput.

Vertigo  : Duizeligheid is een ander veel voorkomend probleem voor fibro mensen en het verplaatsen van de gecombineerde douche met warm water kan het erg moeilijk om het evenwicht te bewaren. Niemand wil vertigo hebben of neem een val als je in de douche, die een echte beangstigende ervaring kan zijn.

gevoelige zenuwen  : Als u een overactieve zenuwstelsel (als dat –  je doen als je fibro), het gevoel van het water raken van de douche kan pijnlijk in het zijn –  zelfs of de  reden om bijzonder gevoelig zijn voor de rest van zijn de dag door  het nemen van de  pijn in het lichaam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *