Triest feit van het leven met fibromyalgie en chronische pijn

Fibromyalgie en chronische pijn
Je weet dat gevoel dat je ervaart als je loopt in een kamer en je kan niet eens beginnen te herinneren waarom je daar ging? Dit is wat het is om mist in de hersenen als gevolg van ernstige chronische pijn ziekte. Op slechte dagen, die ik achterlaat een spoor van onafgewerkte taken, deserteurs dwalen mijn appartement voor een of andere reden kan ik me niet herinneren. Meestal vind ik mijn weg terug naar wat ik niet afgemaakt, het kijken door de ogen moe, en een mist van verwarring. Zo niet, dan zal mijn man meestal vinden het bewijs van mijn vreemde hersenen mist en vermoeidheid tijdens ons home.en hersenenmist (of fibro mist) is slechts één aspect van mijn ernstige chronische pijn. Er zijn bijna talloze andere symptomen die hun weg hebben gemaakt in mijn leven sinds ik werd gediagnosticeerd met een vroeg begin van artrose en fibromyalgie. In deze post zal ik delen een aantal ronduit onaangenaam realiteit van het leven met chronische ziekten en chronische pijn

de trieste realiteit van het leven met chronische pijn ziekte:

1. Leven met chronische pijn betekent dat de zorg voor jezelf kan een full-time baan – een die mensen niet begrijpen, omdat het komt niet met een salaris of 401 (k ).

2. Dit betekent dat u af en toe hulp nodig te kleden, zelfs als je slechts 26 jaar oud.

3. We moeten nieuwe woorden als “theorie” leren (lepel en dan leren hoe ze aan anderen uit te leggen)

4. Dit betekent dat u uw “man” vraag helemaal wild over hoe dat te doen huishoudelijke taken zoals het schoonmaken van het fornuis en het wasgoed weg, omdat je vaak niet kunnen afronden.

5. Leven met meerdere aandoeningen ernstige chronische pijn betekent dat een specialist je zou kunnen weigeren als patiënt, omdat u een bepaalde ziekte (fibromyalgie), ondanks het feit dat u vragen om het te zien voor een ander (artrose).

6. Dit betekent dat u kunt besteden om boodschappen te kopen en een maaltijd bereiden, maar niet op dezelfde dag.

7. Leven met chronische pijn betekent vaak dat painsomnia -. Ie d, niet kunnen slapen omdat je te kwaad. Het betekent ook dat meer pijn omdat je niet slapen, dus het opstarten van de painsomnia cyclus.

8. Leven met een chronische ziekte betekent dat je vaak het doelwit van mensen die denken dat ze het supplement, voedsel, olie of behandeling die u zal genezen.

9.  Het betekent dat de trots u het gevoel van het hebben van een productieve dag kan plotseling worden weggevaagd door de golven van ernstige chronische pijn, want eigenlijk, je te veel gedaan.

10.  Je zult geleidelijk leren dat je nodig hebt om uit te rusten voordat je naar een vergadering, want als je wachten tot na dan zul je twee keer zo lang om te herstellen nodig hebben.

11.  Het leven als een chronisch zieke persoon onvermijdelijk leidt tot onverwachte, pijnlijke situaties dat u achterlaten op de bodem van een emotionele achtbaan.

12.  Dat betekent dat je kan uw baan op te zeggen (of verliezen). Dan, omdat je niet gaan elke dag, net als andere mensen werken als gevolg van ernstige chronische pijn, kan je jezelf verdedigen van je dagelijkse routine aan vreemden te voltooien.

13. Het is om je gitaar verkopen omdat u niet de grip en behendigheid in de vingers om te spelen als gevolg van chronische pijn te hebben.

14. Dit betekent dat het stellen van uw echtgenoot te veel te doen voor je.

15. Het maakt je aan het lachen bij het zeggen dat u nu belachelijk, zoals “Just do it” of “chronische pijn is zwakheid verlatend het lichaam.”

16. Het voelt alsof je ernstige chronische pijn ziekte (n) probeert om uw gezondheid, uw entertainment, uw geld (uitgaven aan gezondheidszorg en eventueel het verlies van inkomen), en zelfs uw geestelijke gezondheid te stelen bij tijd.

17. Dit betekent dat je moet methoden om iets wat onmogelijk te behandelen lijkt (vooral als je jong bent) te leren.

18. Leven met ernstige chronische pijn betekent dat u overwegen te verhuizen naar een huis, want het is een realiteit van het nieuwe leven dat je leeft.

19. Je paniek als je gaat door jezelf, omdat je niet weet of je ernstige chronische pijn kan omgaan met op uw eigen.

20. Dit betekent vaak ervaren gevoelens van depressie of pijn op de levensstijl die je hebt verloren.

21. Het kan betekenen wordt gezien als lui, omdat je lichamelijke activiteit niet aankan.

22. Het leven als een persoon kan je dingen zoals het verleggen van je grenzen te doen als je op reis, omdat je zeker wilt de meeste van die zeldzame momenten wanneer je de hele dag je niet in bed.

23. Dit betekent dat moet twee dagen om te herstellen van een activiteit die niet iemand anders de douleur.24 geeft. Dit betekent dat nieuwe boeken lezen, horloge nieuws televisie en besteden te veel tijd op sociale media, omdat ze zijn dingen die je kunt doen in het comfort van uw bank of bed25. Het betekent naar de eerste plaats, zelfs wanneer vrienden en familie kunnen hebben begrepen negatief reageert, of boos tegen je.

26. Leven met chronische pijn ziekte kan betekenen dat de deur van de dingen die je nooit zou hebben gestopt als we gaf je een keuze.

27. Het moet beslissen of om te leven met de verschrikkelijke bijwerkingen van uw chronische ernstige pijn in de rug of de vreselijke pijn die je hebt zonder. Het kan ook betekenen verwijdering door de ergste crisis van je leven als je besluit je niet kunt omgaan met de genoemde verschrikkelijke bijwerkingen.

28. Dit betekent dat u de leuke appartementen vervangen om baskets.29. Dit betekent dat je nodig hebt om in te zetten voor uw chronische seksuele leven en vind de juiste manieren om je verleden, vermoeidheid en chronische pijn te duwen.30. Dit betekent dat stuiteren van een steungroep naar de andere, maar het betekent ook dat je ongelooflijk dankbaar om eindelijk een die geschikt is voor je zal zijn.

31. Dit betekent herschrijven, instructies voor gezonde mensen van een persoon met ernstige chronische pijn.

32. Helaas betekent dit vaak dat je hopeloos, troosteloos en verloren voelen.

33. Maar het betekent ook dat u een nieuw niveau van veerkracht hebben bereikt. Je werd een krijger ernstige chronische pijn die weet wat het is om ernstige chronische pijn te winnen ervaren. Uw ziekte heeft geleerd hoe te prioriteren dingen en mensen die er echt toe aan vous.Vos periodieke doorbraken zal je herinneren aan wie je bent en waarom je de strijd voort te zetten.

Loading...

Leave a Comment