Top 3 voedingsdeficiënties bij fibromyalgie

In de afgelopen maanden, een onderzoeker van de faculteit Farmacie, Universiteit van Barcelona, ​​schreef een artikel over de nauwe relatie tussen voedingstekorten en de directe impact op fibromyalgie. Voedingstekorten zijn zeer vaak voor bij patiënten met fibromyalgie en worden verondersteld bij te dragen aan de verschillende symptomen van fibromyalgie. Hoewel er geen remedie voor deze ziekte, zegt hij dat het eten van een gezonde voeding en voldoen aan de dagelijkse nutritionele behoeften van essentieel belang is om de symptomen van fibromyalgie te verbeteren.

1.Vitamin B-12
Dit element is essentieel voor erytropoëse, namelijk de productie van rode bloedcellen, verbeteren zenuwbanen en stimuleert de synthese van DNA- en foliumzuur nodig voor de stofwisseling. Fibromyalgie hebben typisch lage B12, die tot uiting door een zwak immuunsysteem, gevoelloosheid en tintelen en overmatige vermoeidheid. Je moet voldoende B-12 voedingssupplementen, B-12 sublinguale onder de tong of geïnjecteerd met een B-12 eux.Idéalement gestoken injecties direct in de spieren een keer per week, met een interval van 6 weken aanbevolen.

2.Magnesium
Magnesium is het meest voorkomende mineraal in het lichaam en is betrokken bij de chemische activiteit van 300 lichamen. Meer dan twintig procent van het totale gehalte aan magnesium in het lichaam is opgeslagen in het spierweefsel. Daarom is het een essentieel mineraal dat onze spieren, energieproductie en de algehele gezondheid ondersteunt. Wanneer het intracellulaire magnesium laag zijn, produceert symptomen die lijken op fibromyalgie, zoals lichaamszwakheid, gespannen en stijve spieren, spierspasmen en pijn, lage energie en vermoeidheid. Magnesium is ook nodig voor de omzetting van 5-HTP om serotonine, een stemming en de regulering van het slaaphormoon, de patiënten missen ook fibromyalgie. Om magnesium te verhogen, kunnen natuurlijke supplementen worden toegediend, of u kunt ook magnesiumglycinaat die helpt de spieren te maken meer energie omdat het appelzuur bevat. Nemen 5-HTP met magnesium supplementen zodat de snelheid van omzetting naar een toename van serotonine.

3.Vitamin D
Het gebrek aan zonlicht leidt tot vitamine D (vitamine D3), waarbinnen de fibromyalgie verergert. Dit veroorzaakt niet alleen vermoeidheid en pijn, maar het leidt vaak tot stemmingswisselingen, angst en depressie. Deze vitamine helpt bij het behoud van gezonde tanden en gezonde botten, het immuunsysteem te versterken, de hoeveelheid insuline in het controleren van de behandeling van diabetes, en het bevorderen van een gezond cardiovasculair systeem, de hersenen en het zenuwstelsel te handhaven . Sommige onderzoekers onder leiding van Dr. Florian Wepner, Orthopaedic Hospital Speising Vienna, bleek dat mensen met chronische pijn en vermoeidheid veroorzaakt door fibromyalgie pijn kunt ondervinden met vitamine D-supplementen Dit onderdeel is niet grote hoeveelheden, dat is waarom het wordt gesuggereerd dat je een goede hoeveelheid licht per dag. Echter, een link en de oorzaak en het effect is nog niet gevonden in deze studie.

Loading...

Leave a Comment