NEURONTIN EN LYRIEK ZIJN EEN DOODVONNIS VOOR DE NIEUWE HERSENSYNAPSEN: SCHOKKENDE STUDIE

Een schokkend onderzoek toont aan dat deze twee geneesmiddelen blokkeren de vorming van nieuwe synapsen cerebrales1, het potentieel voor verjonging van plasticiteit van het brein, een drastische vermindering van wat betekent dat deze medicijnen leiden tot een afname in de hersenen die blijkbaar berooft iemands vermogen om te herbouwen. De studie waaruit blijkt deze vorm van schade aan de hersenen met deze twee geneesmiddelen kwamen in 2009, maar blijkbaar de media is zeer laks in het verspreiden van informatie geweest het publiek, waarschijnlijk omdat ze niet willen dat hun reclame-inkomsten in gevaar brengen van dit bedrijf.
Maar patiënten zijn niet de enigen die deze informatie niet krijgen omdat dokters kennelijk geen idee hebben. Ik zeg dit omdat eerst onze Facebook-groep voor deze twee drugs “Neurontin (Gabapentin) en Lyrica (Pregabalin) illegaal zou moeten zijn” zo snel groeit. Toen, afgelopen voorjaar, gooide mijn broer, die aan sommige dingen in de achtertuin werkte, een spier in zijn rug. Ik was verrast te weten dat ik daarvoor naar de dokter was gegaan en de dokter gaf hem een ​​recept voor Neurontin.
Toen ik hem vroeg wanneer hij aanvallen begon te krijgen, had hij een anticonvulsivum nodig omdat hij zei: “Wat?”
Ik moest hem uitleggen dat Neurontin een anticonvulsivum is en dat het bedrijf twee enorme boetes heeft ontvangen, in totaal miljarden, van de FDA voor het voorschrijven van iets anders. En in 2010 werden ze zelfs veroordeeld voor RICO, ja van de georganiseerde misdaad, om artsen aan te moedigen dit medicijn van het etiket voor te schrijven voor dingen die niet zijn goedgekeurd, zoals een spier in de rug trekken! Toen deelde ik met hem de informatie uit deze studie die wees op de hersenschade van het medicijn en, begrijpelijk genoeg, besloot om het medicijn niet in te nemen.
Hoewel ik het volledige artikel hieronder heb opgenomen, is hier de link naar het artikel dat u moet volgen om de volledige onderzoeksstudie te vinden als u het naar uw arts wilt brengen om het op te voeden: https://www.wellnessresources.com/news/neurontin- and-lyric-are-a-death-sentence-for-new-brain-synapsen # ref1

Nu is mijn vraag: waarom heeft de FDA deze medicijnen niet uit de markt gehaald in het licht van deze studie? Ik vraag, want voor deze studie was het ergste dat ik had gezien toen ik hersenbeschadiging produceerde de Fen-Phen en Redux afslankpillen die werden teruggetrokken van de markt vanwege hersenbeschadiging die ze produceerden … hoewel de media de wereld ervan overtuigden drugs. wegens schade aan het hart en de longen. Het was de hersenbeschadiging waaraan de FDA leed en die studies van de fabrikant vereiste om zijn veiligheid te bewijzen. Iets wat ze niet eerder hadden gedaan Dr. Una Mc Cann van de NIH deed een studie die de meest vreselijke hersenschade liet zien. Die medicijnen werden slechts een paar dagen later verwijderd.

Neurontin en Lyrica zijn een doodvonnis voor de nieuwe hersensynapsen

Neurontin en zijn nieuwe krachtigere versie, Lyrica, worden veel gebruikt voor niet-goedgekeurde indicaties die een flagrant gevaar voor het publiek vormen. Deze zeer succesvolle medicijnen zijn goedgekeurd voor gebruik, hoewel de FDA geen idee had wat ze echt in de hersenen deden. Een verrassende nieuwe studie laat zien dat ze de vorming van nieuwe hersenensynapsen1 blokkeren, waardoor het verjongende potentieel van hersenplasticiteit drastisch wordt verminderd, wat betekent dat deze medicijnen sneller hersenafwijkingen zullen veroorzaken dan welke stof dan ook die de mensheid kent.

Het probleem van deze medicijnen wordt nog verergerd door hun flagrante illegale marketing. Neurontin werd goedgekeurd door de FDA voor epilepsie in 1994. De drug onderging een enorme promotie niet op het etiket dat kostte Warner-Lambert 430 miljoen (de eerste grote straf voor niet-geregistreerde promotie) aangegeven. Het medicijn is nu eigendom van Pfizer. Pfizer heeft ook Lyrica, een super krachtige versie van Neurontin. Het is door de FDA goedgekeurd voor verschillende soorten pijn en fibromyalgie. Lyrica is een van de vier geneesmiddelen die een dochteronderneming van Pfizer illegaal verhandelde, wat resulteerde in een deal van $ 2,3 miljard tegen Pfizer.

Hoewel de marketing van deze medicijnen zwaar is bestraft, blijven ze miljarden verdienen in de verkoop van niet-goedgekeurde toepassingen. Artsen gebruiken ze voor allerlei nerveuze problemen omdat ze de symptomen goed kunnen onderdrukken. Dergelijke toepassingen kunnen echter niet langer worden gerechtvaardigd omdat het feitelijke mechanisme van de geneesmiddelen eindelijk wordt begrepen en ze zorgen voor een aanzienlijke vermindering van de gezondheid van de zenuwen op lange termijn.

De onderzoekers in de vorige studie proberen de ernstige aard van geneesmiddelen te bagatelliseren door te zeggen dat “volwassen neuronen niet veel nieuwe synapsen vormen”. Dat is gewoon niet waar. De nieuwe wetenschap laat zien dat de gezondheid van de hersenen tijdens het ouder worden afhangt van de vorming van nieuwe synapsen. Zelfs deze onderzoekers wisten het gebruik van deze geneesmiddelen bij zwangere vrouwen in vraag te stellen. Hoe moet een foetus nieuwe zenuwcellen produceren als de moeder een medicijn neemt dat ze blokkeert?

Dit zijn de soort situaties waarin de FDA had moeten eindigen. Zoals gebruikelijk wordt de FDA zit peinzend een suïcidale waarschuwing voor Lyrica, terwijl de niet-goedgekeurde toepassingen zijn bipolaire stoornis en migraine. Het is aannemelijk dat de FDA het komende decennium hun duimen zal mengen over hersenschade. Wees voorzichtig met consumenten

Referentiestudies 
^ Neurontin en Lyrica zijn zeer giftig voor de hersenen synapsen nieuwe cel Eroglu, Nicola J. Allen, Michael W. Susman, Nancy A. O’Rourke, Chan Young Park, Engin Ozkan, Chandrani Chakraborty, B. Mulinyawe Sara, Douglas S. Annis, Andrew D. Huberman, Eric M. Green, Jack Lawler, Ricardo Dolmetsch, K. Christopher Garcia, Stephen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *