MYSTERIE OPGELOST: ZE KUNNEN FIBROMYALGIE VERMINDEREN EN BEHANDELEN

Mysterie opgelost: ze weten hoe ze fibromyalgie kunnen verminderen en behandelen

Na    veel onderzoek en    informatie over de verschillende bijdragen van mensen met deze weinig bekende ziekte, komen     we nu met ‘   uitstekend nieuws en de oplossing   komt van Israël (officieel) over een nieuwe behandeling voor   fibromyalgie (een  pijn van het  syndroom    ) vermindert of volledig elimineert de noodzaak van medicatie. Fibromyalgie is bijna niet te diagnosticeren.

Mysterie opgelost: ze weten FIBROMYALGIA te verminderen en te genezen

De aandoening wordt vaak veroorzaakt door hoofdtrauma, neurologische infectie of ernstige emotionele stress. Het wordt gekenmerkt door symptomen zoals musculoskeletale pijn, vermoeidheid, geheugenverlies en stemmingswisselingen.

Fibromyalgie wordt vaak verward met andere ziekten en de meeste patiënten ervaren maanden tot jaren van aanhoudende pijn voordat ze naar behoren worden gediagnosticeerd. Eenmaal gediagnosticeerd, hebben patiënten een klein respijt omdat sommige therapieën effectief zijn gebleken in het verlichten van hun symptomen.

Een nieuwe studie gepubliceerd in PLoS ONE door onderzoekers van de Universiteit van Tel Aviv kan van koers veranderen.

Onderzoek heeft aangetoond dat vrouwen met fibromyalgie het gebruik van pijnmedicatie na behandeling met hyperbare zuurstof  aanzienlijk kunnen verminderen of zelfs elimineren   .

De studie werd uitgevoerd door wijlen professor Eshel Ben-Jacob School Natuurkunde en Sterrenkunde UTA en Dr. Shai Efrati Neurowetenschappen bij UTA en Assaf Harofeh Medical Center met de arts Professor Dan Buskila Center Soroka, en werd uitgevoerd door een team UTA-wetenschapper, Rice University, Ben-Gurion Assaf Harofeh Medical Center en Tel Aviv Sourasky Medical Center.

De onderzoekers geloven dat ze ook de belangrijkste factor hebben geïdentificeerd die fibromyalgie veroorzaakt: een verandering in het mechanisme van de hersenen voor de behandeling van pijn.

“Als een arts, voor mij, de belangrijkste bevinding is dat 70% van de patiënten waren in staat om te herstellen van hun    symptomen  fibromyalgie,” hij  zei Efrati. “Het meest opwindende voor de wereld van onderzoeksresultaten is echter dat we de gebieden van de hersenen in kaart kunnen brengen die falen en verantwoordelijk zijn voor dit syndroom. ”

een hyperbare kamer met zuivere zuurstof aan patiënten blootgesteld aan hogere drukken dan normaal zuurstof    en worden vaak gebruikt voor de behandeling van patiënten met een beroerte, verbrandingen, koolmonoxide vergiftiging, decompressieaandoening.

De klinische proef, die de deelnemers blootstelt aan twee maanden hyperbare zuurstoftherapie, vond significante veranderingen in hersenactiviteit en symptomen bij 70% van de deelnemers.

Het onderzoek omvatte 60 vrouwen die de diagnose fibromyalgie hadden gekregen, minstens twee jaar eerder. De helft van de 48 patiënten die de behandeling voltooiden, ontving 40 90-daagse hyperbare zuurstoftherapiebehandelingen, waarbij patiënten gedurende twee maanden twee keer per week werden blootgesteld aan zuivere zuurstof.

Een succesvolle behandeling van de patiënt heeft het gebruik van pijnmedicatie aanzienlijk verminderd of geëlimineerd. “Medicijnen verlichten pijn, maar de aandoening komt niet terug. Maar hyperbare zuurstoftherapie zou de situatie kunnen omkeren    “, zei Efrati, eraan toevoegend dat de resultaten nader onderzoek rechtvaardigen.

“De resultaten zijn van groot belang, hyperbare zuurstofbehandelingen zijn ontworpen om de echte oorzaak van fibromyalgie, de pathologie van de hersenen die verantwoordelijk zijn voor het syndroom, aan te pakken. Dit betekent dat hersenherstel, inclusief neuronale regeneratie, mogelijk is, zelfs voor chronische ziekten, pijnsyndromen en moet worden overwogen voor elke toekomstige ontwikkeling van behandelingen. ”

De onderzoekers vonden een aantal discrepanties tussen verschillende patiënten met fibromyalgie. Toen fibromyalgie werd veroorzaakt door traumatisch hersenletsel, bijvoorbeeld, waren ze getuige van een complete oplossing zonder aanvullende behandeling. Maar toen de ziekte werd toegewezen   andere oorzaken, zoals  de  ziekten die  verband houden  met de    ziekte    , de patiënt  moet    regelmatig onderhoud therapie ondergaan.

De onderzoekers blijven nu studeren om diepgaande studies uit te voeren over de vernieuwing van hersenweefsel onder hyperbare omstandigheden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *