Let op: deze gevaarlijke drug voor fibromyalgie doodde 10 mensen

Een geneesmiddel dat tot 100 maal krachtiger dan heroïne heeft geleid tot meer dan 40 overdoses en ten minste 10 doden in een periode van 12 dagen in de Sacramento gebied.

Ambtenaren van de gezondheid waarschuwen mensen om de zorg over de nagemaakte pillen met fentanyl, een krachtig synthetisch opiaat meestal voorgeschreven aan patiënten met kanker en de behandeling van chronische pijn. De dodelijke drug wordt verkocht in de straat, terwijl Norco, minder krachtige opiaten, is van $ 3 tot $ 5 per pil. Natasha Butler zei dat haar zoon, 28, Jerome, na het kopen van de drug van iemand die dacht dat het was Norco onlangs overleden.

Jerome Butler foto met haar 3 kinderen
“Hij sloot zijn organen. Hij sloot zijn nieren. Hij sluit zijn lever. Zijn hersenen was opgezwollen. De dokter zei dat hij zei dat hij niets voor hem kon doen. Een pil, “zei Butler.

Volgens de DEA-agent, John Martin, het geneesmiddel wordt getransporteerd gesmokkeld naar de Verenigde Staten uit China en Mexico. “Wij geloven dat het is gemaakt in China, het is verdeeld in Mexico, werd hij opgewekt via de normale kanalen van de drugshandel in het zuidwesten grens,” zei Martin.
De drug wordt ook gemengd met heroïne om zijn macht te vergroten en soms wordt soms verkocht als heroïne, welke gebruikers het meest waarschijnlijk vanaf drugs te sterven.

Het aantal mensen in de Sacramento County, die na een overdosis pillen vermomd fentanyl ziek werd is gestegen tot 48, volgens het ministerie van volksgezondheid.

Van de 48 mensen ziek, negen mensen stierven in Sacramento County en één persoon overleed in Yolo County, zei dat het ministerie van Volksgezondheid en Sociale Voorzieningen Sacramento. Hoewel er geen doden in de San Joaquin County, werden vier mensen aan een overdosis pillen vermomd.

Een gelijk aantal mannen en vrouwen in de leeftijd van 16-67, een overdosis fentanyl nagemaakte pillen, aldus het departement.

Eerste meldingen kwamen op 24 maart aan een overdosis gerelateerd aan wat werd gedacht van Norco pillen gekocht op de straat te zijn op de hoogte. Er werd echter later ontdekt dat de pillen eigenlijk stonden bekend als een opioïde fentanyl naam Norcotable lijken, volgens toxicologie rapporten.

Fentanyl is naar schatting 80 maal krachtiger dan morfine en honderden malen krachtiger dan heroïne te zijn

Loading...

Leave a Comment