Hvis du elsker nogen med fibromyalgi, skal du huske, at du lider af svær smerte, der varierer fra dag til dag og fra en time til en anden.

Hvis du elsker nogen med fibromyalgi, oplever du alvorlige smerter, der varierer fra dag til dag og fra en time til en anden. Vi kan ikke forudsige det. Så vi vil have dig til at forstå, at nogle gange ting skal annulleres i sidste øjeblik, og det generer os lige så meget som du gør.

Vi ønsker, at de skal vide, at vi skal lære at acceptere vores krop med dets grænser, og det er ikke let. Der er ingen kur mod fibromyalgi, men vi forsøger at lindre symptomer hver dag. Vi beder om ikke at lide under dette.

Mange gange føler vi os overvældede og kan ikke klare mere stress, end vi er. Hvis det er muligt, skal du ikke tilføje mere stress til min krop.

Selvom vi ser godt, har vi det ikke godt. Vi har lært at leve med konstant smerte det meste af tiden. Når du ser os glade, betyder det ikke nødvendigvis, at vi ikke har problemer, vi tager os bare af det. Nogle mennesker tror, ​​at vi ikke kan være så dårlige, hvis vi er gode. Smerten er det ikke. Det er en kronisk ”usynlig” sygdom, og det er ikke let for os at have den.

Forstå venligst, fordi vi ikke kan arbejde, og vi er ikke doven. Vores træthed og smerter er uforudsigelige, og på grund af dette er vi nødt til at foretage justeringer i vores livsstil. Noget, der synes enkelt og let at gøre, er ikke for os og kan forårsage os en masse træthed og smerter. Ikke nødvendigvis noget, vi gjorde i går, vi kan gøre det i dag, men det betyder ikke, at vi heller ikke kan gøre det.

Nogle gange er vi deprimerede. Hvem ville ikke være deprimeret af stærk og konstant smerte? Det har vist sig, at depression forekommer med samme hyppighed i fibromyalgi som i enhver anden kronisk smertetilstand. Det giver os smerter at være deprimerede, men vi er deprimerede af smerte og manglende evne til at gøre det, vi har brugt. Vi har det også dårligt, når der ikke er støtte eller forståelse fra læger, familie og venner. Forstå mig med din støtte og din hjælp til min smerte.

Mens vi sover gennem natten, får vi ikke nok hvile. Mennesker med fibromyalgi har dårlig søvnkvalitet, hvilket forværrer dagens værste.

For os er det ikke let at forblive i en position (selvom sæderne) i lang tid. Det forårsager os mange problemer, og det tager tid at komme os. Hvorfor ikke forlade nogle aktiviteter, vi ved, at denne faktor vil skade os. Nogle gange er det godt med os, at vi ved, hvilke konsekvenser det vil medføre.

Vi bliver ikke skøre, hvis vi undertiden glemmer enkle ting, hvad vi siger, nogens navn eller det forkerte ord. Dette er kognitive problemer, der er en del af fibromyalgi, især på de dage, hvor vi har meget smerter. Det er en underlig ting for dig og mig. Men vi griner sammen og hjælper med at bevare vores sans for humor.

De fleste mennesker med fibromyalgi er meget bekendt med denne tilstand, nogle læger og andre, fordi vi er blevet tvunget til at uddanne os til at forstå vores krop. Så tak, hvis du tilbyder mig en “kur”, gør det ikke. Ikke fordi jeg ikke værdsætter din hjælp eller forbedring, men fordi jeg holder mig informeret og har prøvet mange ting.

Vi føler os meget glade, når vi har en dag med lidt eller ingen skade, når vi sover, når vi gør noget, som vi ikke har opnået på længe, ​​når vi forstår.

Vi værdsætter virkelig alt hvad du har gjort og kan gøre for mig; Herunder din indsats for at informere og forstå. Små ting betyder meget for mig, og jeg har brug for dig til at hjælpe mig. Vær venlig og tålmodig. Husk, at jeg stadig er i denne krop. Jeg prøver at lære at leve dag for dag med mine nye grænser og holde håbet i morgen. Hjælp mig med at grine og se de vidunderlige ting, Gud giver os.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *