Hoe fibromyalgie je benen beïnvloedt. Waarschijnlijk weet je het niet

Par: Kythy Jhone

 

Pijn in de benen en fibromyalgie – de verbinding

In aanmerking komend merk van fibromyalgie is grenzeloze pijn, inclusief beenkwelling. beenkwelling en fibromyalgie kunnen van persoon tot persoon verschillen, maar kunnen evenveel pijn, een doffe pijn, diepe kwelling of een grotere hoeveelheid van een kloppend gevoel opleveren.

verenigingen van foltering en fibromyalgie been

beenkwelling geïdentificeerd met fibromyalgie kan creëren in de ligamenten, spieren of pezen rond de gewrichten. Ondanks het feit dat er in deze gebieden ondraaglijke pijn is, worden de sensaties versterkt door problemen in de sensorische verwerkingsstress, zoals gerapporteerd door de American Fibromyalgia Syndrome Association.

Verscheidene uitingsvormen die pijn in de benen veroorzaken die met fibromyalgie is geïdentificeerd, omvatten beenaandoeningen en prikkelbare of rillende dood op de meest verste punten. Fibromyalgie beïnvloedt ergens in het bereik van 2% tot 4% van de Amerikaanse volwassenen, een groot deel van hen dames.

Fibromyalgie wordt niet begrepen, en er bestaat geen genezing ondanks het feit dat de indicaties kunnen worden gevolgd met behulp van een assortiment van conventionele en optionele behandelingen, naast veranderingen in levensstijl.

 

Resultaat van de afbeelding

 

rusteloze beenaandoening

Een tijdschrift verspreid in het Journal of Clinical Sleep Medicine ontdekt dat mensen met fibromyalgie waarschijnlijk zal leiden tot het voorste been stoornis, een neurologisch probleem beschreven door zeurende of andere moeilijk om de indrukken die een gekke wens te maken om te verhuizen controleren de benen. Gevoelens nemen meestal in de avonduren af ​​en verdwijnen ‘s ochtends. Ze kunnen voorkomen in 1 of beide benen.

Door de benen te bewegen, kunnen mensen met een angstige beenaandoening verminderde pijn en andere aanstootgevende emoties ervaren. In ieder geval heeft rusten ook de neiging de sensaties in de benen te verstoren, waardoor het moeilijk wordt om te rusten, zoals gerapporteerd door het National Institute of Neurological Disorders and Stroke (NINDS).

Specialisten stelden vast dat 33% van de leden van het onderzoek met fibromyalgie ook humeurige beenaandoeningen hadden, terwijl slechts 3% van de mensen zonder fibromyalgie de aandoening had.

Exasperate is nog steeds een ander regulier effect, afgezien van fibromyalgie, en analisten zeggen dat veel mensen met fibromyalgie de onderbreking van een hebzuchtige beenaandoening kunnen toeschrijven.

De meeste angstpootmedicijnen worden gecoördineerd om de indicaties lichter te maken, zoals aangegeven door NINDS. Pad van levensveranderingen die de begeerte kunnen verlichten beenaandoeningen geïdentificeerd met fibromyalgie kunnen cafeïnebinding, roken en alcoholgebruik omvatten. Het nemen van supplementen, bijvoorbeeld ijzer, magnesium en foliumzuur, kan ook helpen bij het verminderen van de rimpels in de benen die zijn geïdentificeerd met het prikkelbare fibromyalgie- en beensyndroom.

Oefening, het omhelzen van een voorbeeld van normale rust- en verwarmingskussentjes kan ook helpen de kwelling te verminderen.

neuropathie

Neuropathie veroorzaakt koude rillingen of pijn op de verste punten, inclusief de voeten. Sommige fibromyalgie patiënten kunnen echt een gerelateerd probleem bekend als polyneuropathie weinig vezels (SFPN), zoals blijkt uit een onderzoek papier op een bijeenkomst van de American Neurological Association.

Specialisten ontdekte 46% van fibromyalgie patiënten hadden SFPN, hetgeen een soort franje neuropathie soms behandelbaar.

“Dit geeft een aantal van de belangrijkste doel het bewijs van een component achter een aantal gevallen van fibromyalgie en onderscheiden een fundamentele oorzaak is de eerste stap in de richting van de ontdekking van betere medicijnen,” zegt Anne Louise Oaklander, associate professor in de neurologie aan de Harvard Medische school en studiemaker.

SFPN veroorzaakt het door de kwelling van het bord, zoals fibromyalgie, maar heeft tests die een gezaghebbende conclusie kunnen bieden, wat de situatie is met fibromyalgie.

 

delicate focussen

Mensen met fibromyalgie creëren regelmatig de delicate pijnpunten, ook wel trigger-focussen genoemd, die in de benen worden gevonden. Elk individu heeft 9 lichaamssets die zich richten op datgene wat pijn kan veroorzaken in een haast, zoals aangegeven door WebMD. Op het been kan delicaat assen creëren binnen elke knie en heup net achter het heiligbeen.

Een analyse van de redelijke fibromyalgie komt wanneer een man ontmoet kwelling ten minste 11 delicate kwelling richt zich, ondanks het feit dat door en door, dat aantal is nu minder, zoals aangegeven door WebMD. beenkwelling geïdentificeerd met fibromyalgie kan optreden wanneer de trigger de oorzaak van de kwelling op het territorium richt.

beenkwelling en de behandeling van fibromyalgie

De behandeling van pijn in de benen en fibromyalgie vereist meestal een alomvattende aanpak, met een mix van medicijnen en veranderingen in levensstijl die gericht zijn op het verminderen van kwelling en persoonlijke voldoening.

Medicijnen voor fibromyalgie voorgeschreven omvatten analgetica, bijvoorbeeld paracetamol of niet-steroïde geneesmiddelen sedativa (NSAIDs, bijvoorbeeld Advil. NSAID’s werken door het verminderen van de irritatie geassocieerd met fibromyalgie en reduceren van een zeurende lastig. Wat dat Hoe dan ook, langdurig gebruik van pijnstillers kan lichamelijke reacties veroorzaken, bijvoorbeeld vochtophoping, hoge bloeddruk en problemen met de maag, nieren of het hart.

Opiaten worden soms goedgekeurd, maar er is geen bevestiging dat de kwelling drugs te verlichten been geïdentificeerd met fibromyalgie, volgens het Nationaal Instituut van artritis en spier-en Skin Diseases (NIAMS). Daarnaast dragen opiaten kritische fixatie gevaren en zich misdragen.

Levenswijzigingen zijn 1 van de meest ideale banen voor mensen met beenpijn en fibromyalgie kan de kwellingen volgen. Problemen met het volgen van bijvoorbeeld pootstoornissen zijn basisirriterend om een ​​goede rust te garanderen.

Benaderingen om serene rust te stimuleren nemen de constructie van een algemeen rustplan op, oefenen op jong uur op de dag en houden het bed zogezegd als het ware in slaap. Surfen op het internet of een boek lezen dat zorgvuldig in het bed ligt, kan ervoor zorgen dat de hersenen bewust blijven en pijn doen om te rusten. Het doen van een pre-slaap peeling tijd routine kan je ook helpen om in slaap te vallen. Reiniging of omgeving voor het ontspannen van muziek helpt de dag weg te vervagen van het zicht en de psyche los te maken.

Het punt maken om voldoende beweging te krijgen is een andere vitale manier in de variabele van het leven, mogelijk de meest noodzakelijke om pijn in de benen en fibromyalgie te controleren, zoals aangegeven door NIAMS. Vechten tegen de kwelling en zwakte om het hart te laten kloppen, uit te gaan voor een wandeling of een fiets kan grote rust versterken en de kwellingen verder verlichten.

Omdat fibromyalgie een vurig deel heeft, kan het eten van een eetpatroon dat rijk is aan biologische producten, groenten en volle granen, de aanwijzingen helpen verminderen. Veel mensen met fibromyalgie hebben last van overgevoeligheden, zoals gluten, zuivelproducten, eieren of additieven, zoals gerapporteerd door WebMD. Het bijhouden van een voedingsdagboek om de voedingsstoffen te onderscheiden die pijn in de benen veroorzaken, kan helpen bij de behandeling van bijwerkingen.

Om te koken met minder veeleisend voedsel, koopt u voedsel dat is geteeld uit de grond en dat al is gesneden of gewassen. De aankoop van voeding die is georganiseerd vanuit een kenmerkende voedingswinkel of wellness kan ook een contrastoptie zijn om te koken. Zorg ervoor dat u de fixatierecords aandachtig leest in het licht van het feit dat soms georganiseerde suppleties theoretisch kwellende fixaties hebben, ongeacht de mogelijkheid die zij als geluid hebben aangeprezen.

Koken met kruiden, inclusief sterke verzachting, tegen gemberaroma’s en oxidatieve kurkuma kan ook helpen bij het verminderen van de beenkwelling die is geïdentificeerd met fibromyalgie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *