HIER ZIJN DE OORZAAK van fibromyalgie … Gelieve te delen deze informatie

Artsen genetische ziekten geïdentificeerd 90 patiënten die symptomen DNA door veranderingen van het immuunsysteem en het zenuwstelsel van deze patiënten.
Ze voelden zich vaak onbegrepen. Of nog erger, beschuldigd van het simuleren van een ziekte. Maar nu de wetenschap heeft gelijk.
En genetici hebben ontdekt dat fibromyalgie is een aandoening veroorzaakt door neurochemische onevenwichtigheden in het centrale zenuwstelsel neurologische oorsprong.
Dank je wel een studie van 3000 mensen, waaronder twee – tweederde werden getroffen door fibromyalgie en chronische vermoeidheid, werd vastgesteld dat er 90 polymorfismen in het DNA van de patiënten zenuwstelsel en het zenuwstelsel.
Dit onderzoek “is het enige bewijs van genetische merkers in verband met fibromyalgie”, aldus Genomics Genetics International (GGI). “Er is genoeg bewijs om deze aandoening als een ziekte van organische oorsprong voor te stellen, op voorwaarde dat het goed is gediagnosticeerd,” zei Dr José Ignacio Lao, directeur van DMG.
Patiënten met problemen van deze ziekte is dat het immuunsysteem de neiging te overreageren. Genetici hebben de interactie van twee genen die verklaren waarom de pijnprikkel is sterker bij patiënten met fibromyalgie ontdekt. Het is zelfs een ander gen genaamd opioïde mu-receptor dat deze mensen maakt het niet alleen zien de fysieke pijn, maar ook psychische pijn, “zegt de directeur van DMG.
“Een sociale afwijzing of een gebroken paar heeft andere diepere die deze genetische variant footprint hebben” bij – voegde hij eraan toe. In – voorbij de pijn van fibromyalgie – “op alle niveaus niet alleen de skeletspieren,” zei Lao, die – zullen hun vermogen om de chemische balans van de hersenen te behouden beïnvloeden.
Lijden aan een trend tekort van neurotransmitters – chemische stoffen in de hersenen die verantwoordelijk zijn voor de zenuwgeleiding – dus er is een tendens om geheugenverlies (vroege cognitieve stoornissen), depressie en slaapstoornissen te wijten aan een gebrek aan serotonine.
“Zelfs voor hen stressvolle situaties leiden tot ziekte-uitbraken,” herinnert de directeur van DMG. Het principe van de EINDE VAN DE STIGMA? Hoewel fibromyalgie is geïdentificeerd als een ziekte door de World Health Organization (WHO) in 1992 – met inbegrip van reuma in de International Classification of Diseases – de meeste mensen die last hebben gehad uiterst moeilijk te verdragen om stigma te simuleren, een de ogen van anderen, de ziekte .
Hoewel fibromyalgie heeft geen medische gebruik zijn, de waarheid is dat er hoge verwachtingen op het gebied van biotechnologie, zodat u een definitieve oplossing te vinden.
Genetics ontwikkelt nieuwe therapeutische middelen. Zelfs preventieve geneeskunde kan worden gedaan in gezinnen met een geschiedenis.
En in de huiselijke omgeving, waar er sprake is van fibromyalgie achtvoudige de kans dat andere gevallen lijken, blijkt uit de statistieken. In Spanje, wordt geschat dat 2,4% van de bevolking lijdt aan fibromyalgie.
Er zijn zelfs gevallen bij kinderen, hoewel sommige – sommigen, die al overgevoeligheid verschijnt. In feite zijn veel mensen die lijden aan de ziekte van de ouderen uit te leggen dat kinderen waren overgevoelig voor bepaalde prikkels.

Loading...

Leave a Comment