Fibromyalgie, stille pijn

De pijn is wanneer, ‘s nachts, je wordt wakker in een subtiele stijfheid in de onderarm. Pijn is wanneer, aan het begin van een malaise van de wakker heup. Pijn is als je wakker wordt in de drukke nacht, realiseer je je dat je lichaam niet voldoet aan de verwachtingen die u voor de dag en de wereld is op uw schouders pijnlijk.

Elke ochtend is hetzelfde elke avond hetzelfde. De droom verdwijnt wanneer je liggen te weten dat je nodig hebt om uit te rusten om op krachten te komen en je hoeft het niet. Schudden in bed met de zekerheid dat, op een gegeven moment, ziek en ook met zekerheid dat de droom die je krijgt niet rustig zal zijn krijg je.
U wilt denken dat het is maar een getal, een slecht seizoen, hoge werkdruk. Maar toen de pijn aanhoudt en wordt gewone, pijnstillers niet doeltreffend genoeg zijn om de pijn weg te nemen en te wennen aan dit ongemak, je begint te denken dat er iets niet goed werkt.
Je weet niet wat er gebeurt en je bent boos en humeurig met periodes van depressie of angst. Overmatig geluid verstoort, onvoldoende aandacht wordt weergegeven en soms vergeet je voor de hand liggende. Hiaten in de verloren tijd in een ruimte die je denkt dat je niet hebt geprobeerd of niet heeft plaatsgevonden en extreme vermoeidheid neemt het lichaam waarin je woont. De willekeurig en aanhoudende pijn wordt zorgvuldig zich in het lichaam en maakt het niet in staat in vele gelegenheden, naar het normale dagelijkse leven uit te voeren. Te veel verschillende symptomen voor niets te gebeuren. Zorgen, en schud de mensen om je heen.
doktersbezoeken, diffuse diagnoses. A ja, maar nee. Op zoek naar andere opties, andere problemen. Een ziekte wordt gediagnosticeerd, de verwerping van andere ziekten? Je hebt gelijk!. Een chronische ziekte, maar niet degeneratief. Een emotionele ziekte in stilte. Een ziekte fibromyalgie.
Controverse in de medische gemeenschap over fibromyalgie, want als we denken aan de emotionele, psychologische en mentale componenten, kunnen ze zo subjectief als dezelfde pijn, zelfs als het echt is. En de jouwe. emotionele pijn die is geïnstalleerd in uw lichaam en het reageert op fysieke pijn, vermoeidheid, verdriet.

Een nieuwe dag is leuk en, net als de Titans, zoals Atlas, nu krijg je het gewicht van de wereld op je rug, zodat de hemel en de aarde niet.
Loading...

Leave a Comment