Fibromyalgie Mysterie opgelost – Onderzoekers zijn de belangrijkste bron van de pijn in de bloedvaten

Heeft u spierpijn en constante vermoeidheid ervaren? Er is een goede kans dat u lijdt aan fibromyalgie. Kunnen maar liefst 5 miljoen Amerikanen die 18 meer dan ouder zijn of worden beïnvloed door het. Vrouwen zijn de belangrijkste doelstellingen van deze chronische ziekte, waardoor tot 90% van hen, en het is zeer moeilijk te behandelen.

Brandon Marji, Staff Writer

Gedurende vele jaren, heeft onderzoek aangetoond dat de pijn en vermoeidheid gewoon “bij de patiënten hoofd. “Het is gekenmerkt als een psychosomatische aandoening, wat betekent dat het wordt veroorzaakt door psychische factoren die toe te schrijven aan de verbeelding van een persoon.

Veel mensen klagen over pijn in de nek, schouders, rug en benen. Maar er is geen onderzoek is in staat geweest om te bepalen wat de oorzaak van deze pijn. Tot nu toe! Recent onderzoek heeft definitief vastgesteld dat de pijn is eigenlijk niet zomaar een fantasie, maar in werkelijkheid veroorzaakt door een sensorische zenuw in de bloedvaten in de palmen!

De dynamiek van de wetenschappelijke ingebedde weefsels waren verantwoordelijk voor de studie. Zij vonden dat de vezels die werden verondersteld enige verantwoordelijk is voor de doorbloeding van de huid te zijn zijn ook verantwoordelijk voor touch sensing en pijn.

Om zeker te zijn van hun resultaten, het team heeft een studie uitgevoerd om te zien of ze een ziekte konden vinden in de bloedvaten die ook kunnen bijdragen. Na het analyseren van monsters huid verzamelden ze vrouwen die aan fibromyalgie lijden, ontdekten ze dat er een sterke stijging van de sensorische vezels op sommige plaatsen in de bloedvaten van de huid.

Deze zenuwen maken deel uit van de arteriole-venule shunts, die verantwoordelijk zijn voor de thermische regeling in ons lichaam door het beheersen van de bloedstroom in onze bloedvaten. Bij hoge temperaturen de gesloten shunts die bloed dwingt in het oppervlak van de huid zodat het kan worden vrijgegeven.

Onder koude omstandigheden, de shunts open en laat de aderen om warmte vast te houden, zodat onze handen en voeten worden koud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *