Fibromyalgie en voedselintolerantie

Voor al degenen die betrokken zijn of geïnteresseerd zijn in fibromyalgie, weet je nu dat het een ziekte waarbij diffuse spier- en gewrichtspijn, chronische vermoeidheid, slaapstoornissen, kleine cognitieve stoornissen en aandoeningen sfeer van variërende intensiteit en chronisch verloop.

Andere pijn kan aanwezig zijn, in verband met het prikkelbare darm syndroom, migraine, premenstrueel syndroom bij vrouwen, myofasciale syndroom of kaakgewricht dysfunctie.

Deze keer zullen we het prikkelbare darm syndroom of prikkelbare darm syndroom of prikkelbare darm syndroom te behouden.
Zijn digestieve symptomen is gerelateerd aan veranderingen in de beweeglijkheid en de gevoeligheid van de darm evenals psychologische factoren.
Dit syndroom veroorzaakt vele veranderingen, hoewel de verantwoordelijkheid van een voedselallergie wordt soms onvoldoende gemotiveerd.
Dit is de reden waarom een nutritionele beoordeling moet worden uitgevoerd. De samenwerking van een psychotherapeut en / of psychiater en een diëtist nodig is. Een nauwkeurige evaluatie, gedetailleerde uitleg en zorgvuldige controle van de voorgestelde wijzigingen, zodat de rationalisatie van een evenwichtige voeding.
Rekening houdend met de verschillende niveaus van de reactie, zal het voedsel uit het dieet worden verwijderd tijdens een bepaalde periode. Deze actie zal het lichaam ontgiften.
Het zal ook aan de patiënt om het even welk voedsel vergelijkbaar met cross-reactie effecten te voorkomen te verwijderen.
Hippocrates verklaarde: “Laat uw voedsel uw medicijn alleen! “Hij had al alles begrepen.
Veel voedingsmiddelen die de vernietiging van onze darmen en een verwoestende mislukking voor fibromyalgie.
Het is niet het voedsel zelf, dat in het geding is, maar de accumulatie intolerantie, een dergelijke krachtige gif veroorzaken. Naast het voedsel, de voedingsindustrie is verantwoordelijk voor het toevoegen van additieven, die er niet toe metaboliseren in het lichaam en intolerantie.
Voedselintolerantie dat onze darmen verzwakt is een vertraagde overgevoeligheid type 4 (chronische allergie). Net als een slang, het is verderfelijk, stil en zijn reacties worden vertraagd of semi-vertraagd.
In het boek “Fibromyalgie, een uitgebreid programma om gezond te krijgen en opnieuw te verbinden met het welzijn” Dr. JP Curtay, kan men een dieetverandering consulting manna om elke dag te maken een fibromyalgie vinden. Het voordeel is dat er geen bijwerkingen in tegenstelling tot medicijnen.
Het boek is gebaseerd op wetenschappelijke studies, zij het onvoltooide want het is een lang proces, maar waar reeds voorgestelde programma groepen patiënten hadden positieve resultaten met grote vermindering van de pijn.
De interesse is om verzadigde vetten, suikers met een hoge glycemische index te verlagen, beperken alcoholgebruik, vermijd ongezonde additieven en koken voor, in ruil daarvoor, verhoging van de inname van koolhydraten lage glycemische index voedingsmiddelen rijk aan omega-3 en een goede eiwitten.
Laten we een snel overzicht van voedsel van de plaat te worden verwijderd, zodat fibromyalgie zien hun pijn om geheel of gedeeltelijk verdwijnen. De meeste voedingsmiddelen rijk aan verzadigde vetten zijn kokosolie, palmolie, boter en eendenlever vet. De ontslagen te hoog graden moeten worden vermeden, want hoewel ze een smaak net als, voedingsstoffen zijn volledig gedesintegreerd en niet langer een voordeel voor de gezondheid.
We kunnen niet van onverdraagzaamheid spreken zonder vermelding van de gluten. Scourge onder internationaal centrum voor informatie, onderzoek en onderzoek naar stofwisselingsziekten en gedrag (STELIOR vereniging).
Gluten-intolerantie is al lang erkend als een allergeen / major antigen. Bedenk dat gluten is een mengsel van proteïnen in combinatie met zetmeel in het endosperm van de meeste granen. Dit werd geïntroduceerd door de mens is dus niet natuurlijk en dat is waarom het schade aan de darmen veroorzaakt. Dat laatste is niet ontworpen om het gif te absorberen. Gluten is ongeveer 80% van de eiwitten in tarwe.
Ter herinnering: alle granen bevatten gluten !! Het verschil is de snelheid van prolaminen zal bepalen of te consumeren. Prolamine kan goed of giftig zijn, vandaar de variërende niveaus van gluten in granen.
De prolamine is opslagproteïnen in graankorrels, die een hoog gehalte aan glutamine en proline aminozuren heeft. Granen die weinig te verhogen bevatten weinig prolaminen. (Wikipedia)
Voorbeelden van granen en prolaminen rate:
tarwe (tarwe), spelt en kamut = 69% alfa-gliadine
gerst = 46-52% hordeïne
Rye = 30-50% van secaline
Corn = 55 % van zénine
Sorghum = 52% cafirine
Millet = 40% panicine
Oats = 20-30% avenin
Teff = 12%
fonio inf = 10%
Rice = 5% orzénine
boekweit, amarant en quinoa = zeer laag.
Waarom hebben sommige voedingsmiddelen worden niet getolereerd door het lichaam?
Voor sommige, noten, melkproducten, uien, champignons zal de neuropathologische pijn veroorzaken. Voor anderen zal het gluten, sauzen van alle soorten, vlees en dan voor anderen zal het een set van deze voedingsmiddelen zijn en daarom zeer restrictief eten zijn.
Daarom is het essentieel om een gezond dieet te hebben en wees voorzichtig met de spijs combinaties.
Hiervoor moeten we de juiste wijze het voedsel te associëren met een gevarieerde voeding, het gebruik van goede voeding, waar de spijsvertering en assimilatie zijn op hun hoogtepunt.
In het geval van een slechte spijsvertering (onvoldoende kauwen, vetrijke maaltijd, enzymatische zwakte …) assimilatie zal worden verstoord.
In het geval van een te snelle spijsvertering, de korte duur van de passage van voedsel door de dunne darm voorkomen assimilatie van alle voedingsstoffen. Uit dit resultaat tekortkomingen.
Spijsverteringsstoornissen, vermoeidheid na de maaltijd, winderigheid, een opgeblazen gevoel zijn het gevolg van een slechte spijsvertering.
Vaak zijn deze problemen zijn te wijten aan slechte voeding vereniging waaraan we moeten voorzichtig zijn, want als dit doorgaat, deze problemen ontwrichten onze gezondheid.
Dus voor een goede assimilatie van ons lichaam, moeten we de perfecte toereikendheid van onze biologische capaciteit te vinden. Bron: abcnaturopathie.com
de verantwoordelijkheid van voedingseiwitten bevestigen het ontwikkelen van een ziekte, zoals fibromyalgie, moeten drie voorwaarden worden voldaan:
1-eiwitvoedsel geheel over het maag mucosa-2-eiwit bereikte zieke orgaan, de hersenen en oefent zijn schadelijke effecten
3-de ontruiming van de overtredende eiwit brengt genezing of verbetering van aandoeningen.
Er zijn ook belangrijke huidreacties in 50 tot 80% van fibromyalgie.
Als irritatie, kunnen deze reacties ongemakkelijk dragen van kleding te voelen. De uitslag is rood en kan worden verhoogd en hobbelig. Het kan pijnlijk of irriterend zijn of uiteindelijk leiden tot een griezelig gevoel.
Om dit verschijnsel te verklaren, wetenschappers geloven dat fibromyalgie induceert een immuunreactie veroorzaken gevoeligheid van de huid. De reactie komt histamine en heparine. Histamine is een chemische stof die betrokken zijn bij jeuk en gevoeligheid van de huid en heparine is een stof met de voorwaarde om het bloed te verwijderen en vergemakkelijkt hematoom.
Roodheid kan ook afkomstig zijn van medicatie genomen, dus zorg ervoor dat de dosering te lezen.
Fibromyalgie hebben de neiging om een droge huid, vooral in de handen en vingers.

Onder allergieën ervaren door fibromyalgie, kunnen we ook praten over oogproblemen. […]

Loading...

Leave a Comment