Fibromyalgie en pijn van de heupbuigers

Het is niet ongewoon om de problemen met de heupflexoren of pijn in dit gebied als je leeft met fibromyalgie. Heup, heupbuigspieren en downs rugpijn correleert met de gebieden van fibromyalgie als gevolg van gevoelige gebieden van de rug, veel lagere tranches en gebieden andere aandoeningen van de omgeving. 
Heupbuigers laat uw heupen soepel bewegen. Elke keer als je krijgt deze spieren als je je benen, heupen en middelen die betrokken zijn bij het grootste deel van de bewegingen die je maakt de hele dag gemiddeld bewegen.

Een gezond persoon niet beseffen hoe vaak ze gebruiken hun heupbuigers, maar iedereen die met fibromyalgie pijn ervaring in de flexor van de heup zal vaker goed op de hoogte zijn van deze.

Ik heb persoonlijk behandeld de buigers heup pijn, vervolgens opnieuw versterking van deze sectoren, terwijl de ontwikkeling van veiliger oefeningen fibro Mijn volledige hysterectomie drie jaar geleden. Als ik het begrijpen. Ik zal verwijzen naar later op de bodem van dit artikel.

Hoewel er bekend verwondingen en medische aandoeningen die pijn kunnen veroorzaken in de heupflexoren kan moeilijk zijn om een ​​directe oorzaak van deze pijn te identificeren bij mensen met fibromyalgie, met uitzondering van de vele dagelijkse activiteiten vaak ik bedoel.

We kunnen pijn beschouwen als een symptoom van een ziekte gediagnosticeerd of neem meer tijd om de exacte oorzaak van de pijn vast te stellen. Hoe dan ook, wordt de flexor spierpijn van fibromyalgie en hip vaak slopende als ze niet snel en effectief behandeld.

Inzicht in F   heupbuigspieren en pijn ibromyalgia

heupflexor pijn wordt ook wel de flexor tendinitis. De pijn van deze aandoening is meestal te wijten aan een of beide van de volgende spieren: Illicacus en psoas. Deze spieren worden vaak samengebracht in een enkele eenheid, genaamd de illiopsoas.

De psoas is verantwoordelijk voor vele kwalen algemeen rugspieren en been verkorten over een lange periode van tijd als gevolg van zitplaatsen dat de meeste mensen nemen de hele dag. Opstaan en opnieuw beginnen te bewegen, is de spier niet naar beneden en goed werkt liggen.

Voor degenen die lijden aan fibromyalgie, kan de pijn afkomstig zijn uit andere spieren die ertoe bijdragen de heupen. Dit omvat de quadriceps, zelfs als deze spieren zijn lager dan die van de meeste heupbuigers.

Terwijl flexor tendinitis veroorzaakt door een ongeluk of fibromyalgie ongerelateerde vraag kan richten op een bepaald gebied of spier heup, kan fibromyalgiapatiënten pijn die zich verspreidt door het lichaamsgebied ervaren. De oorzaak van de pijn is vaak onverklaarbaar, zoals vaak het geval is met de pijn van fibromyalgie.

Behandeling   flexor fibromyalgie en heuppijn

Een eenvoudige manier om wat pijn van fibromyalgie en heupflexoren voorkomen is om te voorkomen zitten in dezelfde positie voor een lange periode. Raise – u en beweeg regelmatig, zodat je spieren niet de tijd in dezelfde positie te zetten hebben.

Vaak hoor je me raden veilige en effectieve uitoefening en het belang van deelname aan alle niveaus van de oefening om je lichaam sterk en flexibel te houden, en is een andere aanbeveling voor de heupflexoren en pijn.

Extensible heupbuigers

Meer leer je hoe te bewegen en hoe materie en kophoeken Plue is gemakkelijk om bepaalde oorzaken van spierpijn te voorkomen. Dan – Ik volg de pagina  mensen Fibro kunnen   andere manieren om veilig en vlot te werken voor de meest kwetsbare gebieden te leren. In de video sectie vindt u de oefeningen die mijn zie “zij aan zij” oefeningen die helpen om de heupen voorzichtig werken en onderrug, en piriformis.

Ook werk ik met vrouwen na hysterectomie en andere buikoperaties zachtjes deze kwetsbare gebieden te versterken. Ik ben hier, en ja, kunt u sterker na een hysterectomie en terwijl het leven met de complexiteit van fibromyalgie en de voorwaarden voor samenwerking te voelen.

Sectie spel is geweldig hier om het te doen op elk gewenst moment, vooral na de sessie. We namen een knie (zonder schoenen) vragen voorzichtig eventueel een voet in de knie of lager (waarvan de heupen ontspant) trekt de arm aan dezelfde zijde en voel de zachte stretching heupen door de schuine .

Als u het grootste deel van de dag door te brengen achter een bureau zit, te investeren in een bureaustoel die aanpasbaar. Plaats de kinderstoel, zodat je heupen boven de knieën te rusten. Deze positie is gezonder voor heupbuigers en kan de pijn veroorzaakt door spier verkorting in het kantoor van de president van de typische kantoor te elimineren. U kunt ook overwegen een permanent kantoor die gemakkelijk uw werkruimte kan tillen.

Ik begon vorig jaar en zeer nuttig een permanente vestiging, in feite, sta ik op mijn bureau nu zit ik. (Opmerking: sommige bedieningspanelen kunnen tot en moeilijk zijn voor de schouders naar beneden  , zodat het nodig kan zijn om een permanent kantoor dat een elektrische besturing gebruikt voor het verplaatsen van het verkrijgen)

Regelmatige krachttraining en zachte stretching (veilig uit te voeren) kan helpen om de spieren sterk en flexibel. Nogmaals, zeker niet te blijven te lang of u kunt inspanningen om de daadwerkelijke uitoefening integreren saboteren. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *