fibromyalgie en pijn in de benen

Heeft u last met fibromyalgie pijn in de benen? De pijn geassocieerd met tender points en triggerpoints in meerdere sites? Hoewel we vaak verwijzen als gevoelige punten, ze zijn eigenlijk meer als zachte  GEBIEDEN .

Nu zijn de meeste mensen met fibro te beschrijven een “ruimte” van de pijn die uitstraalt in de omringende pezen of triggerpoints. Vaak is er een streven naar een pees, ligament of geassocieerde TRP (trigger point). Dat is nog steeds te stralen of extend.I iemand met fibromyalgie wie plusqu’à reageren op een punt van pijn of gevoeligheid voor de oorzaak van de pijn. (De inschrijving zonetest de18 wordt nog steeds gebruikt bij de diagnose van fibro) en omdat gevoeligheden verschillen triggerpoints, zie het artikel “punten triggers voor verdere bespreking van ” TRP s met fibromyalgie.

Gegeven bijvoorbeeld de gevoelige binnenkant van de knie punten. Dit gebied kan een gemiddelde van 2-4 inches zich boven en onder de binnenzijde van de knie. Dus het maakt echt meer zin om te verwijzen naar de roep om een AREA pijn, vooral ten aanzien van werkende oplossingen.

Sommige activiteiten van het dagelijks leven (ADL) kan  verergeren fibromyalgie of beenpijn

Zo zijn er veel gevoelige punten aan het onderste uiteinde van het lichaam van vezelcement. Sommige ADL training (activiteiten van het dagelijks leven) kunnen deze gevoelige gebieden verergeren.

Voorbeelden zitten voor langere tijd staan ​​op een plaats, beweging of gewichtsverplaatsing tijdens het staan, het drijven, reis, schoonmaken, etc.

Dit kan de pijn van fibromyalgie verergeren in het been? Triggerpoints, inactiviteit, verlies van spiermassa, lage rugpijn, ischias, SI gezamenlijke deelname, bepaalde medicijnen, koude / griep en nog veel meer. Het interessante ding over het been pijn geassocieerd met fibromyalgie is dat het niet uitmaakt als je staan, zitten of liggen.

De neiging om pijn in het onderste kwadrant van fibro lichaam in opkomst vanwege geweven stippen binnenlagen van spieren en gevoelige gebieden die niet direct verband houden met een activiteit of inspanning activeren.

De langere spieren meest gebruikte in het been (ook bekend als Sartorius spier in de quadriceps gebied) is verantwoordelijk voor een groot deel van onze mobiliteit in de onderste kwadrant van het lichaam van fibro. Hier in het volgende beeldje I hi-lited de gebieden die het meest pijn fibro onderlichaam veroorzaken.

Wanneer deze spieren en de spieren rond de airconditioning verzwakt rondom ook op dit gebied, met inbegrip van pezen en ligamenten.

Behendigheid kunnen verloren gaan en “gebieden” liever groter (zoals afgebeeld hierna vermelde), pijn gevoelige punten boven en onder het feitelijke punt aan de binnenzijde van de knie.Fibromyalgie Been Pijn doet zich voor wanneer de kracht en behendigheid zijn verloren.

Inschrijving in het billen kan pijn in het been af, vaak op de zijkanten en achterkant van de benen. Heup en been pijn leiden omdat de Illiotibial band (buitenste benen) zich vanaf het heupgebied langs de zijkant van elk been wanneer dit gebied wordt geklemd kan stekende pijn en stijfheid veroorzaken ernstige .

Zwakte en / of verkorting van de heupabductoren kan ook leiden tot afname van de extreme dichtheid en mobiliteit. Band Syndroom Illiotibial (ITBS ) komt voor bij sporters door herhaling en overmatig gebruik, maar dit pijnlijke aandoening is niet ongewoon voor mensen met defibromyalgie.

Nu is dit waar sprake is van enige controverse. De fibro of verergeren deze elementen / lichaamsdelen van fibro zwakker worden? Heeft u last van chronische myofasciale pijn over fibromyalgie? Dat zou de reden zijn waarom u denkt dat uw pijn in de benen verslechtert, want er zijn vele lagen van triggerpoints in het onderlichaam.

Ik zeg vaak, adviseer ik niet zitten voor een lange tijd eerste ding in de ochtend. Als we gaan van liggend in bed te gaan zitten eerste wat in de ochtend, zal dit alleen maar meer stijfheid geworden in de onderrug, heupen, benen en knees.One ding om te overwegen met fibromyalgie en pijn het been is dat elke positie die we in al te lang, zoals zittend of staand kan de pijn te verhogen en te activeren triggerpoints. Tender punten zijn altijd op een bepaald niveau, maar ze zijn de triggerpoints die worden geactiveerd door repetitieve desmouvements of te lang in dezelfde houding.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *