Fibromyalgie en pijn in de benen

Lijden – met pijn in het been van fibromyalgie? De pijn geassocieerd met tender points en triggerpoints op meerdere sites? Vaak verwees naar hen als concurrentie     POINTS    , ze zijn eigenlijk zachter     SPACES    .

Ik heb niet iedereen met fibromyalgie die gewoon een te vinden    POINT    van pijn of gevoeligheid. (Het gebruik van gevoelige punten en wijdverspreide pijn gebieden voor diagnose) en omdat de gevoelige punten verschillen van triggerpoints, zie ook het artikel “trigger punten voor verdere analyse    van de TRP    in” fibromyalgie.

Nu zijn de meeste van de fibro mensen beschrijven een “zone” van de pijn die uitstraalt in de omringende pezen of triggerpoints. Vaak is er een aangrijping met een pees, ligament of geassocieerde    TRP    (trigger point). Dit is wat de oorzaak van de pijn te stralen of uit te breiden.

Neem bijvoorbeeld binnen de gevoelige punten van de knie. Deze zone kan zich gemiddeld 2-4 inches boven en onder de binnenzijde van de knie. Dus het maakt echt meer zin om een verwijzing te bellen    AREA    pijn, vooral voor werkende oplossingen. Ja, zijn er veel punten gevoelig aan het ondereinde van het vezelige lichaam.

Sommige activiteiten van het dagelijks leven (ADL) kan de pijn in het been fibromyalgie verergeren

Voorbeelden zitten langdurig staan ​​op een plaats, de verplaatsing of verschuiving gewicht tijdens het staan, het drijven, reis, schoonmaken, etc.

Wat kan de pijn in het been van fibromyalgie verergeren? Triggerpoints, inactiviteit, verlies van spiermassa, lage rugpijn, ischias, SI gezamenlijke deelname, bepaalde medicijnen, koude / griep en nog veel meer. Het interessante ding over het been pijn geassocieerd met fibromyalgie is dat het niet uitmaakt als je staan, zitten of liggen.

de neiging van pijn in het onderste kwadrant van fibro lichaam wordt verhoogd door de trekker in het lagen van spierweefsel gevoelige gebieden die niet direct verband houden met een activiteit of inspanning.

Fibromyalgie resulteert in pijn bij het been kracht en behendigheid zijn verloren.

De langste spieren en wijd gebruikt in het been (ook bekend als sartorius in het gebied quadriceps) is verantwoordelijk voor de meeste van onze mobiliteit in het onderste kwadrant van het vezelige lichaam. Hier in het beeld dat ik zal hi-lited gebieden die meer pijn in het onderlichaam fibro veroorzaken. 

Wanneer deze spier en de omliggende spieren worden bepaald door rondom dit gebied hebben ook verzwakt, met inbegrip van pezen en ligamenten.

Mobiliteit verloren gaan en deze “gebieden” van belang worden nog (zoals aangegeven in de tabel hierna vermelde), dat zich uitstrekt in de pijngevoelige punten boven en onder het feitelijke element plaats de knie. 

De gevoelige punten van de eindzone aan het einde kan ook verzenden een pijn in het been, vaak op de zijkanten en de achterkant van de benen. Heup en been pijn kan een gevolg zijn van de strip (Illiotibial benen buiten) zich vanaf het heupgebied de zijde van elk van de poten en wanneer dit gebied gefixeerd kan een gevoel veroorzaken ernstige verbranding en stijfheid.

Zwakte en / of verkorting van de heupabductoren kan ook leiden tot extreme spanningen en de mobiliteit verminderen. Illiotibial band syndroom (ITBS    ) kan optreden bij sporters door herhaling en overmatig gebruik, maar dit pijnlijke aandoening is niet ongewoon voor mensen met fibromyalgie.

Nu is dit waar sprake is van enige controverse. Doe fibro verergeren of worden deze punten / gebieden fibro lichaam zwakker en zwakker? Heeft u last van chronische myofasciale pijn van fibromyalgie? Dit kan de reden zijn waarom je je voelt pijn in het been erger, want er zijn veel triggerpoints lagen in het onderlichaam.

Eén ding om te overwegen met fibromyalgie en pijn in de benen is dat alle in staat om lang te blijven, als zittend of staand kan de pijn te verhogen en te activeren triggerpoints    . Tender punten zijn er nog steeds acertain niveau, maar dit zijn de triggerpoints die repetitieve activéespartirmouvements worden of in een positie te lang.

Ik zeg, ik niet aan te raden zitten voor een lange tijd eerste ding in de ochtend. Als we gaan van liggend in bed in een zittende positie eerste ding in de ochtend, het zorgt voor meer stijfheid in de onderrug, heupen, benen en knieën.

Ik moest gaan denken buiten de doos en dat is als ik begin te specifieke oefeningen fibro maken en begint te werken met mijn fibromyalgie pijn in het been op een manier die ik nog niet eerder had gedaan. Dit betekent niet dat we kunnen “genezen” ALL geschiktheid voor pijn, maar als de kracht en behendigheid is verloren, alles lijdt. Dus nu moeten we kijken naar wat de teller dit fenomeen is zo vaak deze dagen fibro.

Verpakking samenhangend pakket fibro

Mensen vragen “hoe ga je trainen met Fibro? “Echter, de grootste vraag zou moeten zijn” waarom niet? “Het is nooit alles of niets.

Ik begrijp het. Waarom moeten we deze aandoening te behandelen in termen van airconditioning, geen tijdelijke verlichting van de pijn. In wezen, we willen en nodig hebben om meer te creëren    TERM    pijnbestrijding en de daaropvolgende onafhankelijkheid met de leeftijd met een chronische ziekte.

Dit wordt gecontroleerd en waarom ik werd een fitness trainer en studeerde intensief aan oefeningen en routines te creëren, waarin middelen om de ernst van de dagelijkse activiteiten die de pijn van fibro specifieke been kan verergeren te verminderen.

Vaak na een bepaalde dag, de pijn van fibromyalgie in het been zou zelfs groter dan de pijn van het bovenlichaam. Hoewel ze uiteindelijk verknoopte na langdurig staan ​​of zitten in een baan of computer, benen en pezen zijn vaak de eerste getroffen.

Het is belangrijk om te weten dat het gaat om alledaagse activiteiten die veilig en effectief schadelijk zijn voor een lichaam van fibro is en niet kan worden door middel van conditie-oefeningen. Er zijn dagelijkse activiteiten, zoals schoonmaken bad of zware straf transport die schadelijk zijn voor een fibro lichaam, waar de geconcentreerde fysieke training dat “beschermt” het lichaam en bouwt kracht en de stichting kan zijn.

Welke gebieden van het schrijven en blauwe plekken?

Kneuzingen en tederheid kunnen optreden met pijn in de benen, zeker als je de neiging om aderen die meer druk rond deze kwetsbare gebieden veroorzaken spataderen. Let op eventuele invasieve procedures voor de gezondheid van de ader, kan het nuttig zijn om te gaan als de uitpuilende aderen of aders nog belangrijker geworden. Dit kan gebeuren met mannen en vrouwen.

Andere behandelingen voor de symptomen van fibromyalgie pijn in de benen

myofasciale behandeling

Het kan nuttig zijn om te proberen te “werken” licht op een schuimroller of werken met een ervaren therapeut in myofasciale. Het moet niet altijd uiterst pijnlijk om te “werken” in deze gebieden, maar er is een voordeel om te leren werken met deze punten / gebieden die zijn getroffen op een manier die is genezing, niet schadelijk voor het lichaam fibro.

Bowen therapie     is een massage therapeut in Bowen getraind kan ook zeer nuttig zijn. Met de  Bowen therapie, leert het lichaam aan te passen en   ontspannen despieren stimuleren en  release. Beaucoupgens positieve rapportentrésultats dethérapie Bowen en beveel het geven van een keer te proberen.

De verwerking van gevoelige punten

Een andere bruikbare Rx gebruikt    compressie slijtage     in de benen en knieën eventueel voor en na inspanning. We experimenteerden met verschillende soorten compressie, in de afgelopen jaren, met behulp van steunkousen, mouwen en ook onze eigen snijden oude sokken en andere onderdelen van de hardware om te vinden wat het beste werkt voor verschillende compressieverhoudingen. Dit kan de bloedsomloop te verhogen, verlichten pezen “zachte”, en de pijn verlichten in de getroffen gebieden.

Lage rugpijn is natuurlijk een ander thema van pijn in het been van fibromyalgie, behalve op één punt. lage rugpijn is vaak het heupzenuw kan intense pijn rediate beneden een been of andere.

Onlangs heb ik geëxperimenteerd met een soort van behandeling drukpunt dat aanzienlijke verlichting biedt. Er Nature Pillows    “beActive”    HUG. Ik willen dragen ‘s nachts en soms de hele nacht, ik denk dat ik echt minder lage rug en been pijn in de ochtend.

Als u te worden beïnvloed door fibromyalgie pijn in het been, zijn er vele manieren om dit gebied te ondersteunen door de beweging, kracht en bereik van de beweging oefeningen doel.

De drugs vaak gebruikt voor de behandeling van pijn (zoutbad, natuurlijke anti-inflammatoire geneesmiddelen van welke aard dan ook, zachte massage, etc.) kunnen nuttig zijn, maar het wordt echt essentieel voor het maken en gebruiken van een samenhangend programma van re – verpakking op elk niveau mogelijk is elk lichaam fibro.

 

En omdat de gevoelige punten zijn verschillende triggerpoints (TRP) op het gebied van het been, zie pagina PUNTEN / TRIGGER hier op de site.

Loading...

Leave a Comment