Fibromyalgie 8 moest verhinderen dat mensen dingen te doen

De eerste keer werd gediagnosticeerd met fibromyalgie wanneer amitriptyline om me te verlossen van mijn klachten, ik voelde me als mijn slaap problemen op te lossen.

 Prioriteiten stellen uw behoeften – als u een chronische invaliderende aandoening, moet je op de eerste plaats hun eigen behoeften. Zelfs als je de gezondste mensen op de planeet, moet je niet laten de vergeten noden.

Stop tijd doorbrengen met de verkeerde mensen. – Als iemand toevoegt spanning in je leven, stress maakt je ziek. Of verwijder de stress van het heffen van personen. Je mag niet in staat zijn om ze volledig te elimineren, maar u kunt ervoor kiezen om ze te vermijden wanneer mogelijk.

Hij gaf probeert te zijn voor iedereen. – de mogelijkheid om te zeggen “nee” is zeer laag. Vaak zijn we lijden aan fibromyalgie “ja” als de storing niet kan zeggen “nee” is waarschijnlijk mogelijk zijn. We kan niet gezegd worden voor iedereen.

Stop met liegen tegen je. – Je bent ziek, stemde ze. Je hoeft niet goed te voelen. En iemand je vraagt: “Ik voel me goed”, maar dit is niet het echte antwoord. Vertel hen dat dit absoluut niet waar is en zelf-gemiddelde, dat is niet waar.

Verspillen tijd om het uit te leggen aan anderen. – Veel mensen niet de zorg over uw zaak of de ziekte Wat over je je niet kunt niet genoeg schelen. Gewoon zeggen “nee” en verder gaan. Als je het niet kan doen, waarom ze niet luisteren, omdat je waarschijnlijk al hebt, om te proberen uit te leggen.

Stoppen met het leven in het verleden. – Als de ziekte voordat de levensstandaard herstelde stoppen.

Stop uitschelden door oude fouten. – Schuld en schuld van onze constante metgezellen. Stop in het verleden hebben gedaan iets (of dingen die je wilt om dit te doen), omdat ik niet de schuld kan geven. In het verleden, zo zullen wij voor dit. Nogmaals, focus op wat u kunt doen in de toekomst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *