Dit infusie behandeling fibromyalgie, reumatoïde artritis, Hashimoto’s thyroïditis, multiple sclerose en meer …

tFFijm is populair voor eeuwen, en het is vaak gebruikt om verschillende kwalen te behandelen, van influenza tot epileptische aanvallen.

In de Middeleeuwen, mensen vermengd tijm met lavendel in gelijke hoeveelheden en de saupoudraient op de kerk land om zich te ontdoen van ongewenste geuren. Daarnaast is het ook gebruikt om wonden en infecties te voorkomen, en is verpletterd aangebracht op de getroffen gebieden.

Zijn vluchtige essentiële oliën zijn rijk aan antivirale, anti-reuma, antiseptisch, antiparasitaire en schimmelwerende.

Regelmatig gebruik zal de virale lading in het lichaam, zodat het uitstekend bij lupus, tinnitus, chronisch vermoeidheidssyndroom, multiple sclerose, fibromyalgie, duizeligheid, Hashimoto’s thyroïditis en reumatoïde artritis . Het enige wat u hoeft te doen om deze gezondheidsproblemen te behandelen is om elke ochtend een infusie van tijm drinken.

Tijm is rijk aan vitaminen en mineralen, zoals ijzer, kalium en calcium, die zeer gunstig is voor een goede vorming van rode bloedcellen, regulatie van de bloeddruk en de verdeling van antioxidanten in het lichaam. Het is ook rijk aan foliumzuur, vitamine B A en C.

Het bevat ook verschillende bioflavonoïden en vluchtige oliën, waaronder thymol, een essentiële olie met krachtige antioxiderende eigenschappen.

Ook heeft het krachtige preventieve eigenschappen voor kanker, omdat het rijk is aan terpenen zoals rosmariniques en ursoliques zuren. Studies hebben aangetoond dat regelmatige inname van tijm verhoogt de hoeveelheid DHA (docosahexaeenzuur, een omega-3 vetzuur) in de membranen van niercellen, hersenen en hart.

Essentiële oliën van tijm hebben een sterke slijmoplossend en bronchiale antispasmodic eigenschappen en zijn uitstekend geschikt voor de behandeling en preventie van:

  • gingivitis
  • la laryngite
  • astma
  • infecties van de keel
  • acute en chronische bronchitis
  • keelpijn
  • hoesten
  • ontsteking van de mond

Bronnen:
livingtraditionally.com
simplecapacity.com
www.ncbi.nlm.nih.gov 
www.sciencedirect.com 
www.medicalnewstoday.com 
www.offthegridnews.com

Loading...

Leave a Comment