Bananen voor fibromyalgie en chronisch vermoeidheidssyndroom

Hoewel er geen perfect dieet voor iedereen met fibromyalgie en chronische vermoeidheid syndroom, kunnen bepaalde voedingsstoffen helpen onze symptomen.Er wordt veel gesproken hier van supplementen, die een geweldige manier om ervoor te zorgen krijg je consistente dagelijkse hoeveelheden zijn, maar het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat u het juiste voedsel eten. Ik start een   dieet deze week   serie te kijken naar de voedingswaarde van verschillende voedingsmiddelen en hoe ze gunstig kan zijn.

Binnen in de Banana

Bananen zijn waarschijnlijk het best bekend voor zijn rijk aan kalium – zijn er ongeveer 400 mg in een middelgrote omvang. Als je klagen over krampen in de benen ‘s nachts, zal uw arts u waarschijnlijk vertellen om een ​​banaan te eten voor het slapengaan. Waarom? Kalium is belangrijk voor de spierfunctie, met inbegrip van de contractie. Het is van cruciaal belang voor de gezondheid van het hart, de spijsvertering en het skelet. Kalium is ook een elektrolyt, wat betekent dat het helpt geleiden elektriciteit rond je lichaam.

Dit zijn allemaal goede redenen voor ons om genoeg kalium te krijgen. Als u problemen met de absorptie hebben, veel zweet, eet grote hoeveelheden zout of die frequente diarree, loopt u het risico van tekort aan kalium.

Maar kalium is niet het enige belangrijke in een bananenschil – deze vrucht bevat ook magnesium en appelzuur, omdat veel artsen aanraden aan onze spierpijn en tederheid. Ze helpen ook je lichaam energie produceren.

Denk je dat je nodig hebt om vis te eten om essentiële vetzuren te krijgen?

  Je zou verbaasd zijn om te leren dat bananen bevatten zowel omega-3 en omega-6 zijn.

Bananen vs. kaliumsupplementen

Kaliumsupplementen in hogere doses dan is multi-vitaminen, kom met een aantal kanttekeningen en moeten worden genomen onder toezicht van uw arts. Als u op NSAID’s of ACE-remmers, kunnen ze slecht communiceren met uw medicatie.

  Het wordt algemeen beschouwd als het beste om kalium te krijgen van natuurlijke bronnen.

Kalium voedselbronnen komen niet met dezelfde gevaren. Met de banaan, kunt u kalium abrikozen, meloen, grapefruit, erwten, bonen, aardappelen, vis en rundvlees lever te krijgen.

mogelijke nadelen

Als je op een low carb of diabetische dieet, kan een banaan niet de juiste keuze voor u – ze hebben ongeveer 25-30 koolhydraten, of 2 diabetes uitwisselingen. Voor een hapje, echter, zou je in staat zijn om een ​​banaan te combineren met een goede bron van eiwitten, zoals pinda’s of pindakaas.

Voordelen van bananen

Bananen zijn een snelle snack mobiel, gemakkelijk, die kunnen helpen uw spieren goed te laten werken, te ondersteunen gezondheid van het hart, helpt de spijsvertering, uitdroging en meer voorkomen. Ze zijn eenvoudig aan een boost van voedingsstoffen die helpen verlichten van de symptomen zonder het nemen van supplementen en misschien voer gevaarlijk hoge hoeveelheden betekent. Daarnaast is de banaan allergieën zijn zeldzaam.

Persoonlijk ben ik at bananen toen mijn spieren gespannen en pijnlijk, en ook voor charlie paarden, en ze lijken te helpen.

Loading...

Leave a Comment