Als je van iemand houdt met fibromyalgie, in gedachten houden dat ze lijden aan ernstige pijn die variëren van dag tot dag en van uur tot uur.

Als je van iemand houdt met fibromyalgie weet ernstige pijn die variëren van dag tot dag en van uur tot uur. We kunnen niet voorspellen dat. Dus willen we dat je begrijpen dat het soms dingen moeten worden geannuleerd op het laatste moment en het stoort ons zoveel als jij.

We willen je laten weten dat we moeten leren om ons lichaam te aanvaarden met zijn beperkingen, en het is niet gemakkelijk. Er is geen behandeling tegen fibromyalgie, maar we proberen om de symptomen te verlichten elke dag. We vragen niet te lijden onder deze.

Vele malen hebben wij het gevoel overweldigd en kan niet omgaan met meer stress dan ons. Als het mogelijk is, doe meer spanning niet toe te voegen aan mijn lichaam.

Hoewel we zien, hebben we niet goed voelen. We hebben geleerd om te leven met een constante pijn in de meeste van de tijd. Wanneer u ons gelukkig zien, is het niet te betekenen dat we geen moeite, we gewoon innemen. Sommigen denken dat we niet zo slecht zijn als we zijn goed. De pijn is het niet. Dit is een chronische ziekte “onzichtbaar” en het is niet gemakkelijk voor ons om het te hebben.

Begrijp alsjeblieft, omdat we niet kunnen werken en dat we niet golven. Onze vermoeidheid en onze pijn zijn onvoorspelbaar en, als gevolg van deze, moeten we aanpassingen in onze manier van leven te maken. Iets dat eenvoudig en gemakkelijk om het te doen lijkt niet voor ons en ons kan veroorzaken veel vermoeidheid en pijn. Niet per se iets wat we gisteren, kunnen we vandaag de dag doen, maar dat betekent niet dat we niet kunnen.

Soms zijn we depressief. Wie niet zou worden gedrukt door een sterke en constante pijn? Gebleken is dat depressie optreedt even vaak in fibromyalgie dan in elke andere toestand van chronische pijn. Dit geeft ons pijn te worden depressief, maar we zijn gedrukt door de pijn en het onvermogen om te doen wat we gebruikten. We voelen ook verkeerd wanneer er geen steun en begrip van de artsen, familie en vrienden. Alstublieft, begrijpt me, met uw steun en uw hulp aminore mijn pijn.

Terwijl we de hele nacht slapen, hebben we niet genoeg rust. Mensen met fibromyalgie hebben een slechte kwaliteit van de slaap, waardoor de pijn erger dag maakt slecht slapen.

Voor ons, het is niet gemakkelijk om te verblijven in een positie (hoewel de zitplaatsen) lang is. Dit zorgt ervoor dat we veel pijn en tijd om te herstellen. Waarom laat een aantal activiteiten dat we weten dat deze factor ons zou kwetsen. Soms zijn we goed we weten dat de gevolgen die eruit voortvloeien.

We niet boos worden als we soms eenvoudige dingen, wat we zeiden, de naam van iemand vergeten of zeggen dat het verkeerde woord. Dit zijn cognitieve problemen die deel uitmaken van fibromyalgie vooral in de dagen dat we hebben veel pijn. Het is een vreemde zaak voor u en voor mij. Maar we lachen samen en ons helpen ons gevoel voor humor houden.

De meeste mensen met fibromyalgie zijn zeer vertrouwd met deze aandoening, sommige artsen en andere mensen, omdat we werden gedwongen om ons te leren om ons lichaam te begrijpen. Dus alstublieft, als je me een “genezen” te bieden, doe het niet. Niet omdat ik niet waardeer uw hulp, of ik ben niet van plan om te verbeteren, maar omdat ik op de hoogte blijven en veel dingen geprobeerd.

We zijn erg blij toen we hebben een date met weinig of geen moeite als we slapen, als we iets wat we niet voor een lange tijd gedaan te doen, als we begrijpen.

 

We waarderen alles wat je gedaan hebt en kan doen voor mij; Met inbegrip van uw inspanningen om te informeren en te begrijpen. Kleine dingen betekenen veel voor me en ik heb je nodig om me te helpen. Wees voorzichtig en geduldig. Vergeet niet dat in deze nog steeds vermoeide lichaam, ben ik nog steeds. Ik probeer te leren leven van dag tot dag met mijn nieuwe grenzen en de hoop morgen te houden. Help me om te lachen en zie de prachtige dingen die God ons geeft.

Loading...

Leave a Comment