26 Symptomen van onzichtbare fibromyalgie Je kunt niet negeren, ik heb ze allemaal op één na. Wat is er verkeerd?

Er zijn veel ongemakkelijke symptomen van fibromyalgie. Het staat bekend als een onzichtbare ziekte omdat mensen niet kunnen zien hoe mensen aan de ziekte lijden. In het algemeen is fibromyalgie een zeer ernstige ziekte die patiënten ervaren en hun symptomen moeten bekend zijn.

Pijn rond gevoelige punten.

Een van de meest voorkomende symptomen van de ziekte is dat gevoelige punten vaak erg zacht zijn rond de gewrichten van het lichaam. Tederheid wordt pijnpunten genoemd en als je druk uitoefent op die punten, levert dat veel pijn op. De pijn zit rond het oppervlak van de huid. De gebieden rond de nek, rug en billen worden het meest aangetast. De pijn is echter praktisch onzichtbaar en weinig bekend.

Tintelend gevoel

Een ander veel voorkomend probleem in verband met fibromyalgie is tintelingen. Tintelingen zijn een onzichtbaar symptoom en veroorzaken een jeukende sensatie. Het tast verschillende delen van het lichaam aan en het is gebruikelijker om een ​​tintelend gevoel te voelen.

Veelvoorkomende problemen die verband houden met fibromyalgie zijn gebrek aan beweging, druk op de zenuwen, abnormale hoeveelheden vitamines en mineralen en vele andere.

Chronische vermoeidheid

De meeste mensen met fibromyalgie ervaren een vorm van chronische vermoeidheid.

Artsen denken dat dit te wijten kan zijn aan een virale infectie en dat het kan leiden tot hormonale onevenwichtigheden, slaapproblemen en vele andere soortgelijke aandoeningen.

Chronische vermoeidheid is het gevoel dat u heeft als u erg moe bent. Begint zich lusteloos, overweldigd en zwak te voelen en is een eenvoudig geval van niet goed genoeg zijn.

Chronische vermoeidheid is in feite een gevoel van vermoeidheid en veel mensen zouden deze mogelijkheid eenvoudig kunnen uitsluiten, maar het is waar dat chronische vermoeidheid een gevoel van ernstige lethargie kan veroorzaken.

Uitputting van sensaties: de hele tijd uitgeput

Mensen met fibromyalgie-problemen hebben een slaapervaring die tot diepe slaapniveaus leidt.

Uitputting veroorzaakt verhoogde vermoeidheid en een algemeen gevoel van hopeloosheid. Andere symptomen zijn onder meer een trage bloedcirculatie in het lichaam, enorme uitputting en onvermogen om pijn te voelen of te slapen

Humor verandert

U kunt ook het gevoel hebben dat uw stemming niet onder controle is als u fibromyalgie heeft. Je kunt in een slecht humeur komen en de mensen van wie je houdt bijten of heel boos worden.

Er zijn echter bepaalde medicijnen die de stemming niet verbeteren en een grote afname van de prikkelbaarheid van een persoon veroorzaken en ook meer pijn veroorzaken.

Hormonale veranderingen

Externe hormonale veranderingen zijn iets waarvan u misschien niet weet dat ze bestaan ​​als het gaat om fibromyalgie, maar het is waar dat ze bestaan.

Hormonale veranderingen die een extreem hoge of lage productie van bepaalde hormonen met zich meebrengen en dit is iets dat door velen niet opgemerkt kan worden, maar het is een van de meest voorkomende symptomen van onzichtbare fibromyalgie.

Je begint je verdoofd te voelen

Gevoelloosheid is een ander veel voorkomend probleem bij fibromyalgiepatiënten. Pijn komt zeer vaak voor en veel patiënten hebben last van gevoelloosheid.

De gevoelloosheid is er omdat je de spasmen en stijfheid van de spieren begint te voelen.

De gevoelloosheid irriteert de zenuwen en veroorzaakt een totaal verlies van gevoel, iets dat lijders aan fibromyalgie ervaren.

Veel mensen denken misschien dat deze symptomen moeten worden genegeerd, maar dat zouden ze niet moeten zijn omdat ze een van de meest onzichtbare symptomen van fibromyalgie zijn.

Fibromyalgie staat bekend als een onzichtbare handicap omdat het niet kan worden gezien en het niet echt bekend is wanneer het pijn doet.

Dit is iets dat het nog belangrijker maakt dat mensen zich bewust zijn van hun onzichtbare symptomen.

Depressie

We kennen allemaal de naam van depressie, maar depressie is iets dat gepaard gaat met fibromyalgie en kan worden uitgesloten, aangezien depressie meestal wordt uitgesloten.

Er zijn veel verschillende soorten depressie die een persoon kan ervaren als gevolg van een depressie die onder andere ochtendstijfheid, angstgevoelens, hoofdpijn veroorzaakt.

Het is een van de meest integrale onderdelen van fibromyalgie en moet worden behandeld met Juice Care. Aan de andere kant is het een symptoom dat helemaal niet mag worden genegeerd.

Botten en wanneer je vindt

Zere botten komen niet vaak voor, maar over het algemeen is het bekend dat mensen die aan fibromyalgie lijden pijnlijke botten hebben.

Botpijn, pijn en andere worden veroorzaakt door een verstoring van de bloedtoevoer en fibromyalgie is iets dat het verenigt.

Het is bekend dat mensen die hier last van hebben, slaapproblemen hebben en niet kunnen sporten.

Botpijn is een symptoom dat mensen elke dag doormaken, maar het kan zijn dat iemand nooit weet dat het te wijten is aan fibromyalgie en dat het daarom iets is om te controleren.

De vreemde en verontrustende nachtmerries

Ik had nooit gedacht dat ik nachtmerries zou krijgen als gevolg van fibromyalgie, maar het is waar dat fibromyalgie nachtmerries en veel daarvan met zich meebrengt.

U kunt mogelijk levendige en verontrustende dromen ervaren en ook ernstige moeilijkheden hebben om in slaap te vallen als het gaat om fibromyalgie, en daarom is dit een symptoom dat u in overweging moet nemen.

Het kan ook hypersomnie veroorzaken, wat overmatig slapen is. Daarom moet u deze symptomen controleren en nooit een nachtmerrie uitsluiten, aangezien deze het gevolg kan zijn van fibromyalgie.

Niet kunnen uiten

In sommige ernstige gevallen van fibromyalgie is het mogelijk dat u zich niet kunt uitdrukken door middel van de juiste trefwoorden, of de juiste namen kunt onthouden of gezichten kunt zien.

U kunt ook moeite hebben om instructies op te volgen en de controle over de trein te verliezen en ook gemakkelijk afgeleid te raken.

Aan de andere kant heb je ook geheugenverlies op korte termijn. Geheugenverlies op korte termijn betekent dat u de kleine dingen vergeet, dingen die echt belangrijk zijn.

Overgevoeligheid: grotere gevoeligheid voor geuren, enz.

Fibromyalgie heeft ook een ernstige oorzaak van overgevoeligheid voor geuren, fel licht en harde geluiden.

U moet beslist heel voorzichtig zijn met geuren en uw auto extreem nergens gevoelig voor maken.

Mogelijk hebt u ook weinig tolerantie voor alcohol en bent u gevoelig voor voedsel en anderen.

moeilijk te focussen

Ja, een andere waarheid over fibromyalgie is dat u zich moeilijk kunt concentreren. Er kunnen veranderingen optreden in onverklaard zicht en visuele blinde vlekken.

Het kan zijn dat u zich niet kunt concentreren en de positie kan toenemen.

Angst, angst, angst

Angst is een veel voorkomend probleem in verband met fibromyalgie en is iets dat nooit mag worden genegeerd.

Angst is een veel voorkomend symptoom in onze tijd en tijd, maar het is ook een symptoom van onzichtbare fibromyalgie.

Daarom moet u ervoor zorgen dat elke keer dat u angst ervaart, dit te wijten kan zijn aan ziekte.

Duizeligheid

Fibromyalgie kan ook duizeligheid en gevoelloosheid veroorzaken. Je kunt op en neer gaan, enz.

Dit wordt vaak geassocieerd met fibromyalgie en een symptoom dat niet mag worden genegeerd.

Staat van mentale verwarring

Fibromyalgie kan de hele tijd een toestand van mentale verwarring veroorzaken, het kan zijn dat u niet weet wat u doet en wat u niet doet, en daarom moet er rekening mee worden gehouden.

Fibromyalgie kan verlies veroorzaken en kan leiden tot een zeer verwarrende toestand waarin u echt niet begrijpt waarom, maar we weten dat het een oorzaak kan zijn van fibromyalgie.

Onhandig

U zult dit misschien nooit weten, maar fibromyalgie kan u onhandig en lusteloos en lui maken. Het is een symptoom dat u niet mag negeren.

Obstakel

Vrouwen denken misschien dat ze om andere redenen krampen krijgen, maar de waarheid is dat fibromyalgie veel krampen heeft waardoor uw lichaam ernstige pijn lijdt en uw leven in het algemeen in gevaar brengt.

Daarom is het iets dat helemaal niet mag worden genegeerd. Door koliek kunnen uw benen pijn doen of kan uw lichaam in het algemeen een heel ander gevoel krijgen.

Wat de oorzaak ook is, de krampen zijn ernstig en een symptoom van onzichtbare fibromyalgie.

Zwak, zwak, zwakte.

Ja, zwakte wordt ook vaak geassocieerd met fibromyalgie en u moet dit specifieke symptoom niet proberen te vermijden, omdat het ook veel andere problemen kan veroorzaken. U kunt zich zwak beginnen te voelen, maar overuren beschouwt het als een symptoom van fibromyalgie.

Geheugenverlies

Geheugenverlies wordt vaak geassocieerd met fibromyalgie. Het kan zijn dat u het gevoel krijgt dat u het vergeet en dat u de oorzaak van fibromyalgie moet kennen.

chronische hoofdpijn

Chronische hoofdpijn is ook een veel voorkomend symptoom van fibromyalgie. Het gaat gepaard met ernstige hoofdpijn en manifesteert zich in migraine.

IBS

IBS staat bekend als prikkelbare darmsyndroom en wordt vaak geassocieerd met fibromyalgie. IBS veroorzaakt buikpijn, misselijkheid, diarree en andere symptomen.

Slaapgebrek

Slaapgebrek is weer een veel voorkomend symptoom van fibromyalgie en slaapgebrek kan vele andere problemen veroorzaken, evenals angst, stress, vermoeidheid en andere.

Verhoogde pijngevoeligheid

Als u fibromyalgie heeft, kunt u een intense pijngevoeligheid hebben. De pijn is mild maar ernstig en maakt de persoon minder resistent.

Hoge mate van vermoeidheid

Alle onderstaande symptomen dragen bij aan een hoge mate van vermoeidheid. Het is een gevoel waarvan u denkt dat het te wijten is aan meer dan fibromyalgie, dat ernstige vermoeidheid kan veroorzaken en dat u zeker zult negeren.

Visuele blinde vlekken

Heeft u ooit visuele blinde vlekken gehad? Hij weet dat dit een oorzaak kan zijn van fibromyalgie. Fibromyalgie kan de ogen doen leven, dus wees voorzichtig en wees voorzichtig met deze symptomen.

Misselijk voelen

Vrouwen denken misschien dat misselijkheid het gevolg is van een ander probleem, maar u moet weten dat fibromyalgie gepaard gaat met misselijkheid.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.