27 Invisible symptomen van fibromyalgie je gewoon niet kunt negeren

Er zijn vele onaangename symptomen van fibromyalgie. Het staat bekend als een onzichtbare ziekte, omdat mensen de manier waarop mensen lijden aan de ziekte niet kunnen zien.

In het algemeen, Fibromyalgie is een zeer ernstige aandoening die de patiënten ervaren en de symptomen moeten bekend zijn.

Doneren Auto naar Charity California

Pijn Around The Tender Points

Een van de meest voorkomende symptomen van de ziekte is dat de gevoelige punten hebben de neiging om zeer mals rond de gewrichten in het lichaam te krijgen. De tederheid heet de pijnpunten en wanneer de druk wordt uitgeoefend op deze punten, het resulteert in een veel pijn.

De pijn is net om het huidoppervlak. De gebieden rond de nek, de rug en de billen zijn de meest getroffen. De pijn is meestal onzichtbaar en niet erg bekend.

Doneren Auto naar Charity California

Tintelend gevoel

Een ander veel voorkomend probleem in verband met fibromyalgie tintelt. Tintelen is een onzichtbare symptoom en resulteert in prikkend gevoel soort. Het effecten de verschillende delen van het lichaam en het is om het gevoel een tintelend gevoel meest voorkomende.

De gemeenschappelijke problemen in verband met fibromyalgie zijn het gebrek aan beweging, druk op de zenuwen, abnormale vitaminen en mineralen niveaus onder diverse anderen.

Doneren Auto naar Charity California

Chronische vermoeidheid

De meerderheid van de mensen die fibromyalgie hebben gaan door middel van een soort van chronische vermoeidheid.

Artsen denken dat het zou kunnen zijn als gevolg van een infectie met een virus en het kan leiden tot hormonale onevenwichtigheden, slaapproblemen naast vele andere soortgelijke omstandigheden.

Chronische vermoeidheid is het gevoel dat je krijgt als je extreem moe. Je begint lethargisch, overweldigd en te voelen zwak en het is gewoon een geval van het niet goed genoeg te zijn.

Chronische vermoeidheid in principe is een gevoel van vermoeidheid en veel mensen misschien wel sluiten dit uit, maar dit is waar dat chronische vermoeidheid kan leiden tot voel je je ernstige lethargie.

Doneren Auto naar Charity California

Exhaustion- uitgeput gevoel All The Time

Mensen die fibromyalgie ervaring slaap problemen die ervoor zorgen dat ze diepe niveaus van de slaap te bereiken.

Uitputting veroorzaakt een stijging van de vermoeidheid en een algemeen gevoel van wanhoop. Andere symptomen zijn langzame circulatie van bloed in het lichaam, immense uitputting en een onvermogen om pijn of slapen voelen.

Doneren Auto naar Charity California

Stemmingswisselingen

U kunt ook het gevoel dat je stemmingen haywire gaan wanneer u fibromyalgie. Zou u kunnen vinden in een zeer slecht humeur en klik op de mensen die je lief of zeer boos.

Echter, er zijn bepaalde medicijnen die de stemming niet verbeteren en een enorme daling van de prikkelbaarheid van de persoon en zorgt ook voor een verhoging van de pijn.

hormonale veranderingen

Weird hormonale veranderingen zijn iets dat je misschien niet wist dat ze bestonden als het gaat om fibromyalgie, maar het is waar dat ze bestaan.

Hormonale veranderingen betrekken extreem hoge of lage productie van bepaalde hormonen en dit is iets dat onopgemerkt zou kunnen gaan door velen, maar het is een van de gemeenschappelijke onzichtbare symptomen van fibromyalgie.

Doneren Auto naar Charity California

U beginnen te voelen Numb

Gevoelloosheid is een ander veel voorkomend probleem bij fibromyalgie patiënten. De pijn is zeer wijd verspreid en veel patiënten gaan door gevoelloosheid.

De gevoelloosheid is er omdat je begint te spasmen en stijfheid van de spieren voelen.

Gevoelloosheid irriteert de zenuwen en resulteert in een totaal verlies van gevoel, zijn iets fibromyalgie-patiënten bekend te ervaren.

Veel mensen zouden kunnen denken dat deze symptomen moeten worden genegeerd, maar ze moeten niet omdat ze een van de meest onzichtbare symptomen van fibromyalgie.

Fibromyalgie is bekend als een onzichtbare handicap, omdat je het niet kunt zien en je echt niet weten wanneer het pijn doet.

Daarom, dit is iets dat het des te belangrijker wordt voor mensen om zich bewust van zijn onzichtbare symptomen.

Doneren Auto naar Charity California

2

Depressie

We kennen allemaal de naam depressie, maar depressie is iets dat wordt geleverd met fibromyalgie en het zou kunnen worden uitgesloten als depressie is iets dat vaak door de meeste is uitgesloten.

Er zijn veel verschillende vormen van depressie die een persoon zou kunnen voelen, omdat depressie veroorzaakt aanvallen van ochtendstijfheid, angst, hoofdpijn onder diverse anderen.

Het is een van de meest integrale delen van fibromyalgie en moet bovendien met de grootste zorg- worden behandeld, is een symptoom dat niet mag worden genegeerd helemaal.

Bones en wanneer ze Ache

Achy botten zijn niet gebruikelijk in het algemeen, maar mensen die lijden aan fibromyalgie is bekend dat ze pijnlijke botten.

Botpijn, tederheid en anderen zijn allemaal veroorzaakt door een sever onderbreking in uw bloedtoevoer en fibromyalgie is iets dat langs brengt dit.

Personen die lijden aan deze is bekend dat slaap problemen en een onvermogen om lichamelijke oefeningen uit te voeren.

Achy botten is een symptoom dat mensen gaan door op een dagelijkse basis, maar iemand kan nooit weten dat het als gevolg van fibromyalgie en het is dan ook iets dat je zou moeten controleren.

Weird Verontrustende Nightmares

Je had nooit gedacht dat zou je nachtmerries als gevolg van fibromyalgie ervaren, maar het is waar dat fibromyalgie brengt nachtmerries en veel van hen.

U eventueel kunt ervaren levendige, verontrustende dromen en hebben ook ernstige problemen bij het slapen als het gaat om fibromyalgie en daarom is het een symptoom moet je bewust van zijn.

Het kan ook hypersomnia, die buitensporig slapen veroorzaken. Daarom moet je om te controleren op deze symptomen en nooit uit te sluiten een nachtmerrie, omdat het zou kunnen zijn als gevolg van fibromyalgie.

Onvermogen om Express

In sommige ernstige gevallen van fibromyalgie, kunt u ook een onvermogen om jezelf te uiten door middel van de juiste woorden of het onthouden van de juiste namen of het zien van gezichten.

Je zou ook een veel moeite in de volgende richtingen en het verliezen van het spoor van de trein en krijg snel afgeleid als goed.

Bovendien kan je hier ook op korte termijn geheugenverlies. Korte termijn geheugenverlies impliceert vergeten kleine dingen, dingen die echt belangrijk zijn.

Hypersensitivity- verhoogde gevoeligheid voor geuren, etc.

Fibromyalgie brengt ook een dringende reden van overgevoeligheid voor geuren, fel licht en harde geluiden.

U bent gebonden aan zeer voorzichtig over de geuren en veroorzaken je zelf naar extreem gevoelig dan niets geworden.

Je zou ook hebben een zeer lage alcohol tolerantie en gevoeligheid voor voedingsmiddelen en anderen.

moeilijkheid Scherpstellen

Ja, een andere waarheid over Fibromyalgie is dat je gaat om een ​​veel moeite zich te concentreren geconfronteerd. Er kunnen onverklaarbare visie veranderingen en visuele blinde vlekken.

Je zou niet in staat zijn om zich te concentreren, helemaal geen en de positie zou kunnen toenemen.

Angst, angst, angst

Angst is een veel voorkomend probleem in verband met fibromyalgie en het is iets dat je nooit moet negeren.

Angst is een veel voorkomend symptoom in onze tijd en tijd, maar het is ook een onzichtbare symptoom van fibromyalgie.

U moet daarom voor zorgen, dat wanneer je angst ervaart, is het misschien als gevolg van de ziekte.

Duizeligheid

Fibromyalgie kan brengen ook duizeligheid, samen met gevoelloosheid. Je zou kunnen beginnen om op te staan ​​en kunnen naar beneden vallen etc.

Dit wordt vaak geassocieerd met fibromyalgie en een symptoom moet je niet negeren.

Verward State of Mind

Fibromyalgie kan ertoe leiden dat u een verwarde toestand van de geest alle tijd- u misschien niet weet wat je doet en niet doet en het is dus iets dat je in gedachten moet houden.

Fibromyalgie kan ertoe leiden dat u verloren worden en kunt u duwen in de richting van het hebben van een zeer verwarde staat dat je misschien niet echt begrijpen waarom, maar weet dat het zou kunnen zijn als gevolg van fibromyalgie.

Onhandig

Je zou nooit weten dit, maar fibromyalgie kan ertoe leiden dat u onhandig zijn en u dus lusteloos en lui algemene gevoel. Het is een symptoom moet je niet negeren.

krampen

Dames zou kunnen denken dat ze worden geconfronteerd met krampen vanwege andere redenen, maar de waarheid is dat fibromyalgie brengt veel cramps- krampen ertoe leiden dat uw lichaam tot ernstige pijn en gevaar brengt je leven in het algemeen.

Daarom is het iets dat je helemaal niet mogen negeren. Krampen kan ertoe leiden dat uw benen pijn te doen of uw totale lichaam om een ​​heel ander gevoel te voelen.

Wat de oorzaak zou kunnen zijn, krampen zijn ernstig en een onzichtbare symptoom van fibromyalgie.

Zwak, zwak, Zwakte

Ja, zwakte wordt ook vaak geassocieerd met fibromyalgie en je moet proberen dit specifieke symptoom niet te vermijden omdat het vele andere problemen met zich kan brengen ook. U kunt beginnen te zwak overuren te voelen, maar er rekening mee dat het een symptoom van fibromyalgie.

Geheugenverlies

Verlies van geheugen wordt vaak geassocieerd met fibromyalgie. U kunt beginnen te voelen alsof je vergeten en je moet weten zijn als gevolg van fibromyalgie.

chronische hoofdpijn

Chronische hoofdpijn zijn ook een veel voorkomend symptoom van fibromyalgie. Het wordt geleverd met ernstige hoofdpijn en het zich manifesteert in migraine.

IBS

IBS is bekend als prikkelbare darmsyndroom en wordt vaak geassocieerd met fibromyalgie. IBS veroorzaakt buikpijn, misselijkheid, diarree en andere symptomen.

Slechte slaap

Slecht slapen weer is een veel voorkomend symptoom van fibromyalgie en slecht slapen kan een heleboel andere problemen zoals angst, stress, vermoeidheid en anderen leiden.

Verhoogde gevoeligheid voor pijn

Als u fibromyalgie, zou je merken dat je voelt een intense gevoeligheid voor pijn. De pijn is minder, maar het is ernstig en veroorzaakt de persoon minder resistent.

Hoge niveaus van vermoeidheid

Alle bovenstaande symptomen dan bijdragen aan een hoog niveau van vermoeidheid. Het is een gevoel dat je zou denken is het gevolg van iets anders, maar fibromyalgie kan ernstige en hoge niveaus van vermoeidheid u gebonden bent om te negeren veroorzaken.

Visual Blind Spots

Ooit had visuele blinde vlekken? Weet dat het zou kunnen zijn als gevolg van fibromyalgie. Fibromyalgie kan ertoe leiden dat uw ogen levendig uit dus wees voorzichtig en waakzaam van deze symptomen.

Feeling Misselijkheid

Dames zou kunnen denken misselijkheid is vanwege een ander probleem, maar je moet weten dat fibromyalgie wordt geleverd met misselijkheid.

U kunt zich duizelig voelen en hebben een onvermogen op je benen te staan.Misselijkheid doet dat voor u en het is een onderdeel van fibromyalgie.

Loading...

Leave a Comment