FIBROMYALGIEN OCH FLEXOR HIP PAIN. Det är inte ovanligt att ha problem med höftreflekter eller smärta i detta område när de lever med fibromyalgi.

Det är inte ovanligt att ha problem med höftreflekter eller smärta i detta område när de lever med fibromyalgi. Höft, höftböjare och nedre delen är korrelerade med smärtstillande fibromyalgi eftersom de bibehåller områdena runt nedre delen, många andra utloppspunkter och andra förhållanden. som påverkar omgivningen. 
Flexor-muskler i höften gör att höfterna kan röra sig flexibelt. De är fästa vid dessa muskler varje gång de rör sig, vilket innebär att höfterna är involverade i de flesta rörelser som äger rum under normaldagen.

En frisk person kanske inte är medveten om frekvensen av hip flexor användning, men alla som lider av fibromyalgi och som har smärta i hip flexorer kommer att känna sig mer regelbundna.

Personligen tog jag hand om hip flexorsmärta och förstärkte dessa områden när jag utvecklade andra säkra fibrösa övningar efter fullständig hysterektomi för tre år sedan. Ja, jag förstår, jag pratar om det senare längst ner i den här artikeln.

Även om det finns kända skador och medicinska tillstånd som kan orsaka smärta i höftreflexer, kan det vara svårt att identifiera en direkt orsak till denna smärta för alla med fibromyalgi, förutom de många dagliga aktiviteter som jag ofta hänvisar till.

Vi kan betrakta smärta som ett annat symptom på det diagnostiserade tillståndet eller ta längre tid för att bestämma den exakta orsaken till smärtan. I alla fall presenteras eller behandlas smärtfritt och snabbt höftböjsmärta och fibromyalgi, ofta försvagande.

F Förstå hybridomyalgi och höftreflex smärta

Hip flexions smärta benämns ofta flexor tendinosis. Smärtan vid detta tillstånd kommer vanligtvis från en eller båda följande muskler: Illicacus och Psoas. Dessa muskler förenas ofta i en enhet som heter iliopsoas.

Den psoas är ansvarig för mycket rygg och ben smärta eftersom de sittplatser som de flesta människor håller hela dagen förkortar sina muskler under lång tid. När du går upp och börjar flytta igen, kommer denna muskel inte att sträcka sig och fungera ordentligt.

För de som lider av fibromyalgi kan smärtan komma från andra muskler som hjälper höfterna att röra sig. Detta inkluderar quadriceps, även om dessa muskler är lägre än hip flexor muskler.

Medan flexor tendinit orsakad av skada eller ett problem som inte är relaterat till fibromyalgi, kan fokusera på ett visst muskel- eller höftområde, kan fibromyalgi-patienter uppleva smärta som sprider sig genom detta område av kroppen. Orsaken till smärtan är ofta oförklarlig, som vanligtvis är fallet med smärta av fibromyalgi.

Fibromyalgibehandling och smittsam smärta    
Ett enkelt sätt att undvika fibromyalgi och höftböjningssmärta är att undvika att sitta i en position under lång tid. Stå upp och rör sig regelbundet så att dina muskler inte har tid att placera sig.

Jag tror ofta att jag rekommenderar en säker och effektiv träning och vikten av att delta i en viss träningsnivå för att hålla kroppen stark och flexibel, och det här är en annan rekommendation för smärta i höftreflexer.

Ju mer du lär dig att flytta och hur viktigt vinklarna och kompensationerna är desto lättare blir det för att förhindra vissa orsaker till muskelsmärta. Du kan följa mig på sidan Fibro Fit för att lära dig mer om hur du arbetar säkert och smidigt i de mest utsatta områdena. I avsnittet Videor ser du övningar som mina sida vid sida övningar som hjälper dig att arbeta smidigt på höfterna och tillbaka, piriformis och mer.

Jag arbetar också med kvinnor efter hysterektomi och annan bukoperation för att försiktigt stärka dessa utsatta områden. Jag åkte dit och ja, det är möjligt att känna sig stark efter en hysterektomi och lever med komplexiteten av fibromyalgi och anfall.

Den del jag gör här är idealisk när som helst, särskilt efter en session. Lyft ett ben i knäet (utan skor) genom att placera foten något inuti knäet eller under, om det behövs (det här lossnar höfterna), dra sedan armen på samma sida och följ då att ljuset kommer ut från höfterna genom hålen.

Om du spenderar mycket av dagen på ett skrivbord, investera i en mycket justerbar kontorsstol. Placera den högsta stolen så att höfterna kan vila på knäna. Denna position är friskare för höftböjare och kan eliminera smärtan som orsakas av minskningen av dessa muskler i kontorsstolens typiska hållning. Du kan också överväga ett skrivbord som gör att du enkelt kan lyfta ditt arbetsområde.

Jag började använda ett stationärt stöd förra året, och jag tycker faktiskt att det är mycket användbart att skapa fler relationer på mitt skrivbord nu när jag sitter. (Obs! Det kan vara svårt att montera en fast skrivbord och sänka dina axlar, så du behöver ett skrivbord som använder en elektrisk kontroll för att flytta positioner)

Normal styrketräning och mycket mild stretching (klar säker) kan hjälpa till att hålla dessa muskler starka och flexibla. Återigen, var noga med att undvika att sitta för mycket eller det kan sabotera ansträngningar för att införliva själva övningen.

 Dela detta

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *