FIBROMYALGIA OG FLEXOR HIP PAIN.It er ikke uvanlig å ha problemer med hoftefleksorer eller smerte i dette området når de lever med fibromyalgi.

Det er ikke uvanlig å ha problemer med hoftefleksorer eller smerte i dette området når de lever med fibromyalgi. Hips, hoftefleksorer og nedre rygg er korrelert med smertestillende fibromyalgi fordi de opprettholder områdene rundt nedre rygg, mange andre utløpspunkter og andre forhold. som påvirker omgivelsene. 
Flexor muskler i hofte tillate hofter å bevege seg fleksibelt. De er festet til disse musklene hver gang de beveger seg, noe som betyr at hoftene er involvert i de fleste bevegelsene som foregår i løpet av den vanlige dagen.

En sunn person kan ikke være oppmerksom på hyppigheten av bruk av hip flexorer, men alle de som lider av fibromyalgi og som har smerte i hoftefleksorer, vil kjenne mer regelmessig.

Personlig tok jeg vare på hip flexor smerte og forsterket disse områdene da jeg utviklet andre trygge fibrøse øvelser etter fullstendig hysterektomi for tre år siden. Ja, jeg forstår, jeg snakker om det senere nederst i denne artikkelen.

Selv om det er kjent skader og medisinske forhold som kan forårsake smerte i hoftefleksorer, kan det være vanskelig å identifisere en direkte årsak til denne smerten for noen med fibromyalgi, bortsett fra de mange daglige aktivitetene jeg ofte refererer til.

Vi kan vurdere smerte som et annet symptom på den diagnostiserte tilstanden eller ta lengre tid for å bestemme den nøyaktige årsaken til smerten. I alle tilfeller presenteres eller behandles hip flexor smerte og fibromyalgi smerte effektivt og raskt, ofte svekkende.

F Forstå hybridomyalgi og hoftefleksjonsmerter

Fleksjonsmerter i hoften kalles ofte flexor tendinose. Smerten av denne tilstanden kommer vanligvis fra en eller begge av følgende muskler: Illicacus og Psoas. Disse musklene er ofte forent i en enhet, kalt iliopsoas.

Den psoas er ansvarlig for mye rygg og bein smerte fordi sitteposisjonene som de fleste holder hele dagen, forkorter musklene i lang tid. Når du står opp og begynner å flytte igjen, vil denne muskelen ikke strekke seg og fungere ordentlig.

For de som lider av fibromyalgi, kan smerten komme fra andre muskler som bidrar til at hoftene beveger seg. Dette inkluderer quadriceps, selv om disse musklene er lavere enn hip flexor muskler.

Mens fleksor tendinitt forårsaket av skade eller et problem som ikke er relatert til fibromyalgi, kan fokusere på et bestemt muskel- eller hofteområde, kan fibromyalgi-pasienter oppleve smerte som sprer seg gjennom dette området av kroppen. Årsaken til smerten er ofte uforklarlig, som vanligvis er tilfellet med smertene i fibromyalgi.

Fibromyalgi Behandling og smittsmerte   
En enkel måte å unngå fibromyalgi og hip flexor smerte er å unngå å sitte i en stilling i lang tid. Stå opp og flytte med jevne mellomrom slik at musklene ikke har tid til å plassere seg selv.

Jeg tror ofte at jeg anbefaler en sikker og effektiv øvelse og viktigheten av å delta i et bestemt treningsnivå for å holde kroppen sterk og fleksibel, og dette er en annen anbefaling for smerte i hoftefleksorer.

Jo mer du lærer å bevege seg og hvor viktig vinklene og kompensasjonene er, jo lettere vil det være å hindre noen årsaker til muskelsmerter. Du kan følge meg på Fibro Fit-siden for å lære mer om hvordan du arbeider trygt og problemfritt i disse mest sårbare områdene. I delen Videoer ser du øvelser som min side om side øvelser som hjelper deg med å jobbe jevnt på hoftene og baksiden, piriformis og mer.

Jeg jobber også med kvinner etter hysterektomi og andre abdominal kirurgi for å forsiktig styrke disse sårbare områdene. Jeg dro dit og ja, det er mulig å føle seg sterk etter en hysterektomi og leve med kompleksiteten av fibromyalgi og anfall.

Den delen jeg gjør her er ideell når som helst, spesielt etter en økt. Løft et ben i kneet (uten sko) ved å plassere foten litt inne i kneet eller under om nødvendig (dette løsner hofterne), og deretter trekke armen på samme side og følg at lyset kommer ut av hoftene gjennom hullene.

Hvis du tilbringer en stor del av dagen på et pult, investerer du i en svært justerbar kontorstol. Legg den høyeste stolen, slik at hoftene kan hvile på knærne. Denne stillingen er sunnere for hip flexors og kan eliminere smerten forårsaket av reduksjon av disse musklene i den typiske stillingen på kontorsstolen. Du kan også vurdere et skrivebord som gjør at du enkelt kan løfte arbeidsområdet ditt.

Jeg begynte å bruke en stasjonær støtte i fjor, og jeg synes faktisk det er veldig nyttig å skape flere forhold på skrivebordet mitt nå som jeg sitter. (Merk: Noen, et fast skrivebord kan være vanskelig å montere og senke på skuldrene, så du trenger et skrivebord som bruker en elektrisk kontroll for å flytte stillinger)

Normal styrke trening og veldig forsiktig strekking (ferdig trygt) kan bidra til å holde disse musklene sterke og fleksible. Igjen, vær sikker på å unngå å sitte for mye, eller det kan sabotere innsats for å innlemme selve øvelsen.

 Dele denne

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *