FIBROMYALGIA OG FLEXOR HIP PAIN. Det er ikke ualmindeligt at have problemer med hoftebøjler eller smerter i dette område, når de lever med fibromyalgi.

Det er ikke ualmindeligt at have problemer med hoftereflekser eller smerter i dette område, når de lever med fibromyalgi. Hofter, hoftefleksorer og nedre ryg er korreleret med smertestillende fibromyalgi, fordi de opretholder områderne omkring nedre ryggen, mange andre udløbspunkter og andre forhold. der påvirker omgivelserne. 
Flexor muskler i hoften tillader hofterne at bevæge sig fleksibelt. De er knyttet til disse muskler hver gang de bevæger sig, hvilket betyder at hofterne er involveret i de fleste bevægelser, der finder sted i løbet af den normale dag.

En sund person kan ikke være opmærksom på hyppens fleksibilitetshyppighed, men alle dem, der lider af fibromyalgi, og som har smerter i hoftebøjlerne, vil føle sig mere regelmæssige.

Personligt tog jeg mig af hip flexorsmerter og forstærkede disse områder, da jeg udviklede andre sikre fibrøse øvelser efter fuldstændig hysterektomi for tre år siden. Ja, jeg forstår, jeg taler om det senere i bunden af ​​denne artikel.

Selvom der er kendte skader og medicinske tilstande, der kan forårsage smerter i hoftereflekser, kan det være svært at identificere en direkte årsag til denne smerte for alle med fibromyalgi, bortset fra de mange daglige aktiviteter, jeg ofte refererer til.

Vi kan overveje smerte som et andet symptom på den diagnosticerede tilstand eller tage længere tid for at bestemme den nøjagtige årsag til smerten. I alle tilfælde præsenteres eller behandles smertefuldt og hurtigt, hoftebøjningssmerter og fibromyalgi, ofte svækkende.

F Forstå hybridomyalgi og hoftereflekssmerter

Hip-flexionssmerter kaldes ofte flexor tendinose. Smerten ved denne tilstand kommer normalt fra en eller begge af følgende muskler: Illicacus og Psoas. Disse muskler er ofte forenet i en enhed kaldet iliopsoas.

Den psoas er ansvarlig for en masse ryg og knoglesmerter, fordi de siddepladser, som de fleste mennesker holder hele dagen, forkorter deres muskler i lang tid. Når du står op og begynder at flytte igen, vil denne muskel ikke strække og fungere ordentligt.

For dem, der lider af fibromyalgi, kan smerten komme fra andre muskler, der hjælper hofterne med at bevæge sig. Dette omfatter quadriceps, selv om disse muskler er lavere end hip flexor muskler.

Mens flexor tendinitis forårsaget af skade eller et problem, der ikke er relateret til fibromyalgi, kan fokusere på et bestemt muskel- eller hofteområde, kan fibromyalgi-patienter opleve smerter, som spredes gennem dette område af kroppen. Årsagen til smerten er ofte uforklarlig, som det normalt er tilfældet med smertene ved fibromyalgi.

Fibromyalgi behandling og smitsom smerte    
En nem måde at undgå fibromyalgi og hip flexor smerte er at undgå at sidde i en stilling i lang tid. Stå op og bevæg jævnligt, så dine muskler har ikke tid til at placere sig selv.

Jeg tror ofte, jeg anbefaler en sikker og effektiv øvelse og vigtigheden af ​​at deltage i et bestemt træningsniveau for at holde kroppen stærk og fleksibel, og det er en anden anbefaling til smerte i hoftereflekser.

Jo mere du lærer at bevæge sig og hvor vigtigt vinklerne og kompensationerne er, jo lettere vil det være at forhindre nogle årsager til muskelsmerter. Du kan følge mig på Fibro Fit-siden for at lære mere om, hvordan du arbejder sikkert og smidigt i disse mest sårbare områder. I afsnittet Videoer kan du se øvelser som mine side-by-side øvelser, der hjælper dig med at arbejde glat på hofterne og ryggen, piriformis og meget mere.

Jeg arbejder også med kvinder efter hysterektomi og anden abdominal kirurgi for forsigtigt at styrke disse sårbare områder. Jeg gik der og ja, det er muligt at føle sig stærk efter en hysterektomi og leve med kompleksiteten af ​​fibromyalgi og anfald.

Den del jeg gør her er ideel til enhver tid, især efter en session. Løft et ben i knæet (uden sko) ved at placere foden lidt inde i knæet eller nedenunder, hvis det er nødvendigt (dette løsner hofterne), og træk derefter armen på samme side og følg, at lyset forlader hofterne gennem hullerne.

Hvis du bruger meget af dagen på et skrivebord, skal du investere i en meget justerbar kontorstol. Placer den højeste stol, så hofterne kan hvile på knæene. Denne position er sundere for hoftefleksorer og kan fjerne smerten forårsaget af reduktionen af ​​disse muskler i kontraststolens typiske arbejdsstilling. Du kan også overveje et skrivebord, der giver dig mulighed for nemt at løfte dit arbejdsområde.

Jeg begyndte at bruge stationær støtte sidste år, og jeg finder det faktisk meget nyttigt at skabe flere relationer på mit skrivebord nu, hvor jeg sidder. (Bemærk: Nogle, et fast skrivebord kan være svært at montere og sænke dine skuldre, så du har brug for et skrivebord, der bruger en elektrisk kontrol til at bevæge positioner)

Normal styrketræning og meget blid stretching (klar sikker) kan hjælpe med at holde disse muskler stærke og fleksible. Igen skal du sørge for at undgå at sidde for meget, eller det kan sabotere indsatsen for at indarbejde øvelsen selv.

 Dele denne

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *