Fibromyalgie en pijn in de benen. Iedereen zou het moeten weten.

Heeft ze last van fibromyalgie, pijn in de benen? Pijn geassocieerd met pijnlijke hechtingen en triggerpoints op meerdere sites? Hoewel ze ze vaak als aanraakpunten noemen, zijn het eerder gebieden dan kosten. 
Ik moet nog iemand met fibromyalgie vinden die gewoon pijn of gevoeligheid heeft. (Echter, zowel hotspots als gebieden met gegeneraliseerde pijn worden nog steeds gebruikt voor de diagnose) En omdat de gevoelige punten verschillen van de triggerpoints, zie ook het artikel ‘triggerpoints’ voor TRP’s discussie over fibromyalgie.
Nu beschrijven de meeste mensen met fibro de “zona” -pijn die uitstraalt naar de omringende pezen of triggerpoints. Het is vaak geen implicatie voor een pees, ligament of geassocieerde Trp (triggerpoint). Dit is de oorzaak dat pijn uitstraalt of zich uitbreidt. 
Neem bijvoorbeeld de gevoelige punten in de knie. Dit gebied kan zich gemiddeld 2 tot 4 inch boven en onder de binnenkant van de knie uitstrekken. Het is dus logischer om deze verwijzing naar een pijnpunt te noemen, vooral als het gaat om werkoplossingen. Ja, er zijn veel gevoelige punten aan het onderste uiteinde van het vezelachtige lichaam. 
Bepaalde activiteiten van dagelijks leven (ADL) kunnen fibromyalgiepootpijn verergeren
Voorbeelden zijn zitten voor lange periodes van staan ​​op één plek, verplaatsing of gewichtsverandering bij staan, rijden, reizen, schoonmaken, etc. 
De meest ernstige beenpijn kan fibromyalgie? De triggerpoints, inactiviteit, verlies van spiermassa, lage rugpijn, ischias, gezamenlijke betrokkenheid van IS, bepaalde medicijnen, verkoudheid / griep en meer. Het interessante aan fibromyalgie – pijn in verband met de benen is dat het niet uitmaakt of je staat, zit of ligt. 
De neiging tot pijn in het onderste kwadrant van het vezelige lichaam wordt verhoogd omdat het alleen maar hechtingen veroorzaakt in lagen spierweefsel en extreem gevoelige gebieden die niet direct verband houden met een activiteit of oefening.
de resultaten van fibromyalgie benen pijn wanneer kracht en behendigheid verloren gaan. 
De langere en meer algemeen gebruikte beenspier (ook bekend als de spier van de sartorius in de quadriceps) is verantwoordelijk voor een groot deel van onze mobiliteit in het onderste kwadrant van het vezelige lichaam. Hier op de foto naast I-lited heb ik gebieden die het grootste deel van de fibro-pijn in het onderste deel van het lichaam veroorzaken. 
Wanneer deze spieren de spieren rondom conditioneren en alles rond dit gebied draaien, verzwakt ook pezen en ligamenten. 
Mobiliteit kan verloren gaan en deze ‘gebieden’ van belang zelfs groter zijn (zoals getoond in de aangrenzende tabel), pijnpunten verdeeld verdeeld boven en onder de positie van het punt binnen de werkelijke knie.
Gevoelige pijnpunten op de billen kunnen ook uitstralen naar het been, vaak aan de zijkanten en achterkant van de benen. Heup- en beenpijn kan worden veroorzaakt door een Illiotibial-band (uitwendig been) die zich uitstrekt van het heupgedeelte aan één kant van elk been en wanneer het gebied onderhevig is, kan dit een zware beuk en stijfheid veroorzaken. 
Zwakte en / of boter op heupontvoerders kan ook extreme stijfheid en verminderde mobiliteit veroorzaken. Bandziekte (ITBS) Illiotibial kan voorkomen bij atleten door herhaling en overmatig gebruik, maar deze pijnlijke aandoening is niet ongebruikelijk voor mensen met fibromyalgie.
Nu is er enige controverse. Is het de fibro verergert of zijn deze gebieden / zwakkere Fibro-gebieden altijd lichaam? Lijdt u aan chronische myofasciale pijn aan de top van fibromyalgie? Dit zou de reden kunnen zijn waarom je voelt dat de pijn in het been erger wordt, omdat er veel lagen triggerpoints in het onderlichaam zijn. 
Eén ding om rekening mee te houden met fibromyalgie en pijn in de benen is dat elke positie om te lang te blijven, zoals zitten of staan, de pijn kan verhogen en triggerpoints kan activeren. De gevoelige punten zullen er altijd zijn op een bepaald niveau, maar het zijn de triggerpoints die worden geactiveerd door repetitieve bewegingen of in een zeer lange positie zijn. 
Ik zeg vaak dat we het niet aanbevelen om heel vroeg in de ochtend te zitten. Tijdens uw verblijf in bed om ‘s morgens vroeg te gaan zitten, creëert het alleen maar meer stijfheid in de onderrug, heupen, benen en knieën.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *