Fibromyalgi og smerter i bena. Alle bør vite.

Lider hun av fibromyalgi, smerte i bena? Smerte forbundet med smertefulle masker og utløserpunkter på flere steder? Selv om de ofte refererer til dem som berøringspunkter, er de faktisk områder i stedet for kostnader. 
Jeg er ennå å finne noen med fibromyalgi som bare har et punkt av smerte eller følsomhet. (Imidlertid er begge hot spots og områder med generell smerte som fortsatt brukes til diagnosen) og fordi de sensitive punktene er forskjellige fra triggerpunktene, se også artikkelen ‘trigger points’ for TRPs diskusjon om fibromyalgi.
Nå beskriver de fleste med fibro “zona” smerte som utstråler til de omkringliggende sener eller utløserpunkter. Det er ofte ikke en implikasjon med en sene, ligament eller tilhørende Trp (triggerpunkt). Dette forårsaker smerte å utstråle eller utvide. 
Ta for eksempel de følsomme punktene inne i kneet. Dette området kan strekke seg i gjennomsnitt 2 til 4 tommer over og under innsiden av kneet. Så det er veldig sanselig å kalle denne referansen til et område med smerte, spesielt når det gjelder arbeidsløsninger. Ja, det er mange anbudspunkter i den nedre enden av den fibrøse kroppen. 
Visse aktiviteter for dagliglivet (ADL) kan forverre fibromyalgi smerte i bena
Eksempler sitter i lange perioder med å stå på ett sted, forskyvning eller endring i vekt mens du står, kjører, reiser, rengjøringsoperasjoner mv. 
Den mest alvorlige bein smerte kan fibromyalgi? Utløser poeng, inaktivitet, tap av muskelmasse, lårryggsmerter, iskias, felles involvering av IS, visse medisiner, kald / influensa og mer. Den interessante tingen om fibromyalgi – smerter i bena er at det ikke betyr noe om du står, sitter eller ligger ned. 
Forsyningen til smerte i den nedre kvadranten i den fibrøse kroppen økes fordi den bare forårsaker sting i lag med muskelvev og ekstremt følsomme områder som ikke er direkte relatert til en aktivitet eller trening.
Resultatene av fibromyalgi blir smerte når styrke og smidighet går tapt. 
Den lengre og mer brukte benmuskelen (også kjent som sartorius-muskelen i quadriceps) er ansvarlig for mye av vår mobilitet i den nedre kvadranten av den fibrøse kroppen. Her i bildet ved siden av I-lited har jeg områder som forårsaker det meste av fibrene i underdelen av kroppen. 
Når denne muskelen kondisjonerer musklene rundt og slått alt rundt dette området også svekkes, inkludert sener og ledbånd. 
Mobilitet kan gå tapt, og disse “områdene” av interesse for å være enda større (som vist i nabobordet), smertepunkter fordelt over og under posisjonen til punktet i selve kneet.
Følsomme smertepunkter på baken kan også utstråle til beinet, ofte på sidene og baksiden av beina. Høft og bein smerte kan være forårsaket av Illiotibial band (ekstern ben) som strekker seg fra hofteområdet på den ene siden av hvert bein og når området er gjenstand, kan forårsake alvorlig pounding og stivhet. 
Svakhet og / eller smør på hofteavledere kan også føre til ekstrem stivhet og redusert mobilitet. Band Illness (ITBS) Illiotibial kan forekomme hos idrettsutøvere gjennom repetisjon og overbruk, men denne smertefulle tilstanden er ikke uvanlig for personer med fibromyalgi.
Nå er det når det er noen kontrovers. Er det fibro forverres eller er disse områdene / svakere Fibro områder alltid kropp? Lider du av kronisk myofaskial smerte på toppen av fibromyalgi? Dette kan være grunnen til at du føler at smerten i benet blir verre, siden det er mange lag med utløserspisser i underkroppen. 
En ting å huske på med fibromyalgi og smerte i bena er at en hvilken som helst stilling å holde for lenge, slik som å sitte eller stå, kan øke smerte og utløse utløserpunkter. De følsomme punktene vil alltid være der på et eller annet nivå, men de er utløserpunkter som utløses av repeterende bevegelser eller er i en svært lang posisjon. 
Jeg sier ofte, vi anbefaler ikke å sitte lenge om morgenen. Under oppholdet i sengen å sitte tidlig om morgenen, skaper det bare større stivhet i nedre rygg, hofter, ben og knær.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *