Fibromyalgi og benpine. Alle bør vide.

Lider hun af fibromyalgi, ben smerte? Smerte forbundet med smertefulde søm og udløsningspunkter på flere steder? Selv om de ofte henviser til dem som kontaktpunkter, er de faktisk områder snarere end afgifter. 
Jeg er endnu at finde nogen med fibromyalgi, der simpelthen har et punkt af smerte eller følsomhed. (Imidlertid er begge hot spots og områder med generel smerte stadig brugt til diagnosen) Og fordi de følsomme punkter adskiller sig fra triggerpunkterne, se også artiklen ‘trigger points’ for TRPs diskussion om fibromyalgi.
Nu beskriver de fleste mennesker med fibro “zona” smerten, der udstråler til de omkringliggende sener eller udløsningspunkter. Det er ofte ikke en implikation med en sene, ligament eller tilhørende Trp (trigger point). Dette er, hvad der forårsager smerte at udstråle eller udvide. 
Tag for eksempel de følsomme punkter inde i knæet. Dette område kan strække sig i gennemsnit 2 til 4 inches over og under knæets inderside. Så det giver virkelig mening at kalde denne henvisning til et område med smerte, især når det kommer til arbejdsløsninger. Ja, der er mange ømme punkter i den nedre ende af den fibrøse krop. 
Visse aktiviteter i dagliglivet (ADL) kan forværre fibromyalgibesmiden
Eksempler sættes i lange perioder med at stå på ét sted, forskydning eller vægtændring under stående, kørsel, rejser, rengøringsoperationer mv. 
Den mest alvorlige ben smerte kan fibromyalgi? Trækpunkterne, inaktivitet, tab af muskelmasse, lændesmerter, ischias, fælles inddragelse af IS, visse lægemidler, kulde / influenza og meget mere. Den interessante ting om fibromyalgi – smerter i ben er, at det ikke betyder noget, om du står, sidder eller ligger ned. 
Tilbøjelighed til smerte i den nedre kvadrant af den fibrøse krop øges, fordi det kun forårsager sting i lag af muskelvæv og ekstremt følsomme områder, der ikke er direkte relateret til en aktivitet eller motion.
Resultaterne af fibromyalgi ben smerter, når styrke og agility er tabt. 
Den længere og mere udbredte benmuskel (også kendt som sartoriusmuskel i quadriceps) er ansvarlig for meget af vores mobilitet i den nedre kvadrant af den fibrøse krop. Her på billedet ved siden af ​​jeg har områder, der forårsager det meste af fibrosmerter i den nederste del af kroppen. 
Når denne muskel konditionerer musklerne og vendte alt omkring dette område svækkes også sener og ledbånd. 
Mobilitet kan gå tabt, og disse “områder” af interesse er endnu større (som vist i den tilstødende tabel), smertepunkter fordelt fordelt over og under positionen af ​​punktet inden for det faktiske knæ.
Følsomme smerter på ryggen kan også udstråle til benet, ofte på siderne og på bagsiden af ​​benene. Hæft- og bensmerter kan skyldes Illiotibial-bånd (ekstern ben), der strækker sig fra hofteområdet på den ene side af hvert ben, og når området er underlagt, kan det forårsage svær pounding og stivhed. 
Svaghed og / eller smør på hofteafledere kan også forårsage ekstrem stivhed og nedsat mobilitet. Band Illness (ITBS) Illiotibial kan forekomme hos atleter gennem gentagelse og overanvendelse, men denne smertefulde tilstand er ikke ualmindeligt for personer med fibromyalgi.
Nu er der, når der er noget kontrovers. Er det fibro forværres eller er disse områder / svagere Fibro områder altid krop? Lider du af kronisk myofascial smerte i toppen af ​​fibromyalgi? Det kan være grunden til at du føler smerten i benet bliver værre, da der er mange lag udløsningspunkter i underkroppen. 
En ting at huske på med fibromyalgi og ben smerte er, at enhver stilling, der skal forblive for længe, ​​som at sidde eller stående kan øge smerte og udløse triggerpunkter. De følsomme punkter vil altid være der på et eller andet niveau, men de er de udløsende punkter, der udløses af gentagne bevægelser eller er i en meget lang position. 
Jeg siger ofte, vi anbefaler ikke at sidde i lang tid tidligt om morgenen. Under dit ophold i sengen for at sidde tidligt om morgenen skaber det kun større stivhed i nedre ryg, hofter, ben og knæ.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *