DEN NYE FIBROMIALGIA BLOOD TESTEN ER 99% EXAKT

Den nye blodprøven på Fibromyalgi er 99% nøyaktig

En ny blodprøve for fibromyalgi er mer nøyaktig enn tidligere antatt og ikke forvirre den kroniske smerteforstyrrelse med andre sykdommer som lupus og rheumatoid arthritis, i henhold til legen som utviklet testen.

“Vi har ikke sett overlapping mellom biomarkører i fibromyalgi og modeller av immunsystemet hos pasienter med revmatoid artritt eller lupus. Jeg ser virkelig på lysene til kritikerne de trenger, sier Bruce Gillis, MD, grunnlegger og administrerende direktør for EpicGenetics, et biofarmaceutisk selskap basert i Santa Monica, California.

Bilde med tillatelse til EpicGenetics

EpicGenetics FM introduserte test i mars å kalle den første definitive blodprøve for fibromyalgi, en lidelse preget av smerter dype vev lite kjent, tretthet, hodepine, depresjon og mangel på søvn. Resultatene er vanligvis tilgjengelig i løpet av en uke.

FM-test til proteinmolekyler i cytokiner og kjemokiner blod anrop, som er produsert av hvite blodlegemer. Pasienter med fibromyalgi har færre cytokiner og kjemokiner i blodet, i henhold Gillis, og som et resultat har et svekket immunsystem hos normale pasienter.

Kritikere har sagt at de samme biologiske markørene av immunsystemet kan bli funnet hos mennesker med andre sykdommer, som reumatoid artritt, så pålitelige blodprøver.

Imidlertid, i en ny studie av over 300 pasienter med fibromyalgi eller lupus eller reumatoid artritt deltatt, Gillis sa han fant at kun pasienter med fibromyalgi har lavere enn normale nivåer av kjemokiner og cytokiner.

“De har ikke de samme biologiske markørene av immunsystemet.” Ikke i det hele tatt, “sa Gillis National Report of Pain. “Modellene vi ser i lupus og revmatoid artritt, se denne inflammatoriske prosessen. Men vi ser ikke de samme biomarkørene i fibromyalgi. “

Gillis sier at undersøkelsen ikke er endelig, og avventer offentliggjøring i en medisinsk journal i de kommende månedene.

Når FM-testen ble gjort for første gang, sa EpicGenetics at den var 93% nøyaktig i diagnosen fibromyalgi. Gillis sier at sensitiviteten til testen nå er estimert til 99%, noe som er nesten det samme som testen som ble brukt til å diagnostisere HIV.

Dr. Bruce Gillis

National Institutes of Health anslår at 5 millioner amerikanere lider av fibromyalgi, og millioner over hele verden, men så langt er det bare noen få hundre er registrert å ta eksamen FM. Gillis sier kostnadene for $ 744, som vanligvis ikke dekkes av helseforsikring, kan være en barriere for mange pasienter.

“Mange som har blitt diagnostisert med fibromyalgi virker ikke. Og fordi de ikke virker, har de ikke råd til en test. De har ikke helseforsikring, sier Gillis, og legger til at noen forsikringsselskaper har betalt bevisene i arbeidstakerens erstatningssaker.

“Da vi startet, kostet det oss $ 12 500 for å analysere parametrene til pasientens immunsystem. Så vi tok prisen, veldig ned. “

Gillis håper å returnere prisen på FM-testen til godkjenning av andre laboratorier for innsamling av blod og blodprøver for EpicGenetics skipet.

Uansett kostnaden, er pasienter med fibromyalgi glade for muligheten for at en enkel test er tilgjengelig for å diagnostisere en lidelse som deres leger og kjære ofte er skeptiske til. Gjennomsnittlig pasient tar tre til fem år for å diagnostisere fibromyalgi.

“Ha en pålitelig blodmerke IKKE GJELDENDE som pasienter. Det vil åpne et felt av drømmer og muligheter for sympatiske forskere om definisjonen av denne forferdelige lidelsen, sier Celeste Cooper, en pasient for fibromyalgi og pasient for talsmann.

“Når vi har et bioassay, vet vi at deltakerne har fibromyalgi. Det vil ikke være noen partisk resultat, og i munnen vil den psykologiske sykdommen være i vårt bakspeil. Dette er en salt tanke. “

Bilde med tillatelse til EpicGenetics.

I de siste månedene har det vært flere potensielle fremskritt i søket etter fibromyalgi.

Forskere fra delstaten Ohio er i de tidlige stadier av å utvikle andre blodprøver for fibromyalgi. Bruken av et infrarødt mikroskop med høy effekt, som har identifisert et mønster av molekyler i blodet, synes å være unikt for pasienter med fibromyalgi.

Et annet team av forskere i delstaten New York fant at pasienter med fibromyalgi har overskytende sensoriske nervefibre i blodkarene i hendene, noe som kan forstyrre blodstrømmen i hele kroppen.

“På mindre enn seks måneder har vi to studier som rapporterte suksessen med fibromyalgi ved å analysere blodmarkører. Nå ser det ut til å være å introdusere en form for form utover mer enn en debatt, sier Cooper.

“Det er en seier for det vitenskapelige samfunnet og en seier for pasienten.” Jeg tviler på at dette er den siste. Forvent mer forskning, fordi løpet er i gang “og hvilken strålende karriere vil det være for de av oss som lever med fibromyalgi daglig.

Forskningen kan også føre til oppdagelsen av en genetisk markør for fibromyalgi, et gen som gjør at noen mennesker er mer sannsynlige for å utvikle sykdommen.

EpicGenetics sparer mye av blodprøver for pasienter som tar prøven FM, i håp om at en dag analysere for RiboNucleicAcid (RNA), molekyler som er involvert i proteinsyntese og overføring av genetisk informasjon.

“Jo flere pasienter vi har, desto mer RNA kan vi se etter genetiske markører. Hvis vi kan få tusenvis og tusen eksemplarer, vil det være mye lettere å finne bestemte genetiske markører, sier Gillis.FacebookTwittergoogle_plusPinterestTumblrRedditLinkedInDel

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *