DEN NYE FIBROMIALGIA BLOOD TEST ER 99% EXAKT

Den nye Fibromyalgi blodprøve er 99% nøjagtig

En ny blodprøve for fibromyalgi er mere præcis end tidligere antaget og ikke forveksle kronisk smerte lidelse med andre sygdomme, såsom lupus og rheumatoid arthritis, ifølge den læge, der udviklede testen.

“Vi har ikke set overlapning mellem biomarkører i fibromyalgi og modeller af immunsystemet hos patienter med reumatoid arthritis eller lupus. Jeg ser virkelig på de kritikers lys, de har brug for, “siger Bruce Gillis, MD, grundlægger og administrerende direktør for EpicGenetics, et biofarmaceutisk firma med base i Santa Monica, Californien.

Billede med epicGenetics

EpicGenetics FM introducerede test i marts kalder den første endelige blodprøve for fibromyalgi, en lidelse karakteriseret ved smerte dybe væv lidt kendt, træthed, hovedpine, depression og mangel på søvn. Resultaterne er normalt tilgængelige om en uge.

FM test til proteinmolekyler i cytokiner og chemokiner blod opkald, som produceres af hvide blodlegemer. Patienter med fibromyalgi har færre cytokiner og chemokiner i blodet, ifølge Gillis, og som et resultat har et svækket immunsystem normale patienter.

Kritikere har sagt, at de samme biologiske markører af immunsystemet kan findes hos mennesker med andre sygdomme, såsom rheumatoid arthritis, så pålidelige blodprøver.

I en ny undersøgelse af over 300 patienter med fibromyalgi eller lupus eller rheumatoid arthritis deltaget, Gillis sagde, at han fandt, at kun patienter med fibromyalgi har lavere end normale niveauer af kemokiner og cytokiner.

“De har ikke de samme biologiske markører af immunsystemet.” Overhovedet ikke, “sagde Gillis National Report of Pain. “De modeller vi ser i lupus og reumatoid arthritis, se denne inflammatoriske proces. Men vi ser ikke de samme biomarkører i fibromyalgi. “

Gillis siger, at undersøgelsen endnu ikke er endelig og afventer offentliggørelse i en medicinsk journal i de kommende måneder.

Da FM-testen blev gjort for første gang, sagde EpicGenetics det var 93% nøjagtigt i diagnosen fibromyalgi. Gillis siger, at testens følsomhed nu estimeres til 99%, hvilket er næsten det samme som testen til diagnosticering af hiv.

Dr. Bruce Gillis

National Institutes of Health vurderer, at 5 millioner amerikanere lider af fibromyalgi, og millioner over hele verden, men indtil videre er kun få hundrede optaget til at tage FM-eksamen. Gillis siger, at prisen på $ 744, som generelt ikke er dækket af sygesikring, kan være en barriere for mange patienter.

“Mange mennesker, der har fået diagnosen fibromyalgi, virker ikke. Og fordi de ikke virker, har de ikke råd til en test. De har ikke sygesikring, “siger Gillis og tilføjer, at nogle forsikringsselskaber har betalt beviset i arbejdstageres erstatningssager.

“Da vi startede kostede det os $ 12.500 til at analysere parametrene for en patients immunsystem. Så vi bragte prisen meget ned. “

Gillis håber at returnere prisen på FM testen til godkendelse af andre laboratorier til indsamling af blod og blodprøver til EpicGenetics skibet.

Uanset omkostningerne er patienter med fibromyalgi glade for muligheden for, at en simpel test er tilgængelig for at diagnosticere en lidelse, som deres læger og kære ofte er skeptiske til. Den gennemsnitlige patient tager tre til fem år til at diagnosticere fibromyalgi.

“Har en pålidelig blodmarkør IKKE GÆLDENDE som patienter. Det vil åbne et felt af drømme og muligheder for sympatiske forskere om definitionen af ​​denne forfærdelige lidelse, “sagde Celeste Cooper, en fibromyalgi patient og patient advokat.

“Når vi har et bioassay, ved vi, at undersøgelsens deltagere har fibromyalgi. Der vil ikke være nogen forudindtaget resultater, og i munden vil den psykologiske sygdom være i vores bagspejl. Dette er en salt tanke. “

Billede med epicGenetics.

I de seneste måneder har der været flere potentielle fremskridt i søgen efter fibromyalgi.

Forskere fra delstaten Ohio er i de tidlige stadier af at udvikle andre blodprøver for fibromyalgi. Brugen af ​​et infrarødt mikroskop med høj effekt, som har identificeret et mønster af molekyler i blodet, synes at være unikt for patienter med fibromyalgi.

En anden team af forskere i New York State fandt, at patienter med fibromyalgi har overskydende sensoriske nervefibre i blodkar i hænder, som kan forstyrre strømmen af ​​blod i hele kroppen.

“På mindre end seks måneder har vi to undersøgelser, der rapporterede succesen med fibromyalgi ved at analysere blodmarkører. Nu ser det ud til at være at indføre en form for form ud over mere end en debat, “siger Cooper.

“Det er en sejr for det videnskabelige samfund og en sejr for patienten.” Jeg tvivler på, at dette er den sidste. Forvent mere forskning, fordi løbet er i gang “og hvilken glorværdig karriere vil det være for os, der lever med fibromyalgi dagligt.

Forskningen kan også føre til opdagelsen af ​​en genetisk markør for fibromyalgi, et gen, der gør nogle mennesker mere tilbøjelige til at udvikle sygdommen.

EpicGenetics sparer en masse blodprøver til patienter, som tager prøven FM, håber at en dag analysere for RiboNucleicAcid (RNA), molekyler involveret i proteinsyntese og transmission af genetisk information.

“Jo flere patienter vi har, jo mere RNA vi kan søge efter genetiske markører. Hvis vi kan få tusinder og tusinder af kopier, bliver det meget nemmere at finde specifikke genetiske markører, “siger Gillis.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *