Jeg er læge af fibromyalgi. Det er, hvad jeg vil have folk til at forstå

Fibromyalgi, en ofte misforstået sygdom, forvirrer og frustrerer både patienter og læger. Jeg ved, fordi jeg har set begge sider – både som en læge og en kvinde, med sygdommen selv.

Denne almindelige kroniske sygdom præget af udbredt muskel smerte, træthed og det mangler hjerner. Anslået 5 millioner amerikanere lider af sygdom, og næsten 90 procent af de diagnosticerede er kvinder.

Der er dog stadig meget forvirring om sygdommen og hvordan den behandles. Her er fem sandheder om fibromyalgi de fleste læger er stadig uvant med:

1. Fibromyalgi er reel og kan behandles, men kræver en holistisk tilgang.

Forskningen om fibromyalgi blev derefter sammenlignet med andre sygdomme præget af kontroverser og et århundredes debat om, hvorvidt det var en “ægte” sygdom.

Loading...

Det ændrede sig i 2002, da en revolutionerende undersøgelse viste abnormiteter i den måde hjernen håndterer smerter i fibromyalgi. Disse hjernebildestudier har objektive data til at vise, at fibromyalgi er “rigtig” og ført til et årti med intens forskning, der udføres af FDA som en klemmer smertesignaler til tre godkendte stoffer. 
Disse medikamenter behandler dog ikke de ofte forbløffende symptomer på træthed og forvirring, kaldet fibronzebla. For at gøre dette bør læger og patienter være velinformerede om de forskellige behandlingsmuligheder, især holistiske tilgange som kostændring for at reducere inflammation eller tilsætning af kosttilskud til at øge den cellulære energiproduktion.

2. Dette er ikke et absolut puslespil.

Jeg hører ofte, at myten gentog, at “vi ikke ved, hvad der forårsager fibromyalgi.” Nyere forskning af læger viser, at de fleste læger stadig ikke ved, hvordan man kan hjælpe deres patienter med fibromyalgi, på trods af behandlinger meget effektiv. Fibromyalgi er ofte “forvirret” som i medicinske tidsskrifter, “mystisk” og “forvirrende”.

Tv reklamer siger, at fibromyalgi er en tilstand af smerte overaktive nerver ikke fortæller hele historien. Faktisk er smerteproblemer bare toppen af ​​isbjerget. En meget større faktor er, at en reaktion på stress (eller risiko) går ud og den igangværende “røde alarm”, hvilket forårsager en kædereaktion, der forårsager træthed, forvirring og muskelsmerter.

Den eneste måde at vedvarende forbedre disse symptomer på behandler systematisk de negative virkninger på kroppen af ​​det overaktive respons på kronisk stress. Et svar på kronisk stress-aktiveret ødelæggelse for at forhindre dyb søvn og svære muskler i smerte og trykfølsomhed bly; Det påvirker fordøjelsen og energiproduktionen; og fjernelse af hormoner. Det følger også af, at de smertefølsomme nerver, mængden af ​​deres signaler.

3. Fibromyalgi er primært en søvnforstyrrelse.

Desværre kender mange medicinske eksperter selv søvn, de har ikke søvnproblemer, der kan ledsage fibromyalgi. Fibromyalgi er imidlertid en søvnforstyrrelse, en tilstand, der forårsager kronisk søvnmangel og dybt på mange måder. Undersøgelser har gentagne gange vist, at patienter, der lider af søvnløshed, ofte afbrydes af “vågen” hjernebølger. Denne sultne dyb søvn bidrager til træthed, muskelsmerte og tåget tænkning, sygdommen er karakteristisk.
Behandlingen af ​​søvn er nøglen til behandling af fibromyalgi, og her ser jeg flere måder at reducere smerter, træthed og mental forvirring. Drømmen er stadig at forbedre før andre behandlinger ikke virker, er det vigtigt at behandle dette problem med din læge til at behandle skjulte søvnproblemer såsom obstruktiv søvnapnø, derefter tilføje narkotika og kosttilskud for at genoprette normal søvn.

4. De fleste læger ved ikke meget fibromyalgi, og det er ikke deres skyld.

Fibromyalgi er en sjælden sygdom, der hævdes af en bestemt, men overlapper klodset inden for reumatologi, neurologi, søvnmedicin og smerte. Det meste af opmærksomheden i forbindelse med familielæger overvælder ikke tiden til at få nye ideer til behandling i havet af medicinske publikationer. De vigtigste medicinske tidsskrifter fibromyalgi uagtsomhed. Faktisk er en undersøgelse af fibromyalgi siden 1987 blevet offentliggjort i New England Journal of Medicine, den mest almindelige medicinske tidsskrift i verden.

Da de travle førstehjælpsudbydere ikke har tid til at bringe deres opmærksomhed på søgen efter nye behandlinger til fibromyalgiforskning på en anden måde, nemlig gennem deres patienter. Så i min nye bog, The FibroManual, forstår jeg, at en sundhedsvejledning til lægehjælp understøttes af undersøgelser om patienter for at henlede lægen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *