Ik ben een arts van fibromyalgie. Dat is wat ik wil dat mensen begrijpen

Fibromyalgie, een vaak onbegrepen ziekte, verwart en frustreert zowel patiënten als artsen. Ik weet het, omdat ik beide kanten heb gezien – zowel als arts en als vrouw, met de ziekte zelf.

Deze veel voorkomende chronische ziekte wordt gekenmerkt door wijdverspreide spierpijn, vermoeidheid en het ontbreekt aan hersenen. Naar schatting 5 miljoen Amerikanen lijden aan ziekte en bijna 90 procent van de gediagnosticeerde vrouwen zijn.

Er is echter nog steeds veel verwarring over de ziekte en hoe deze wordt behandeld. Hier zijn vijf waarheden over fibromyalgie waar de meeste artsen nog niet bekend mee zijn:

1. Fibromyalgie is reëel en kan worden behandeld, maar vereist een holistische benadering.

Onderzoek naar fibromyalgie werd vervolgens vergeleken met andere ziekten die werden gekenmerkt door controverses en een eeuw van debat over de vraag of het een ‘echte’ ziekte was.

Loading...

Dat veranderde in 2002, toen een revolutionaire studie afwijkingen aantoonde in de manier waarop de hersenen omgaan met pijn bij fibromyalgie. Deze brain imaging studies moeten objectieve gegevens blijkt dat fibromyalgie “echte” en leidde tot tientallen jaren van onderzoek, geleid door de FDA als een pressive pijnsignalen naar drie goedgekeurde geneesmiddelen. 
Deze medicijnen behandelen echter niet de vaak verlammende symptomen van vermoeidheid en verwarring, fibronzebla genaamd. Om dit te doen, moeten artsen en patiënten goed geïnformeerd worden over de verschillende behandelopties, in het bijzonder holistische benaderingen zoals dieet wijziging van ontsteking of de toevoeging van supplementen terug te brengen tot de cellulaire energie te stimuleren.

2. Dit is geen absolute puzzel.

Ik hoor vaak dat de mythe herhaalde dat “we niet weten wat fibromyalgie veroorzaakt.” Recent onderzoek door artsen laat zien dat de meeste artsen nog steeds niet weten hoe ze hun patiënten met fibromyalgie kunnen helpen, ondanks het bestaan ​​van behandelingen zeer effectief. Fibromyalgie wordt in medische tijdschriften vaak aangeduid als ‘verward’, ‘mysterieus’ en ‘verwarrend’.

Tv-commercials zeggen dat fibromyalgie een toestand van pijn is waarbij overactieve zenuwen het hele verhaal niet vertellen. Pijnproblemen zijn eigenlijk slechts het topje van de ijsberg. Een veel grotere factor is een reactie op stress (of risico) en de aanhoudende “rode waarschuwing”, die een kettingreactie veroorzaakt die vermoeidheid, verwardheid en spierpijn veroorzaakt.

De enige manier om deze symptomen duurzaam te verbeteren, behandelt systematisch de negatieve effecten op het lichaam van de overactieve respons op chronische stress. Een antwoord op chronische stress-geactiveerde vernietiging om diepe slaap en zware spieren in pijn en drukgevoeligheid te voorkomen; Het beïnvloedt de spijsvertering en energieproductie; en het verwijderen van hormonen. Het volgt ook dat de pijngevoelige zenuwen, het volume van hun signalen.

3. Fibromyalgie is voornamelijk een slaapstoornis.

Helaas weten veel medische experts zelfs slaap, ze hebben niet de slaapproblemen die gepaard kunnen gaan met fibromyalgie. Echter, fibromyalgie is een slaapstoornis, een aandoening die chronische slaapgebrek veroorzaakt en diep in veel opzichten. Studies hebben herhaaldelijk aangetoond dat patiënten die lijden aan een gebrek aan slaap vaak worden onderbroken door de “wakkere” hersengolven. Deze hongerige slaap draagt ​​bij aan vermoeidheid, spierpijn en mistig denken, de ziekte is kenmerkend.
De behandeling van de slaap is de sleutel tot de behandeling van fibromyalgie, en hier zie ik meer manieren om pijn, vermoeidheid en mentale verwarring te verminderen. De droom is nog steeds te verbeteren voordat andere behandelingen niet werken, is het belangrijk om dit probleem met uw arts om verborgen slaap problemen te behandelen behandelen zoals obstructief slaap apneu, voeg dan drugs en aanvullingen op normale slaap te herstellen.

4. De meeste artsen weten niet veel fibromyalgie, en het is niet hun schuld.

Fibromyalgie is een zeldzame ziekte die door een persoon wordt opgeëist, maar overlapt onhandig op het gebied van reumatologie, neurologie, slaapgeneeskunde en pijn. De meeste aandacht in verband met huisartsen overschrijdt de tijd niet om nieuwe ideeën op te doen voor behandeling in de zee van medische publicaties. De belangrijkste medische tijdschriften fibromyalgia nalatigheid. In feite is er sinds 1987 een studie over fibromyalgie gepubliceerd in het New England Journal of Medicine, het meest voorkomende medische tijdschrift ter wereld.

Omdat de drukke eerste hulpverleners niet de tijd hebben om hun aandacht te richten op het zoeken naar nieuwe behandelingen voor fibromyalgieonderzoek op een andere manier, namelijk via hun patiënten. Dus in mijn nieuwe boek, The FibroManual, begrijp ik dat een gezondheidsgids voor medisch advies wordt ondersteund door onderzoeken naar patiënten om de aandacht van uw arts te trekken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *