Heeft je vrouw fibromyalgie? HIER zijn 20 manieren om dit te ondersteunen

Als je geliefde fibromyalgie heeft, is het moeilijk om precies te begrijpen wat je hebt meegemaakt, tenzij je het zelf hebt meegemaakt. Het is waarschijnlijk dat ze veel meer tijd zullen nemen om te slapen of te rusten op wat ze kunnen en zich niet vaak voelen. Fibromyalgie kan ook het vermogen van een persoon zijn om te werken, huishoudelijke taken of zelfs alledaagse dingen, zoals zwemmen en eten.

Als u een echtgenoot of andere belangrijke ondersteuning hebt die het verschil maakt. Het is niet alsof we pijn hebben en uitgeput zijn. Verander je leven Je bent fysiek of mentaal niet hetzelfde (mijn angst), zoveel dingen zijn weg. Ik weet dat iedereen hetzelfde voelt.

Als een persoon is een chronische ziekte, maar de andere gezond is, kan hij gemakkelijk te drukken, zelfs in de sterkste relaties. Hoewel het moeilijk is om de ander in zijn plaats te zetten of om een ​​evenwicht waarin men wil als gelijkwaardige partners in de relatie het gevoel te vinden zijn, maar het is zeker niet onmogelijk is en voor veel paren die obstakels te zien over de manier waarop het doet in werkelijkheid een chronische ziekte. versterk je relatie en verdiep je liefde voor anderen.

We vragen onze gemeenschap “Leven met fibromyalgie en chronische ziekten” en “Leven met fibromyalgie” om manieren te delen waarop mensen hun partner of partner met fibromyalgie kunnen helpen. Als je geliefde wordt beïnvloed door een chronische aandoening zoals fibromyalgie, FC, zullen de volgende manieren je helpen om beter te begrijpen wat je ervaart en om je een idee te geven van wat je voor hen kunt doen.

Dat is wat onze community ons heeft verteld:

Loading...

1.       Als je een fusie hebt, houd het vast, huil niet en ik weet dat het er is om je te helpen.

2.       Leer alles over hem, wat je kunt doen. Wees geduldig Je kunt niet begrijpen wat het is, maar empathie en luisteren naar je partner of partner is erg belangrijk. Onvoorwaardelijke liefde

3.       Vraag je partner om naar je te luisteren en lees over mensen die ook fibromyalgie hebben.

4.       Vermijd je schuldig te voelen. Vertrouwen en liefde Wees in bed en bewaar ze, vertel hen dat je er lang in zit. En echt!

5.       Geloof ze eerst, wees de tweede steun, wees altijd vriendelijk en ten derde, wees op een praktische manier waardevol in de relatie. Ze plannen niet meer dan ze doen en dat is het, of samen, om hen te helpen het meeste uit de reis te halen. Hoe meer steun je hebt, hoe sneller je je eigen conditie en gezondheid zult vinden, maar het kost wat tijd en je moet het ondersteunen en je fysieke en emotionele belasting zo veel mogelijk verminderen.

6.       Toon liefde en stel niet te veel vragen in een oogwenk

7.       Teken een goede douche met heet water, was je haar, help, droog en borstel je haar. Dan zou alleen luisteren goed zijn.

8.       Wees begripvol, geduldig, doe huishoudelijk werk, begrijp wanneer anderen de waarheid van de ziekte in twijfel trekken, onthoud dat deze ziekte geen schuld of straf voor u is. Stop vooral niet met het houden van de getroffen persoon.

9. Het is niet       precies wat je liefde voor je zou moeten doen als de rollen omgekeerd zijn. 
Vooral aardig, liefhebbend, geduldig en grappig zijn

10.       Geef niemand de schuld van sympathie en onderhoud van de auto. Soms kan ik alleen voor mezelf zorgen … een keer per week eten bereiden. Stofzuiger of een schone douche. Vergeet niet dat je geen dingen uit hem kunt krijgen, of ik kan geen tien pond en ik ben bijna uitgeput

11.       Luister niet alleen naar wat ze zeggen, maar luister echt!

12.       Stel vragen over verschillende aspecten van pijn, breng kleine dingen om te helpen met ijspakken, medicijnen, drankjes, verwarmingspads … en vertel hen hoeveel u wilt nemen. Begrijp je strijd, ontdek

13.    vul hiaten … verschillende vormen van ondersteuning waar er tekortkomingen zijn. Ze komen tot uitdrukking in lage verwachtingen, zodat je het begrijpt en begrijpt, en je begrijpt hoe het onmogelijk kan worden bereikt. Wees creatief met pijnverlichting of slaap in het weekend, maar ik wil verduidelijken, het strand kammen, op zoek naar zeekristallen, kajakken hoewel beperkt, volleybal (ik kan het niet) Persoonlijk denk ik dat de beweging nodig is voor het tintelen in de benen beginnen pijn te veroorzaken. Als het aanvoelt als een kaneelstokje, duwde ik omdat ik me heel goed voelde. Ik schilder de zitting en de ramen die zouden leiden tot een normale, gezonde, zomerse persoon. Het duurt twee. Ik vind het goed met haar. Dit is een voorbeeld van lage verwachtingen die blijven helpen

14.       Zeg nooit dat hij lui is

15.       Snij ze nooit fijn door niet goed te voelen of niet in staat te zijn dingen te doen die ze voorheen konden doen. Heb begrip, zelfs als je niet alles begrijpt.

16.       Houd ze uit stressvolle situaties. Je kunt uitrusten wanneer je het nodig hebt. 
Als je overal in de luchtdruk kunt leven, is er niet veel pijn EWH!

17.       Er is een prachtig boek genaamd Fibromyalgia voor Mannequins. Mijn zoon was aan het lezen, ik weet niet hoe vaak. Ik wilde het echt begrijpen en helpen. Mijn man aan de andere linkerzijde binnen een maand.

18.       Als je me vertelt dat ik voel dat de energie me ontglipt als bloed dat door de naald wordt getrokken, laat me dan rusten omdat de griep pijn veroorzaakt en de mist in de hersenen om de hoek zit.

19.       Zorg ervoor dat ze begrijpen dat hoewel ze niet kunnen functioneren zoals voorheen, ze nog steeds een gewaardeerd lid van het gezin zijn en geen last.

20.       Vraag je       partner  wat je wilt dat ze doen en weet dat je wilt       helpen  op welke manier we       kunnen      . Elke kleine gunst of hulp maakt een verschil voor mij, maar ze zijn allemaal verschillend. Sommigen geven de voorkeur aan de grootst mogelijke onafhankelijkheid. Velen geven er de voorkeur aan te stoppen voordat ze automatisch accepteren wat gewenst of noodzakelijk is. Bieden om te helpen of om dingen te doen om thuis te helpen, zonder te vragen wat er werd gezocht en wat er nodig was. Sommigen van ons voelen zich schuldig omdat ze anderen hebben belast.

Het is een grote opluchting voor je partner om je partner te verzekeren dat je helpt en dat je het niet erg vindt om op de best mogelijke manier te helpen en te begrijpen. Persoonlijk vind ik voetmassage met lotion leuk. Andere gebieden zijn erg gevoelig voor massage. Ik heb thuis hulp nodig, met aankopen enz. Ik heb een rustige omgeving nodig om te rusten.

Wat zou je partner helpen? Wat zou uw echtgenoot helpen om zich een beetje beter of comfortabeler te voelen. Ik weet dat je de ziekte niet kunt herstellen of veranderen, maar je kunt hulp en troost bieden. Mensen bieden vaak ongevraagd advies dat de zaken erger maakt, onrealistische verwachtingen oplegt en meer druk op me uitoefent. Dan kan ik meer depressief zijn of voel ik onnodige schuld en schaamte. 
Ik hoop dat dat helpt. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *