Har din kone fibromyalgi? Her er 20 måter å støtte den på

Hvis din kjære har fibromyalgi, er det vanskelig å forstå nøyaktig hva du har vært gjennom, med mindre du har opplevd det selv. Det er sannsynlig at de vil ta mye mer tid til å sove eller hvile på hva de kan og ikke føler seg veldig ofte. Fibromyalgi kan også være en persons evne til å jobbe, husholdningsarbeid eller til og med hverdagslige ting, som å bade og spise.

Hvis du har en ektefelle eller annen viktig støtte som gjør forskjellen. Det er ikke som om vi er i smerte og utmattet. Endre livet Du er ikke det samme fysisk eller mentalt (min frykt), så mange ting er borte. Jeg vet at alle føler det samme.

Hvis en person er en kronisk sykdom, men den andre er sunt, kan han trykke lett, selv i de sterkeste forhold. Selv om det kan være vanskelig å sette den andre i hans sted, eller å finne en balanse der man ønsker å føle seg som likeverdige partnere i forholdet, men det er absolutt ikke umulig, og for mange par som ser hindringer over hvor den gjør en kronisk sykdom i virkeligheten. styrke ditt forhold og utdype din kjærlighet for andre.

Vi spør samfunnet “Lev med fibromyalgi og kroniske sykdommer” og “Lev med fibromyalgi” for å dele måter som kan hjelpe deres ektefelle eller partner med fibromyalgi. Hvis din kjære påvirkes av en kronisk tilstand som fibromyalgi, FC, vil følgende måter hjelpe deg til å bedre forstå hva du opplever og gi deg noen ideer om hva du kan gjøre for dem.

Det er hva vårt samfunn fortalte oss:

Loading...

1.       Hvis du har en fusjon, hold den, ikke gråt og jeg vet at det er der for å hjelpe deg.

2.       Lær alt om ham, hva du kan gjøre. Vær tålmodig Du kan ikke forstå hva det er, men empati og lytter til din partner eller ektefelle er svært viktig. Ubetinget kjærlighet

3.       Be partneren din om å lytte til deg og les om folk som også har fibromyalgi.

4.       Unngå å føle seg skyldig. Å stole på og kjærlighet Vær i seng og hold dem, fortell dem at du er i det i lang tid. Og virkelig!

5.       Tro dem først, vær den andre støtten, vær alltid vennlig, og for det tredje, vær verdt din vekt i forholdet på en praktisk måte. De planlegger ikke mer enn de gjør, og det er det, eller sammen, for å hjelpe dem med å få mest mulig ut av reisen. Jo mer støtte du har, jo raskere finner du ditt eget treningsnivå og helse, men det tar litt tid, og du må støtte det og redusere din fysiske og følelsesmessige byrde så mye som mulig.

6.       Vis kjærlighet og ikke spørre for mange spørsmål i et øyeblikk

7.       Tegn en god varmtvannsdusj, vask håret, hjelp, tørk og puss håret. Da bare lytter ville være greit.

8.       Vær forståelse, tålmodig, dele husarbeid, forstå når andre gjør sannheten av den aktuelle sykdommen, husk at denne sykdommen er ikke å klandre eller straff for deg. Fremfor alt, trenger du ikke slutte å elske den personen.

9. Det er ikke       akkurat hva kjærligheten din bør gjøre for deg når rollene er omvendt. 
Fremfor alt, vær fin, kjærlig, tålmodig og morsom

10.       Ikke klandre noen for sympati og vedlikehold av bilen. Noen ganger kan jeg bare ta vare på meg selv … lage mat en gang i uken. Støvsuger eller en ren dusj. Husk at du ikke kan få ting ut av ham, eller jeg kan ikke, ti pund og jeg er nesten utmattet

11.       Ikke bare lytt til hva de sier, men hør virkelig!

12.       Har du ofte i ulike aspekter av smerte, ta med små ting som vil hjelpe med kjøleelementer, medisiner, drikkevarer, varmeputer … og fortelle deg hvor mye du ønsker å ta. Forstå dine kamper, utforske

1. 3.    fyll hull. ulike former for støtte der det er mangler. De uttrykkes i lave forventninger, slik at du vet og forstår, så forstår du hvordan det kan være umulig å oppnå. Vær kreativ hjelp med smerter eller behovet for å sove i helgen, men jeg ønsker å avklare, kam stranden, på jakt etter Seekristallen, kajakk selv om begrenset, volleyball (jeg kan ikke) Jeg personlig tror flyttingen er nødvendig for kriblende i beina begynner å forårsake smerte. Hvis det føles som en kanelpinne, presset jeg fordi jeg følte meg veldig bra. Jeg male setet og vinduene som ville føre til en normal sunn sommeren person. Det vil ta to. Jeg har det bra med henne. Dette er et eksempel på lave forventninger som fortsetter å hjelpe

14.       Ikke si at han er lat

15.       Klipp aldri dem opp ved å ikke føle deg bra eller ikke kunne gjøre ting de kunne gjøre før. Vær forståelse, selv om du ikke forstår alt.

16.       Hold dem ut av stressende situasjoner. Du kan hvile når du trenger det. 
Hvis du kan bo hvor som helst i lufttrykket, er det ikke mye vondt EWH!

17.       Det er en fantastisk bok kalt fibromyalgi for mannequins. Min sønn var å lese, jeg vet ikke hvor mange ganger. Jeg ville virkelig forstå og hjelpe. Min mann på den andre venstre hånden innen en måned.

18.       Hvis du forteller meg at jeg kan føle at energien rømmer meg som blod blir trukket gjennom nålen, la meg hvile fordi influensa forårsaker smerte og hjernens tåke ligger rett rundt hjørnet.

19.       Sørg for at de forstår at selv om de ikke kan fungere som før, fortsetter de å være et verdsatt medlem av familien og ikke en byrde.

20.       Spør partneren din        hva du vil at de skal gjøre og vet at du vil       hjelpe  , på noen måte vi       kan      . Hver liten tjeneste eller hjelp gjør en forskjell for meg, men de er alle forskjellige. Noen foretrekker størst mulig uavhengighet. Mange foretrekker å slutte før de automatisk aksepterer det som er ønsket eller nødvendig. Tilbyr å hjelpe eller gjøre ting for å hjelpe hjemme, uten å spørre hva som ble søkt og hva som var nødvendig. Noen av oss føler seg skyldige fordi de har belastet andre.

Det er en stor lettelse for din ektefelle å forsikre din ektefelle som du hjelper, og at du ikke har noe imot å hjelpe og forstå på best mulig måte. Personlig liker jeg fotmassasje med lotion. Andre områder er svært følsomme for massasje. Jeg trenger hjelp hjemme, med kjøp osv. Jeg trenger et stille miljø å hvile.

Hva vil hjelpe din ektefelle? Hva ville hjelpe din ektefelle å føle seg litt bedre eller mer komfortabel. Jeg vet at du ikke kan fikse eller forandre sykdommen, men du kan tilby hjelp og komfort. Folk tilbyr ofte uønskede råd som gjør ting verre, setter urealistiske forventninger, og legger mer press på meg. Da kan jeg være mer deprimert eller føle unødvendig skyld og skam. 
Jeg håper det hjelper. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *