Har din kone fibromyalgi? Her er 20 måder at støtte den på

Hvis din elskede har fibromyalgi, er det svært at forstå præcis, hvad du har været igennem, medmindre du har oplevet det selv. Det er sandsynligt, at de vil tage meget mere tid til at sove eller hvile på hvad de kan og ikke føler sig meget ofte. Fibromyalgi kan også være en persons evne til at arbejde, husholdningsarbejde eller endda dagligdags ting, såsom badning og spisning.

Hvis du har en ægtefælle eller anden vigtig støtte, der gør forskellen. Det er ikke som om vi er i smerte og udmattet. Ændre dit liv Du er ikke den samme fysisk eller mentalt (min frygt), så mange ting er væk. Jeg ved, at alle føler det samme.

Hvis en person er en kronisk sygdom, men den anden er sund, kan han let presse, selv i de stærkeste forhold. Selvom det kan være sværere at sætte den anden i hans sted eller finde en balance, hvor man gerne vil føle sig som lige partnere i forholdet, er det bestemt ikke umuligt, og for mange par, der står over for forhindringer som det gør en kronisk sygdom i virkeligheden. styrke dit forhold og uddybe din kærlighed til andre.

Vi spørger vores fællesskab “Lev med fibromyalgi og kroniske sygdomme” og “Lev med fibromyalgi” for at dele måder, hvorpå folk kan hjælpe deres ægtefælle eller partner med fibromyalgi. Hvis din elskede er påvirket af en kronisk lidelse som fibromyalgi, FC, vil følgende metoder hjælpe dig til bedre at forstå, hvad du oplever, og for at give dig nogle ideer om, hvad du kan gøre for dem.

Det er, hvad vores fællesskab fortalte os:

Loading...

1.       Hvis du har en fusion, hold den, græd ikke, og jeg ved, det er der for at hjælpe dig.

2.       Lær alt om ham, hvad du kan gøre. Vær tålmodig Du kan ikke forstå hvad det er, men empati og lytter til din partner eller ægtefælle er meget vigtigt. Ubetinget kærlighed

3.       Bed din partner om at lytte til dig og læs om mennesker, der også har fibromyalgi.

4.       Undgå at føle sig skyldig. At tillid og kærlighed Vær i seng og hold dem, fortæl dem at du er i det i lang tid. Og virkelig!

5.       Tro dem først, vær den anden støtte, vær altid venlig, og for det tredje være værd din vægt i forholdet på en praktisk måde. De planlægger ikke mere end de gør, og det er det eller sammen for at hjælpe dem med at få mest muligt ud af rejsen. Jo mere støtte du har, jo hurtigere finder du dit eget niveau af fitness og sundhed, men det tager lidt tid, og du skal understøtte det og reducere din fysiske og følelsesmæssige byrde så meget som muligt.

6.       Vis kærlighed og spørg ikke for mange spørgsmål om et øjeblik

7.       Tegn et godt varmt vand brusebad, vask dit hår, hjælp, tør og børste dit hår. Så ville kun lytte være okay.

8.       Vær forstående, tålmodig, gør husarbejde, forstå, hvornår andre spørgsmålstegn ved sandheden af ​​sygdommen, husk at denne sygdom ikke er en skyld eller straf for dig. Frem for alt skal du ikke stoppe med at elske den berørte person.

9. Det er ikke       præcis, hvad din kærlighed skal gøre for dig, når rollerne vender tilbage. 
Frem for alt være dejlig, kærlig, tålmodig og sjov

10.       Klandre ikke nogen for sympati og vedligeholdelse af bilen. Nogle gange kan jeg kun passe på mig selv … Forbered middag en gang om ugen. Støvsuger eller et rent brusebad. Husk at du ikke kan få ting ud af ham, eller jeg kan ikke, ti pund og jeg er næsten udmattet

11.       Lyt ikke bare på det, de siger, men lyt virkelig!

12.       Spørg spørgsmål om forskellige aspekter af smerte, bring små ting til hjælp med ispakker, medicin, drikkevarer, varmepuder … og fortæl dem, hvor meget du vil tage. Forstå dine kampe, udforske

13.    fylde huller .. forskellige former for støtte, hvor der er mangler. De er udtrykt i lave forventninger, så du ved og forstår, så forstår du, hvordan det kan være umuligt at opnå. Vær kreativ hjælp med smerter eller behovet for at sove i weekenden, men jeg vil gerne præcisere, kam stranden, på udkig efter Seekristallen, kajaksejlads selv om begrænsede, volleyball (jeg kan ikke) Jeg synes personligt flytningen er nødvendig for snurren i benene begynder at forårsage smerte. Hvis det føles som en kanelstang, skød jeg, fordi jeg følte mig virkelig god. Jeg maler sædet og vinduerne, som ville føre til en normal sund person sommer. Det tager to. Jeg har det fint med hende. Dette er et eksempel på lave forventninger, der fortsat hjælper

14.       Sig aldrig, han er doven

15.       Skær dem aldrig ved ikke at føle sig godt eller ikke i stand til at gøre ting de kunne gøre før. Vær forstående, selvom du ikke forstår alt.

16.       Hold dem ude af stressede situationer. Du kan hvile, når du har brug for det. 
Hvis du kan bo hvor som helst i lufttrykket, er der ikke meget smerte EWH!

17.       Der er en vidunderlig bog kaldet fibromyalgi til mannequins. Min søn læste, jeg ved ikke, hvor mange gange. Jeg ville virkelig forstå og hjælpe. Min mand på den anden venstre hånd inden for en måned.

18.       Hvis de fortæller mig, at jeg kan mærke, at energien undslipper mig som en blod, som trækkes gennem nålen, lad mig hvile, fordi influenza forårsager smerte og tågen af hjernen er lige rundt om hjørnet.

19.       Sørg for, at de forstår, at selvom de ikke kan fungere som før, er de fortsat værdsatte medlemmer af familien og ikke en byrde.

20.       Spørg din       partner,  hvad du vil have dem til at gøre og ved, at du vil       hjælpe  , på nogen måde, vi       kan      . Hver lille tjeneste eller hjælp gør en forskel for mig, men de er alle forskellige. Nogle foretrækker størst mulig uafhængighed. Mange foretrækker at afslutte, før de automatisk accepterer, hvad der er ønsket eller nødvendigt. Tilbyd at hjælpe eller gøre ting for at hjælpe hjemme uden at spørge, hvad der blev søgt, og hvad der var nødvendigt. Nogle af os føler sig skyldige, fordi de har belastet andre.

Det er en stor lettelse for din ægtefælle at forsikre din ægtefælle, at du hjælper, og at du ikke har noget imod at hjælpe og forstå på den bedst mulige måde. Personligt kan jeg lide fodmassage med lotion. Andre områder er meget følsomme for massage. Jeg har brug for hjælp hjemme, med indkøb osv. Jeg har brug for et roligt miljø at hvile.

Hvad ville hjælpe din ægtefælle? Hvad ville hjælpe din ægtefælle til at føle sig lidt bedre eller mere komfortabel. Jeg ved, at du ikke kan løse eller ændre sygdommen, men du kan tilbyde hjælp og komfort. Folk tilbyder ofte uopfordrede råd, der gør tingene værre, sætter urealistiske forventninger og lægger større pres på mig. Så kan jeg være mere deprimeret eller føle unødvendig skyld og skam. 
Jeg håber det hjælper. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *