Jeg er lei av å være syk med fibromyalgi

Jeg er lei av å være syk med fibromyalgi

Å ha en kronisk tilstand som fibromyalgi er et problem for deg, spesielt når du har mange andre ting som min. Den vokser og minker, men det forsvinner aldri, det passer i det minste ikke med meg. For øyeblikket må jeg si at det er like alvorlig som noensinne. Mitt nivå av smerte

På grunn av fibromyalgi har jeg redusert så mye at selv min positive holdning lider. Jeg er så syk av å være syk med fibromyalgi. Min eneste rømning er drømmen som jeg sover, men nå er smerten av fibromyalgi forvansket mine drømmer, og nå kan jeg ikke engang unnslippe. Jeg våkner så ille at jeg vil skrike bare for å flytte. Jeg er så trøtt når jeg reiser seg og når jeg går i seng. Relieffen ser ut til å unnslippe meg i disse dager.

d70940ed7a55572f684ea451a8a08f84

Få mer mosjon, det er det de sier. De vet ikke hvor vanskelig det er å gjøre når hver bevegelse gjør at du vil tynne med smerten forårsaket av fibromyalgi. Når du går en viss avstand, føles ryggraden som om den kollapser og disintegrerer. Jeg gjør det jeg kan, jeg går korte avstander, jeg løfter bena i stolen, men det er vanskelig. Jeg vil at andre skal forstå hvor vanskelig det er å gå ned i vekt. Jeg prøver virkelig. Uten å være så aktiv som du vil, er det veldig vanskelig å gjøre. Jeg vet at vekten min, som ble tatt etter å bli syk, forverrer det. Det forverrer også mitt selvbilde, noe som ikke hjelper ting. Jeg skulle ønske jeg kunne miste det, og jeg prøver hardt.

Ta medisinen. Jeg gjør det, jeg lover, som de fortalte meg, men det hjelper meg ikke nok. Jeg savner dem, og jeg var heldig å ikke tilbringe dagen i en ball på bakken, så jeg vet at de hjelper, men de gjør ikke nok. Det må være noe å hjelpe meg å returnere livet mitt. Depresjon? Selvfølgelig kjemper jeg depresjon. Når ingen del av kroppen din ikke gjør vondt hele tiden, kan du også bli deprimert. Jeg tror at de av oss som jobber med dette, er mye sterkere enn folk som tillater oss.

Jeg kan ikke engang spise uten å oppleve symptomer. Jeg spiser noe, la meg løpe på toalettet. Det er ikke ett aspekt av livet at Fibromyalgi sykdom eller mangfoldet av sameksistente forhold ikke berører. Du ringer det, det er en dårlig effekt som går med den. Symptomene mates på hverandre, og hver forverrer de andre. Jeg prøver å holde meg positiv. Jeg vet at det vil skje, og jeg vil føle meg bedre, men selv da vil jeg ikke føle meg bra. Jeg har lykke til, men det er fortsatt smertestillende fibromyalgi, depresjon, mageproblemer osv. Det er imidlertid bedre tider når jeg kan gjøre mer og nyte mer, men hva skal jeg gjøre i mellomtiden? Jeg er utmattet fysisk, mentalt og følelsesmessig. Jeg mister håpet om at gode dager kommer, og lettelse vil bli funnet. Jeg må ikke la meg være slik, jeg må alltid tro at det er håp, men for nå, det er vanskelig. Jeg må holde ideen om at dette også vil skje. Jeg håper bare det går fort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *