Jag är sjuk att vara sjuk med fibromyalgi

Jag är sjuk att vara sjuk med fibromyalgi

Att ha ett kroniskt tillstånd som fibromyalgi är ett problem för dig, speciellt när du har många andra saker som min. Det växer och minskar, men det försvinner aldrig, åtminstone passar det inte mig. För tillfället måste jag säga att det är lika allvarligt som någonsin. Min nivå av smärta

På grund av fibromyalgi har jag minskat så mycket att även min positiva attityd lider. Jag är så sjuk att jag är sjuk med fibromyalgi. Min enda flykt är drömmen som jag sover, men nu smärter fibromyalgi förvränger mina drömmar och nu kan jag inte ens fly. Jag vaknar så illa att jag vill skrika bara för att flytta. Jag är så trött när jag står upp och när jag gick och lägger mig. Reliefen verkar fly från mig i dessa dagar.

d70940ed7a55572f684ea451a8a08f84

Få mer motion, det är vad de säger. De vet inte hur svårt det är att göra när varje rörelse gör att du vill sola med smärtan som orsakas av fibromyalgi. När du går ett visst avstånd känns ryggraden som om den kollapsar och sönderdelas. Jag gör vad jag kan, jag går korta avstånd, jag höjer benen i stolen, men det är svårt. Jag skulle vilja att andra förstår hur svårt det är att gå ner i vikt. Jag försöker verkligen. Utan att vara så aktiv som du vill, är det väldigt svårt att göra. Jag vet att min vikt, som togs efter att ha blivit sjuk, förvärrar den. Det förvärrar också min självbild, som inte hjälper saker. Jag önskar att jag kunde förlora det och jag försöker hårt.

Ta din medicin. Jag gör det, jag lovar, som de berättade för mig, men det hjälper inte mig nog. Jag saknar dem och jag hade tur att inte spendera dagen i en boll på marken, så jag vet att de hjälper, men de gör inte tillräckligt. Det måste finnas något för att hjälpa mig att återvända mitt liv. Depression? Självklart kämpar jag med depression. När ingen del av din kropp inte skadar hela tiden kan du också bli deprimerad. Jag tror att de av oss som arbetar med detta är mycket starkare än människor som tillhör oss.

Jag kan inte ens äta utan att uppleva symtom. Jag äter något, får mig att springa till badrummet. Det finns inte en aspekt av livet att fibromyalgi sjukdom eller de många samlevnadsvillkoren inte berör. Du kallar det, det är en dålig effekt som går med den. Symtomen matas på varandra, och var och en förvärrar de andra. Jag försöker hålla mig positiv. Jag vet att det kommer att hända och jag kommer att må bättre, men även då kommer jag inte att må bra. Jag har lycka till, men det finns fortfarande smärtstillande fibromyalgi, depression, magproblem etc. Det finns dock bättre tider när jag kan göra mer och njuta av mer, men vad ska jag göra under tiden? Jag är utmattad fysiskt, mentalt och emotionellt. Jag förlorar hoppet att goda dagar kommer och lättnad kommer att hittas. Jag får inte låta mig vara så, jag måste alltid tro att det finns hopp, men för nu, det är svårt. Jag måste hålla idén att detta också kommer att hända. Jag hoppas bara att det går fort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *