Ik heb er genoeg van om ziek te worden van fibromyalgie

Ik heb er genoeg van om ziek te worden van fibromyalgie

Het hebben van een chronische aandoening zoals fibromyalgie is een probleem voor jou, vooral als je veel andere dingen hebt zoals de mijne. Het groeit en vermindert, maar het verdwijnt nooit, althans het past mij niet. Voorlopig moet ik zeggen dat het zo serieus is als altijd. Mijn niveau van pijn

Vanwege fibromyalgie heeft me zoveel verminderd dat zelfs mijn positieve houding lijdt. Ik heb er genoeg van om ziek te worden van fibromyalgie. Mijn enige ontsnapping is de droom dat ik slaap, maar nu is de pijn van fibromyalgie een verkeerde voorstelling van mijn dromen en nu kan ik niet eens ontsnappen. Ik word zo slecht wakker dat ik wil schreeuwen om te bewegen. Ik ben zo moe toen ik opstond en naar bed ging. Het reliëf lijkt me tegenwoordig te ontlopen.

d70940ed7a55572f684ea451a8a08f84

Krijg meer lichaamsbeweging, dat is wat ze zeggen. Ze weten niet hoe moeilijk het is om te doen wanneer elke beweging ervoor zorgt dat je wilt bruinen van de pijn veroorzaakt door fibromyalgie. Wanneer je een bepaalde afstand loopt, voelt de ruggengraat alsof hij instort en uiteenvalt. Ik doe wat ik kan, ik loop korte afstanden, ik hef mijn benen op in de stoel, maar het is moeilijk. Ik zou graag willen dat anderen begrijpen hoe moeilijk het is om af te vallen. Ik probeer het echt. Zonder zo actief te zijn als je wilt, is het heel moeilijk om te doen. Ik weet dat mijn gewicht, dat werd ingenomen nadat ik ziek werd, het verergert. Het verergert ook mijn zelfbeeld, wat de dingen niet helpt. Ik wou dat ik het kon verliezen en ik doe mijn best.

Neem je medicijnen in. Ik doe het, ik beloof het, zoals ze me vertelden, maar het helpt me niet genoeg. Ik mis ze en had het geluk de dag niet in een bal op de grond door te brengen, dus ik weet dat ze helpen, maar ze doen niet genoeg. Er moet iets zijn om me te helpen mijn leven terug te krijgen. Depressie? Natuurlijk vecht ik tegen depressie. Als geen enkel deel van uw lichaam de hele tijd pijn doet, kunt u ook depressief zijn. Ik denk dat degenen onder ons die hiermee werken veel sterker zijn dan mensen ons toeschrijven.

Ik kan niet eens eten zonder symptomen te ervaren. Ik eet iets, laat me naar de badkamer rennen. Er is niet één aspect van het leven dat de Fibromyalgia-ziekte of de veelheid van naast elkaar bestaande aandoeningen niet aanraken. Je noemt dat, er is een slecht effect dat daarmee gepaard gaat. De symptomen voeden zich met elkaar, en elk verergert de anderen. Ik probeer positief te blijven. Ik weet dat het zal gebeuren en ik zal me beter voelen, maar zelfs dan zal ik me niet goed voelen. Ik heb veel geluk, maar er is nog steeds fibromyalgiepijn, depressie, maagproblemen, enzovoort. Er zijn echter betere tijden wanneer ik meer kan doen en meer kan genieten, maar wat moet ik in de tussentijd doen? Ik ben fysiek, mentaal en emotioneel uitgeput. Ik ben de hoop kwijt dat goede dagen zullen komen en er zal verlichting worden gevonden. Ik moet mezelf niet zo laten, ik moet altijd geloven dat er hoop is, maar voor nu, het is lastig. Ik moet het idee houden dat dit ook zal gebeuren. Ik hoop alleen dat het snel gaat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *