Fibromyalgie, waarom ben ik zo boos en gefrustreerd?

Het is misschien de neerbuigende manier waarop uw partner met u spreekt, wanneer u kracht en ondersteuning nodig heeft, of misschien bellen de telefoonserviceproviders u drie keer per dag en kunt u ze niet meer beantwoorden. naar een ander telefoontje 

Deze kleine incidenten maken deel uit van een groter probleem, maar ze dragen nog steeds bij aan de woede die je voelt.Breng veranderingen aan en identificeer triggers Ik ben ervan overtuigd dat als je iets dergelijks niet leuk vindt, je een verandering moet aanbrengen. Uiteraard heeft dit beperkingen. Ik vind het niet leuk dat ik fibromyalgie heb, maar ik kan het niet veranderen. Wat ik echter kan veranderen, is hoe ik denk en hoe ik ervoor kies om ermee om te gaan. Na het maken van notities en het identificeren van de factoren die uw woede veroorzaken, is het tijd om manieren te zoeken om ze op te lossen en te vermijden. Door bovenstaande voorbeelden te gebruiken, moet je, als het gedrag van je partner je boosheid veroorzaakt, hem vragen hoe hij zich gesteund wil voelen. De controle over je triggers kan een manier zijn om de intensiteit van woede die je voelt, of de frequentie ervan, te verminderen. Adem en vind je innerlijke rust. Als iemand die gevoelig is voor geschreeuw, kan ik moeilijk communiceren met mijn innerlijke rust. ik weet echter dat het een essentiële coping-strategie is voor fibromyalgiepatiënten omdat het niet alleen de woede verlicht; Het verlicht angst en depressie en vermindert vaak de frequentie van uitbraken. De kunst is om JOUW innerlijke rust te vinden, niet de kalmte die bij iemand anders past. Het verlicht angst en depressie en vermindert vaak de frequentie van uitbraken. De kunst is om JOUW innerlijke rust te vinden, niet de kalmte die bij iemand anders past. Het verlicht angst en depressie en vermindert vaak de frequentie van uitbraken. De kunst is om JOUW innerlijke rust te vinden, niet de kalmte die bij iemand anders past. 

Te gênant, het kost tijd en dat betekent dat je moet werken, maar het is het waard. Ik heb veel tijd besteed aan het denken dat mijn innerlijke rust aan het einde van een meditatieklas zou kunnen zijn of aan de basis van een yoga-retraite. Na drie yogalessen en twee meditatiepogingen, realiseerde ik me dat ze traag waren en ik boos werd. Oh ironie! Ik ben sarcastisch en ongeduldig, dus meditatie, zelfs als het mogelijk is, is niet voor mij. Sommigen vinden rust in een bad met ontspannende kaarsen, maar ik ben meer een douchemeisje, dus dat hielp ook niet. Het kost tijd om uit te vinden waar je je innerlijke rust kunt vinden, maar het is een reis die het waard is om te doen, want als je de tekenen van boosheid begint te herkennen, Wees niet bang om om hulp te vragenDit is een andere veel voorkomende coping-strategie voor mensen met fibromyalgie in het algemeen, maar het is erg belangrijk voor het beheersen van je woede. Vaak, als we boos worden, gillen we en worden agressief en intimiderend. Mensen stoppen met luisteren naar woorden en zien alleen woede. Je moet er zeker van zijn om uit te leggen wat je boos maakt en wat je doet om het te overwinnen. Het kan zo simpel zijn als praten met uw familie, maar als u problemen heeft om uw emoties te beheersen, kan het handig zijn om professionele hulp te zoeken. Het kan betekenen dat u met uw arts moet praten of woedebeheerklassen moet bijwonen, Het belangrijkste is om te reageren op je woede. Duw hem niet weg, het woedemonster verbergt zich op de achtergrond en hij zal    twee keer    zo boos terug zijn. Bedankt voor het lezen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *