Fibromyalgi, hvorfor jeg er så sur og frustreret

Måske er det den nedslagsgivende måde, som din partner snakker med dig, når du har brug for styrke og støtte, eller måske er det det faktum, at telefonleverandørerne ringer til dig tre gange om dagen, og du kan ikke længere svare på en anden opkaldstelefon 

Disse små tilfælde er en del af et større problem, men de er stadig en gyldig bidragyder til den vrede, du føler.Gør ændringer og identificere deres udløsere Jeg er fast overbevist om, at hvis du ikke kan lide noget som det er, skal du foretage en forandring. Det er klart, at dette har begrænsninger. Jeg kan ikke lide det faktum, at jeg har fibromyalgi, men jeg kan ikke ændre det. Men det jeg kan ændre er den måde, jeg tænker på det, og den måde jeg vælger at se imod. Hvis du tager noter og identificeret de ting, der udløser din vrede, er det tid til at begynde at finde måder at løse det på og undgå det. Ved at tage eksemplerne ovenfor, hvis din partners adfærd forårsager din vrede, skal du spørge ham, hvordan han foretrækker at føle sig støttet. At tage kontrol over dine udløsere kan være en måde at reducere mængden af ​​vrede du føler, eller hvor ofte du føler det. Bare ånde og find din indre ro. Som en person, der er tilbøjelig til at rive, er det ikke let for mig at forbinde med min indre ro. Imidlertid, Jeg ved, at det er en vigtig copingstrategi for patienter med fibromyalgi, fordi det ikke kun lindrer vrede; Det lindrer angst og depression og reducerer ofte hyppigheden af ​​udbrud. Tricket her er at sørge for at du finder din indre ro, ikke den rolige, der virker for en anden. 

Irriterende tager det tid, og det betyder at du skal arbejde, men det er det værd. Jeg tilbragte meget tid på at tænke på, at min indre ro kunne være i slutningen af ​​en meditationsklasse eller i dybden af ​​en yoga tilbagetog. Efter tre yogakurser og to meditationsforsøg indså jeg, at de var langsomme, og jeg blev sur. Åh, ironien! Jeg er sarkastisk og utålmodig, så meditation, selvom det er muligt, er ikke for mig. Nogle finder det roligt i et bad med afslappende stearinlys, men jeg er mere af en bruserpige, så det fungerede heller ikke for mig. Det tager tid at finde ud af, hvor du finder din indre ro, men det er en rejse værd at forpligte sig til, fordi når du begynder at genkende tegn på vrede, bør du vide, at der er et sted i dig, som du kan gå til. Vær ikke bange for at bede om hjælpDette er en anden almindelig coping-strategi for folk, der lever med fibromyalgi generelt, men det er virkelig vigtigt, når det kommer til at kontrollere din vrede. Ofte når vi bliver vred, skriger vi og bliver aggressive og truende. Folk holder op med at lytte til ord og ser kun vrede, så du skal sørge for at forklare, hvad der angriber dig og hvad du gør for at overvinde det. Det kan være lige så nemt at tale med din familie, men hvis du kæmper for at kontrollere dine følelser, kan det være nyttigt at søge professionel hjælp. Det kan betyde, at du snakker med din læge eller deltager i vrede management klasser, men der er også en række psykiatriske støttegrupper og onlinefora, der kunne give dig den exit, du skal tale om din vrede. Det vigtigste er at tage fat på din vrede. Flyt det ikke væk, vil raseriets lurke i baggrunden, og det kommer tilbage   to gange   så vredt. Tak for at læse!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *