Fibromyalgi, hvorfor jeg er så sint og frustrert

Kanskje det er den nedlatende måten partneren din snakker med, når det du trenger er styrke og støtte, eller kanskje er det faktum at telefonleverandørene ringer deg tre ganger om dagen, og du kan ikke lenger svare på en annen telefonsamtale 

Disse små forekomsten er en del av et større problem, men de er fortsatt en gyldig bidragsyter til sinne du føler.Gjør endringer og identifisere sine utløsere Jeg er fast tro på at hvis du ikke liker noe som det er, må du gjøre en endring. Tydeligvis har dette restriksjoner. Jeg liker ikke det faktum at jeg har fibromyalgi, men jeg kan ikke endre den. Men det jeg kan endre, er måten jeg tenker på det, og måten jeg velger å møte det med. Å ta notater, og identifisere ting som utløser sinne, er det på tide å begynne å finne måter å adressere det på og unngå det. Ta eksemplene ovenfor, hvis partneren din oppfører deg, så bør du spørre ham hvordan han foretrekker å føle seg støttet. Å ta kontroll over utløsere kan være en måte å redusere mengden sinne du føler, eller hvor ofte du føler det. Bare pust og finn din indre ro. Som en person som er tilbøyelig til å rive, er det ikke lett for meg å koble med min indre ro. Derimot, Jeg vet at det er en viktig håndteringsstrategi for pasienter med fibromyalgi fordi det ikke bare lindrer sinne. Det lindrer angst og depresjon og reduserer ofte frekvensen av utbrudd. Tricket her er å sørge for at du finner din indre ro, ikke den roen som fungerer for noen andre. 

Irriterende, dette tar tid, og det betyr at du må jobbe, men det er verdt det. Jeg tilbrakte mye tid på å tenke at min indre ro kunne være på slutten av en meditasjonsklasse, eller i dypet av en yoga-retrett. Etter tre yogaklasser og to meditationsforsøk innså jeg at de var tregte og jeg ble sint. Oh, ironien! Jeg er sarkastisk og utålmodig, så meditasjon, selv om mulig, er ikke for meg. Noen finner det rolig i et bad med avslappende lys, men jeg er mer av en dusjpike, så det fungerte heller ikke for meg. Det tar tid å finne ut hvor du finner din indre ro, men det er en reise verdt å gjøre, fordi når du begynner å gjenkjenne tegn på sinne, bør du vite at det er et sted i deg som du kan gå til. Ikke vær redd for å be om hjelpDette er en annen vanlig copingstrategi for folk som lever med fibromyalgi generelt, men det er veldig viktig når det gjelder å kontrollere din vrede. Ofte når vi blir sint, skriker vi og blir aggressive og skremmende. Folk slutter å lytte til ord og ser bare sinne, så du må sørge for at du forklarer hva som angre deg og hva du gjør for å overvinne det. Dette kan være like enkelt som å snakke med familien din, men hvis du sliter med å kontrollere dine følelser, kan det være nyttig å søke profesjonell hjelp. Dette kan bety at du snakker med legen din eller tar del i angeradministrasjonsklasser, men det finnes også en rekke Psykisk helse support grupper og online fora som kan gi deg exit du trenger å snakke om sinne. Det viktigste er å ta imot din sinne. Ikke flytt det bort, vil raseriet lure seg i bakgrunnen, og det kommer tilbake   to ganger   så sint. Takk for at du leste!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *