Hvilke familiemedlemmer af dem, der har fibromyalgi, har brug for at vide

Dette indlæg er rettet mod slægtninge og den tætte cirkel, der omgiver folk med fibromyalgi.

Selvom fibromyalgi ikke er mærkbar, er det meget reelt. Mange mennesker tror, ​​at en person ikke er rigtig syg, medmindre de ser syge ud. Når du har fibromyalgi, kan personen være fuld af sundhed (udefra), men inde i en procession af forfærdelige frygtelige symptomer.Fibromyalgi er en vanskelig sygdom at forstå  . Selv om der ikke er nogen kur, kan det lykkes at have livskvalitet. Da alle tilfælde er forskellige, virker behandlinger som øvelser, medicin eller terapi ikke lige så godt for alle. Det er en konstant søgning for at finde det, der virker bedst for dig.Lad ikke udseende bedrage dig  . Ofte kan familiemedlemmer have den opfattelse, at personen med fibromyalgi ikke gør tilstrækkelig indsats for at føle sig bedre, fordi de ikke spiser godt eller ikke udøver nok. Sandheden er, at enhver indsats, der er lavet, uanset hvor lille, er et job eller ofre meget større end det ville koste at gøre nogen sund.Fibromyalgi er ikke et psykologisk problem  . Mange mennesker tror, ​​at det er umuligt at få så mange hjerteskærende symptomer, og at intet kommer ud i deres medicinske eksamener, så de ofte tilskriver denne betingelse til et psykologisk problem. Og det er vigtigt at vide, at der er nok videnskabeligt bevis for at bevise, at det er en reel tilstand.Med fibromyalgi kan livet ændre sig fuldstændigt  . Det er naturligt, at personen med fibromyalgi ikke længere kan gøre de samme ting som før, eller at de har brug for en masse hjælp fra deres slægtninge for at kunne gøre dem. Dette kan medføre fra at ændre vaner til at skulle skifte job.Udsvingene i aktivitetsniveauet er normale  . En person med fibromyalgi kan være meget aktiv i en dag, da en anden dag måske ikke engang går ud af sengen. Personen er ikke doven eller foregiver at undgå arbejde. Der vil være dage, hvor din mængde energi vil være meget lav. Fibromyalgi er en sygdom med mange op-og nedture.Den person med fibromyalgi lever i permanent lidelse  . Selvom du ikke udtrykker det hele tiden, føler du altid smerte i hele din krop, udmattelse, og mange eksterne stimuli, som lugt, støj, lys, vejr og andre faktorer kan gøre dit ubehag værre. Prøv at sætte dig selv i hans sted hele tiden, så du kan forstå ham.Sommetider undgår man med fibromyalgi fysisk kontakt  . Du kan opleve meget smerte med ikke-smertefulde stimuli såsom håndgreb, slap på ryggen, berører armene og skuldrene, og selv med et stærkt knus i almindelighed et tryk, der frembringer friktion eller friktion. Ingen bør være fornærmet, hvis det til enhver tid handler om at undgå denne slags intimitet.Trætheden af ​​fibromyalgi er ikke en simpel træthed  . Det er ikke kun fysisk udmattelse, men også mental udmattelse, som ikke forbedrer med hvile, og kan udstråle en person i sengen i flere dage. Personen føler sig fortæret af træthed, udmattet eller udmattet.Den person med fibromyalgi er ikke antisocial eller apatisk  . Mange gange nægter de invitationer eller holder op med møder, fordi de er udmattede, de går gennem en krise, eller fordi de har en begrænset mængde energi, er de bange for, at visse aktiviteter kan udløse et udbrud, hvilket kan forværre alle deres symptomer. øjeblik til et andet.Fibromyalgi forårsager kognitive problemer  . Den person glemmer ting (nogle gange små, nogle gange vigtige) og har svært ved at koncentrere sig; Dette er kendt som   fibroneblin  . Det får dem ofte til at miste tingene eller føle sig desorienterede.Undgå stress er afgørende for den person med fibromyalgi  . Det har vist sig, at stress forværrer symptomerne på fibromyalgi, hvilket øger deres smerte, træthed og utilpashed. Forsøg at give et roligt miljø derhjemme og undgå situationer og stressorer.Den person med fibromyalgi har tendens til at være isoleret  . Det betyder ikke, at du vil afslutte dit sociale liv, eller at du ikke længere sætter pris på dig selv. Tværtimod forsøger du at forstå og opretholde kontakten med hende og vise at du har din kærlighed og støtte, når du har brug for det. Tilbyde din hjælp til en opgave, der på et eller andet tidspunkt ikke kan eller ikke gør det alene, som at købe eller afhente børn i skolen.Støtten og forståelsen af ​​deres familiemedlemmer kan få dem til at føle sig bedre  . Selv om der er meget lidt du kan gøre ved sygdommen, må du ikke behandle det som om der ikke skete noget, fordi denne holdning kan opfattes som apati eller uinteresseret, hvilket får dig til at føle at du er ligeglad, hvilket påvirker både dit forhold til dig og din sundhed fysisk og følelsesmæssig. Tværtimod hjælper han med husstandsopgaver, der kan indebære en stor indsats, som f.eks. Hængende tøj eller sengetøj.Familiemedlemmer til en person med fibromyalgi bør forblive velinformerede  . Hvis du stadig ikke ved, hvad denne sygdom handler om, søg på internettet, er der utallige kilder til information om det, som vil give dig mulighed for at hjælpe din elskede til at klare det bedre.Ledsage ham til hans medicinske aftaler  . Dette er en af ​​de bedste måder at vise din støtte på. Derudover støtter du ham for at fuldføre behandlingerne, samtidig med at du forstår tilstanden af ​​hans tilstand og hans fremskridt.God kommunikation er grundlæggende i familien  . Fibromyalgi genererer følelser både hos patienten og i de andre familiemedlemmer. Det er vigtigt at udtrykke dem sundt for at undgå vrede og fjendtlige holdninger, der kun kan forværre symptomerne eller forårsage en krise i patienten.Jeg håber, at disse enkle tips vil nå alle dem, der har en elsket, der er syg med fibromyalgi eller en anden kronisk smerte tilstand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *