Fibromyalgi erklæres som et nyt langsigtet handicap

Efter slidgigt er fibromyalgi den mest almindelige reumatiske sygdom. Det er imidlertid svært at vælge den tidligere fibromyalgi, fordi dens symptomer svinger.

Denne betingelse påvirker primært kvinder end mænd. Det er karakteriseret ved smerte i hele kroppen ledsaget af stivhed og træthed.

Ifølge Daniel Clauw, MD, professor i anæstesiologi, University of Michigan, forklarede han, at smerte behandles unormalt i fibromyalgi.

Han tilføjede, at følelsen af ​​smerte er forstærket og kan opstå overalt på din krop. Af denne grund er kronisk hovedpine, hypersensoriske reaktioner og visceral smerte meget almindelig hos personer med fibromyalgi.

Fibromyalgi kan også forringe dets funktionalitet og kan   forstyrre dagliglivets aktiviteter   .

Loading...

Derudover er det blevet rapporteret, at personer med fibromyalgi ikke modtager de tjenester, de skal have brug for.

Svelgepiller og gennemførelsen af ​​andre effektive strategier kan være yderst nyttige til bekæmpelse af fibromyalgi, men da der ikke er nogen kur mod fibromyalgi, er det svært at eliminere denne sygdom fuldstændigt.

I flere stater er  fibromyalgi blevet betragtet som et langsigtet problem   , et fald i livskvaliteten.

Hvorfor fibromyalgi kan betragtes som det langsigtede problem?

Når symptomer opstår og forsvinder, gør det mennesket mere træt og i dårlig humør.

Håndtering af fibromyalgi virker let, men folk, der lever med fibromyalgi, forstår bedre, hvordan hver gang du bekæmper symptomerne, springer op.

Intensiteten og sværhedsgraden af ​​sygdommen kan medføre en negativ indvirkning på deres arbejdsindsats. Mens man opdager symptomerne på fibromyalgi, ville kontorarbejde være meget vanskeligere end nogen forventning. Derudover kan triggere også gøre din tilstand værre.

De    symptomer på fibromyalgi    vil ikke tillade dig at udmærke dybere og på en måde foretrækker – slappe af derhjemme i stedet for at gå på arbejde.

Problemerne kræver langsigtet støtte og langtidspleje. Men desværre får personer med fibromyalgi ikke optimal pleje.

Fibromyalgi er svært at forstå, ikke kun på grund af dets kliniske symptomer, faktisk er deres tilbagefald og  remission faser    også forvirrende.

Hvis du ikke får   fibro til at eksplodere    i lang tid, har du held, men det betyder ikke, at du ikke vil blusse.

Og når symptomerne bliver spikret op, er det forfærdeligt at tænke på at gøre noget andet, uanset om det er relateret til dit job eller hjemme.

Fibromyalgi er nu en langsigtet handicap

Ved hjælp af treårig patientindsats og klientrådgivning i Nordirland er fibromyalgi blevet erklæret som en langsigtet handicap.

Nu kan dedikerede tjenester etablere tillid og centre til styring af fibromyalgi som en langsigtet tilstand.

Patienter kan søge lægehjælp og indgreb fra sundhedspersonale.

Desuden er det svært at afgøre, hvilken alternativ terapi der er bedst egnet til at håndtere fibromyalgi; Derfor kan du også få oplysninger om terapier.

Da smerte er hovedklagen hos de fleste fibromyalgi patienter, vil de fleste få medicin til behandling af smerteperspektiv; Andre symptomer er dog mindre mærkbare.

Sensibiliseringen af ​​sygdommen kunne bidrage til tidlig påvisning af denne sygdom.

Hertil kommer, at hvis folk omkring ham, som familie og venner, er velbevidste om udsving i symptomer og adfærdsproblemer, kan de give det højeste niveau af komfort og kan deltage i husarbejde. Fibromyalgi bevidsthed kunne gøre personens liv lettere.

Det foreslås også, at personens forhold til fibromyalgi ikke kan være sundt med kolleger, venner og familie. Faktisk har folkene omkring dig lidt viden om denne sygdom.

 Fibromyalgi langsigtet handicap

Øget opmærksomhedsprogrammer, ikke kun er den person med fibromyalgi behandling høflig, men ikke syg, ville også få ideen om, hvordan man behandler mennesker med fibro, hvordan du kan hjælpe dem og få dem til at føle sig bedre .

I den anden ende af spektret kan den juridiske erklæring om fibromyalgi som en langsigtet handicap også lade lægen vide mere om denne sygdom og foreslå    effektivt lægemiddel til den endelige fjernelse af symptomer   .

Tilgængelighed af   fibromyalgi behandling er også et alvorligt problem   . I klinisk praksis er tilgængeligheden af ​​tjenester ikke det samme på grund af manglen på ressourcer til specifik målretning af befolkningen mere effektivt.

Folk med fibromyalgi føler sig ofte isolerede og alene. Social isolation kan være en barriere for at opnå behandling.

Lægerne finder det meget vanskeligt at behandle. Derfor bør lægerne også tage imod udveksling af information og viden af ​​patienten.

Desuden har forskere opnået mere end at finde ud af, hvordan de kan forbedre den generelle sundhed.

handicapforsikring og langsigtede fordele

Det er i stigende grad vanskeligt at arbejde vedvarende og forblive i arbejdsstyrken, mens man bekæmper fibromyalgi.

Faktisk sker det også, at folk fortsætter deres arbejde, selv i tilfælde af smerte, træthed, hovedpine og migræne forekommer på grund af fibromyalgi.

Forsikring som langsigtet handicap er nu tilgængelig i flere lande, man kan være mindre bekymret over den økonomiske byrde for narkotika, regelmæssige anmeldelser og andre udgifter.

Symptomerne på fibromyalgi    kan være invaliderende. På baggrund af subjektive klager og fysisk undersøgelse kan lægen kontrollere og identificere fibromyalgi.

Der er flere typer forsikringer til rådighed på lang sigt. Men du bør have en ide om, hvad langtidssikring forsikring ville være godt for dig.

 en seriøs undersøgelse fører til et bedre resultat

Genkendelse af fibromyalgi som en langsigtet handicap vil helt sikkert øge bevidstheden og kendskabet til tilstanden ikke kun blandt sundhedspersonale, men ikke-medicinske mennesker kender også karakteristika ved fibromyalgi.

Efter diagnosen fibromyalgi vil patienten få en måde, hvorpå du kan få fuldstændige oplysninger om medicin, motion og andre alternative terapier.

Ændringer i kosten kan spille en afgørende rolle for at forbedre tilstanden af ​​fibromyalgi. Behandlingen af ​​fibromyalgi er en tværfaglig tilgang, hvor hver intervention har sin egen betydning.

Hvis du vil forsømme nogen af ​​dem, kan  symptomerne forværres.

Behandlingen af ​​fibromyalgi handler derfor om den effektivitet, hvormed lægerne indsamler og behandler sygdommen som patientens sværhedsgrad i henhold til den foreskrevne teknik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *