Fibromyalgi er erklært som en ny langsiktig funksjonshemming

Etter slitasjegikt er fibromyalgi den vanligste revmatiske sykdommen. Det er imidlertid vanskelig å velge den tidligere fibromyalgi fordi symptomene svinger.

Denne tilstanden påvirker hovedsakelig kvinner enn menn. Det er preget av smerte i hele kroppen, ledsaget av stivhet og tretthet.

Ifølge Daniel Clauw, MD, professor i anestesiologi, University of Michigan, forklarte han at smerte behandles unormalt i fibromyalgi.

Han la til at følelsen av smerte er forsterket og kan oppstå hvor som helst på kroppen din. Av denne grunn er kronisk hodepine, hypersensoriske responser og visceral smerte svært vanlig hos personer med fibromyalgi.

Fibromyalgi kan også forringe funksjonaliteten og kan   forstyrre dagliglivets aktiviteter   .

Loading...

I tillegg har det blitt rapportert at personer med fibromyalgi ikke mottar de tjenestene de trenger.

Svelgpiller og gjennomføringen av andre effektive strategier kan være ekstremt nyttige for å kontrollere fibromyalgi, men siden det ikke er noen kur for fibromyalgi, er det vanskelig å eliminere denne sykdommen helt.

I flere stater har  fibromyalgi vært ansett som langsiktig problem   , en nedgang i livskvaliteten.

Hvorfor fibromyalgi kan betraktes som det langsiktige problemet?

Når symptomene oppstår og forsvinner, gjør det personen mer sliten og i dårlig humør.

Å behandle fibromyalgi virker lett, men folk som lever med fibromyalgi, forstår bedre hvordan hver gang du kjemper symptomene, spetter du opp.

Intensiteten og alvorlighetsgraden av sykdommen kan føre til en negativ innvirkning på deres jobbprestasjon. Mens du oppdager symptomene på fibromyalgi, ville kontorarbeid være mye vanskeligere enn noen forventning. I tillegg kan triggere også gjøre tilstanden din verre.

De    symptomene på Fibromyalgi    vil ikke tillate deg å utmerke seg dypere og noe foretrekker – slappe av hjemme i stedet for å gå på jobb.

Problemene trenger langsiktig støtte og langvarig omsorg. Men dessverre får personer med fibromyalgi ikke optimal omsorg.

Fibromyalgi er vanskelig å forstå, ikke bare på grunn av dets kliniske symptomer, faktisk er deres tilbakefall og  remisjon faser    også forvirrende.

Hvis du ikke får   fibro til å eksplodere    lenge, er du heldig, men det betyr ikke at du ikke vil blusse.

Og når symptomene blir spikret opp, er det forferdelig å tenke på å gjøre noe annet, enten det er relatert til jobben eller hjemme.

Fibromyalgi er nå en langsiktig funksjonshemming

Ved hjelp av treårig pasientarbeid og klientrådgivning i Nord-Irland har fibromyalgi blitt erklært som en langsiktig funksjonshemming.

Nå kan dedikerte tjenester etablere trusts og sentre for håndtering av fibromyalgi som en langsiktig tilstand.

Pasienter kan søke medisinsk rådgivning og tiltak fra helsepersonell.

I tillegg er det vanskelig å bestemme hvilken alternativ terapi som passer best for å håndtere fibromyalgi. Derfor kan du også få informasjon om terapier.

Som smerte er hovedklagen hos de fleste fibromyalgi pasienter, vil de fleste få medisin for å behandle smerteoppfattelse; Imidlertid er andre symptomer mindre merkbare.

Sensibiliseringen av sykdommen kan bidra til tidlig påvisning av denne sykdommen.

Dessuten, hvis folk rundt ham, som familie og venner er godt klar over svingningene i symptomer og atferdsproblemer, kan de gi den høyeste grad av komfort og kan delta i å gjøre husarbeid. Fibromyalgi bevissthet kan gjøre personens liv lettere.

Det er også antydet at personens forhold til fibromyalgi ikke kan være sunt med kollegaer, venner og familie. Faktisk har folkene rundt deg lite kunnskap om denne sykdommen.

 Fibromyalgi langtidssykdom

Økende bevissthet programmer, ikke bare personen med kampen mot fibromyalgi er høflig, men ikke syke også får ideen om hvordan man skal behandle mennesker med fibro, hvordan du kan hjelpe dem og gjøre dem føler seg bedre .

I den andre enden av spekteret kan den juridiske erklæringen om fibromyalgi som en langsiktig funksjonshemming også la doktoren vite mer om denne sykdommen og foreslå    effektivt legemiddel for endelig fjerning av symptomer   .

Tilgjengelighet av   fibromyalgi behandling er også et alvorlig problem   . I klinisk praksis er tilgjengeligheten av tjenester ikke det samme på grunn av mangelen på ressurser for spesifikk målretting av befolkningen mer effektivt.

Folk med fibromyalgi føler seg ofte isolert og alene. Sosial isolasjon kan være en barriere for å skaffe behandling.

Legene ville finne det veldig vanskelig å behandle. Derfor bør leger også ta imot utveksling av informasjon og kunnskap fra pasienten.

I tillegg har forskere oppnådd mer enn å finne ut hvordan de kan forbedre den generelle helse.

uføreforsikring og langsiktige ytelser

Det er stadig vanskeligere å jobbe vedvarende og holde seg i arbeidsstyrken mens man bekjemper fibromyalgi.

Faktisk, det hender også at folk fortsetter å arbeide, selv i møte med smerter, tretthet, hodepine og migrene oppstår på grunn av fibromyalgi.

Forsikring som langsiktig uførhet er nå tilgjengelig i flere land kan være mindre bekymret for den økonomiske byrden av medisiner, regelmessige kontroller og andre utgifter.

Symptomene på fibromyalgi    kan deaktivere. På grunnlag av subjektive klager og fysisk undersøkelse kan legen sjekke og identifisere fibromyalgi.

Det finnes flere typer forsikringer tilgjengelig langsiktig funksjonshemming. Men du bør ha en ide om hvilken langsiktig uførhet forsikring ville være bra for deg.

 en seriøs undersøkelse fører til et bedre resultat

Erkjennelsen av fibromyalgi som en langsiktig funksjonshemming vil sikkert øke bevisstheten og kunnskapen om tilstanden, ikke bare blant helsepersonell, men ikke-medisinske mennesker kjenner også egenskapene til fibromyalgi.

Etter diagnosen fibromyalgi vil pasienten få en måte gjennom hvilken du kan få fullstendig informasjon om medisiner, mosjon og andre alternative terapier.

Endringer i kostholdet kan spille en viktig rolle i å forbedre tilstanden av fibromyalgi. Behandling av fibromyalgi er en tverrfaglig tilnærming, hvor hver intervensjon har sin egen betydning.

Hvis du vil forsømme noen av dem, kan  symptomene forverres.

Behandling av fibromyalgi handler derfor om effektiviteten som medisinske fagfolk samler og behandler sykdommen som alvorlighetsgraden av pasienten i henhold til den foreskrevne teknikken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *