Fibromyalgi: ‘Som en fanger i min egen krop! Ikke at vide, hvad den næste tortur er

Fibromyalgi er et stort incitament til at leve hver dag. Hvis du vågner op og kan flytte, får mest muligt ud af det. Hvis du vågner op og ikke kan bevæge sig, skal du ikke gøre det. Tag en pause, læs en bog, se en film. Det kan ikke være, hvad du vil, men det er hvad du skal gøre for den dag. I morgen er en ny dag og kan være forskellig fra i går. Tak for at have i morgen fordi mange mennesker ikke gør det. Jeg ved, at det er svært at føle sig sådan, når du er i konstant smerte, men der er altid noget godt i hver dag. 

Der er ingen ord til at beskrive, hvor forfærdeligt det er at være et levende helvede. Det får mig til at føle, at jeg ikke længere har livet. Men vi har samlet nogle af de smertebeskrivelser, vores medlemmer fortæller os nedenfor.

Dette er, hvad fællesskabet deler med os:

1. Kerryn E: Det    er ligesom at have tømmermænd og være fuld, men også syg som influenzaen efter at have udført intens kropsøvelse og 10 runder med Mike Tyson, men tabt og lever på en anden planet, fordi jeg er en fremmed i forhold til Andre, der ikke kan du forstå mit liv som

2. Beth W-    får mig til at føle mig som en tin mand. Det er perfekt, den tin mand, der skal smøres i ALLE led. Og nogen holder en lommelygte til ALLE mine ømme muskler. Med mit hoved i en skruestik. Ja, det opsummerer det hele, hvad en elendig eksistens

3. Kimmie G-    Som en tredobbelt trailer løb over mig; Hvordan skal jeg ændre mine hofter? det skærer mig i taljen, fordi den nederste halvdel er simpelthen ikke venlig; den værste kvadrill X af tømmermænd med den værste influenza 2 ramte menneskeheden og en hukommelsesperiode på en knatstørrelse …… ellers føler jeg mig godt!

4. Chris G-    Min følelse er, at jeg er blevet dræbt, men jeg trækker stadig vej gennem smerten …

5. Marjie C   – Det får mig til at føle mig som en fanger i min egen krop! Aldrig vide, hvilken tortur der kommer

6. Jessica C   : Jeg har lyst til, at jeg er blevet ramt med en flagermus, mine muskler føler at de bliver revet og smidt væk, jeg har lyst til at have en 2 × 4, der sidder på mine skuldre hele dagen, mens jeg har influenza og sved død

7. Vickie M    : Jeg har lyst til, at jeg har en lille elf i min krop, der løber med en ispluk og tilfældigt stikker mine led og muskler 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen.

8. Clara F-    Jeg føler som om jeg var i det 12. århundrede, og min krop er blevet adskilt. gøre

9. Becky M   : Jeg føler, at mine knogler bryder indvendigt ud.

10. Tracey W:    Jeg har et spøgelse, der elsker at presse kroppens dele, som om nogen graver deres fingre ind i din hud og griber dine muskler med magt.

11. Angela Z:    Som tinmanden uden en oliekan … … og jeg blev brændt fra jernet fra hoved til tå.

12. Paula G:    Som om det var blevet skudt ned ad bakke i en tønde klipper, tilbragte jeg natten i en fungerende cementblander, kørte en maraton og blev derefter trukket af et par miles kaktus bag en vred mustang.

13. Delana M:    i øjeblikket føles det som om du er blevet sparket ud af bjerget og derefter stabbet med is og varmt, så har du lyst til at være i brand

14. Tina F: Det    føles som om kropets tur presses som en orange hele tiden. Eller som om der var en snoet ledning for tæt på kroppen

15. Sandra L –    En tyv der har stjålet mit liv. Ingen to dage er de samme. Du ved aldrig, hvad der skal smide dig. Hver dag er noget nyt, en ny smerte, en ny flare. At være sengetøj. Du kæmper mod din krop bare for at tilbringe dagen. Ingen skulle skulle leve, det eksisterer ikke som dette. Smerter er en uudholdelig smerte, som de fleste mennesker ikke kan klare, vi har intet andet valg end at acceptere det. Det medicinske område har virkelig skuffet os.

16. Tracy W:    Som nogen fandt traktionskablerne i alle mine muskler og sener, så gik det op til låret. Jeg føler mig meget og rolig, det kommer ikke til at være en wedgy

17. Rachel G:    Jeg har lyst til, at jeg har været i en kollision med en mac-lastbil. Jeg brød alle knoglerne i min krop … og jeg har et alvorligt influenza ud over det.

18. Sharon N:    Du har lyst til at ligge på en seng af klipper, op og gå er en udfordring, fordi du føler at du går på nåle og ben. At tage et bad er meget trættende, og vandet beskadiger din hud.

19. Janice R –    Jeg har lyst til at jeg er bundet til to heste, og de går i forskellige retninger. Mine arme til en hest, mine ben til den anden. Mine stik føler mig ud af leddet. Det bliver forfærdeligt i tilfælde af udbrud. Andre gange er det ikke så slemt, men det har stadig smerte.

20. juni J –    Jeg føler at nogen danser i min hjerne og vælger hvad og når jeg bliver døv, dum og svimmel.

21. Renee H –    Det føles som en fuld-body migræne.

22. Aileen S: Du    føler, at du har influenza hele tiden, kropssmerter og smerter.

23. Julian S:    Har nogen nogensinde været ude at drikke en dans bare for at blive slået ud og en trevejskamp, ​​med deltagelse af 20 mænd, der vil finde sted oven på dig? Tror du, du er okay, fordi intet går i stykker, og fordi du er fuld, og du går hjem og om morgenen har du en kombination af en alvorlig tømmermænd, måske endda en alkoholforgiftning, og du er brudt overalt? Det er lidt sådan, men meget sjovt og holder længere.

Del dette:

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *