Fibromyalgi: “Som en fånge i min egen kropp! Inte veta vad nästa tortyr är

Fibromyalgi är ett utmärkt incitament att leva varje dag. Om du vaknar och kan flytta, få ut det mesta av det. Om du vaknar och inte kan flytta, gör det inte. Ta en paus, läs en bok, kolla på en film. Det kanske inte är vad du vill, men det är vad du måste göra för den dagen. I morgon är en ny dag och kan vara annorlunda än igår. Tack för att du har imorgon eftersom många inte gör det. Jag vet att det är svårt att känna det här sättet när du är i konstant ångest, men det finns alltid något bra i varje dag. 

Det finns inga ord för att beskriva hur hemskt det är att vara ett levande helvete. Det får mig att känna att jag inte har livet längre. Men vi har sammanställt några av de smärtbeskrivningar som våra medlemmar berättar för nedan.

Det här är vad samhället delar med oss:

1. Kerryn E: det    är som att ha en baksmälla och vara full, men också sjuk som influensan efter att ha gjort intensiv kroppsövning och 10 rundor med Mike Tyson men förlorat och bodde på en annan planet eftersom jag är en främling jämfört med andra som inte kan du förstår mitt liv som

2. Beth W-    får mig att känna mig som en tennsman. Det är perfekt, tenn mannen som behöver smörjas i alla leder. Och någon håller en fackla på alla mina värkande muskler. Med mitt huvud i en vice. Ja, det sammanfattar allt, vilken eländig existens

3. Kimmie G-    Som en trippel släpvagn sprang över mig; Hur behöver jag byta mina höfter? det skär mig i midjan eftersom den nedre halvan är helt enkelt inte vänlig; den värsta kvadrillionen X av baksmälla med den värsta influensan 2 slog mänskligheten och en minnesperiod på en knats storlek …… annars känner jag mig bra!

Loading...

4. Chris G-    Min känsla är att jag har dödats, men jag andas fortfarande genom smärtan …

5. Marjie C   – Det får mig att känna mig som en fånge i min egen kropp! Aldrig veta vilken tortyr som kommer

6. Jessica C   : Jag känner att jag har blivit slagen med en fladdermus, mina muskler känner att de slits av och kastas bort, jag känner att jag har en 2 × 4 som sitter på axlarna hela dagen medan jag har influensa och svettande död …

7. Vickie M    : Jag känner att jag har en liten elva inuti min kropp som kör med en isplockning och slår ihop mina leder och muskler slumpmässigt 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan.

8. Clara F-    Jag känner mig som om jag var på 1200-talet och min kropp har separerats. do

9. Becky M   : Jag känner att mina ben bryts från insidan ut.

10. Tracey W:    Jag har ett spök som älskar att pressa kroppens delar, som om någon grävde fingrarna i huden och griper musklerna med våld.

11. Angela Z:    Precis som tennmannen utan en oljekan … … och jag brände från järnet från huvud till tå.

12. Paula G:    Som om den hade skott nedförsbacke i ett fat bergarter, spenderade jag natten i en fungerande cementblandare, körde en maraton och dras sedan av några mil med kaktus bakom en arg mustang.

13. Delana M:    För tillfället känns det som om du har blivit sparkad ut ur berget och sedan knuffad med is och varm, då känner du att du är i brand

14. Tina F: Det    känns som om kropsturen kramar som en apelsin hela tiden. Eller som om det var en snodd tråd för hårt runt kroppen

15. Sandra L –    En tjuv som har stulit mitt liv. Inga två dagar är desamma. Du vet aldrig vad som ska kasta dig. Varje dag är något nytt, en ny smärta, en ny flare. Att vara bedridden. Du kämpar mot din kropp bara för att spendera dagen. Ingen borde behöva leva, det finns inte så här. Smärta är en outhärdlig smärta som de flesta inte kan hantera, vi har inget annat val än att acceptera det. Det medicinska området har verkligen besvikit oss.

16. Tracy W:    Som någon hittade dragkabeln i alla mina muskler och senor, gick det upp till låret. Jag känner mig mycket och lugn, det kommer inte att bli en wedgy

17. Rachel G:    Jag känner att jag har varit i kollision med en makrobil. Jag bröt alla benen i min kropp … och jag har en allvarlig influensa utöver det.

18. Sharon N:    du känner att du ligger på en stenblock, att gå upp och gå är en utmaning, känner att du går på nålar och stift. Att ta en dusch är mycket tröttsam och vatten skadar din hud.

19. Janice R –    Jag känner att jag är knuten till två hästar och de går i olika riktningar. Mina armar till en häst, mina ben till den andra. Mina pluggar känner sig ur ledningen. Det blir hemskt vid utbrottstider. Andra gånger är det inte så illa, men det har fortfarande smärta.

20. Juni J –    Jag känner att någon dansar i min hjärna och väljer vad och när jag blir döv, dum och yr.

21. Renee H –    Det känns som en full-body migrän.

22. Aileen S: Du    känner att du har influensa hela tiden, kroppssmärtor och smärtor.

23. Julian S:    Har någon någonsin kommit ut att dricka en dans bara för att bli knockad ut och en trevägs kamp med deltagande av 20 män som kommer att äga rum ovanpå dig? Tycker du att du är okej för att ingenting bryter och för att du är full och du går hem och på morgonen har du en kombination av en hård baksmälla, kanske till och med en alkoholförgiftning och du är skadad överallt? Det är lite så, men mycket mindre kul och varar längre.

Dela detta:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *