Fibromyalgi: “Som en fange i min egen kropp! Ikke vite hva den neste torturen er

Fibromyalgi er et godt incitament til å leve hver dag. Hvis du våkner og kan flytte, få mest mulig ut av det. Hvis du våkner opp og ikke kan bevege seg, må du ikke gjøre det. Ta en pause, les en bok, se en film. Det kan ikke være det du vil, men det er det du må gjøre for den dagen. I morgen er en ny dag og kan være forskjellig fra i går. Takk for at du har i morgen fordi mange ikke gjør det. Jeg vet at det er vanskelig å føle seg slik når du er i konstant smerte, men det er alltid noe bra i hver dag. 

Det er ingen ord for å beskrive hvor fryktelig det er å være et levende helvete. Det får meg til å føle at jeg ikke har livet lenger. Men vi har samlet noen av smertebeskrivelsene våre medlemmer forteller oss nedenfor.

Dette er hva samfunnet deler med oss:

1. Kerryn E: Det    er som å ha en bakrus og være full, men også syk som influensa etter å ha gjort full kroppsøvelse og 10 runder med Mike Tyson, men mistet og bodde på en annen planet fordi jeg er en fremmed i forhold til Andre som ikke kan du forstå livet mitt som

2. Beth W-    får meg til å føle meg som en tinnmann. Det er perfekt, tinnmannen som må smøres i ALLE leddene. Og noen holder en fakkel til alle mine smertefulle muskler. Med hodet mitt i en skrue. Ja, det summerer alt, hva en elendig eksistens

3. Kimmie G-    Som en trippel trailer kjørte over meg; Hvordan må jeg bytte hofter? det skjærer meg i livet fordi den nedre halvdelen er rett og slett ikke vennlig; Den verste quadrillion X av bakrusen med den verste influensa 2 slo menneskeheten og en minneperiode på en knatters størrelse …… ellers føler jeg meg bra!

Loading...

4. Chris G –    Min følelse er at jeg har blitt drept, men jeg puster fortsatt gjennom smerten …

5. Marjie C   – Det får meg til å føle meg som en fange i min egen kropp! Aldri vite hva tortur kommer

6. Jessica C   : Jeg føler at jeg har blitt rammet med en flaggermus, mine muskler føler at de blir dratt av og kastet bort, jeg føler at jeg har en 2 × 4 som sitter på skuldrene hele dagen mens jeg har influensa og svette død …

7. Vickie M    : Jeg føler at jeg har en liten elv inne i kroppen min som løper med en isplukking og tilfeldig stikker min ledd og muskler 24 timer i døgnet, 7 dager i uken.

8. Clara F –    Jeg føler meg som om jeg var i det 12. århundre og kroppen min er blitt skilt. gjøre

9. Becky M   : Jeg føler at beinene mine bryter fra innsiden ut.

10. Tracey W:    Jeg har et spøkelse som elsker å klemme kroppens deler, som om noen graver fingrene inn i huden din og griper musklene dine med kraft.

11. Angela Z:    Som tinnmannen uten en oljekanne … og jeg ble brent fra strykejernet fra hode til tå.

12. Paula G:    Som om den hadde blitt skutt nedoverbakke i en tønne klipper, tilbrakte jeg natten i en fungerende sementblander, kjørte en maraton og ble deretter trukket av noen få kilometer med kaktus bak en sint mustang.

13. Delana M:    for øyeblikket føles det som om du har blitt sparket ut av fjellet og deretter knust med is og varmt, så føler du at du er i brann

14. Tina F: Det    føles som om kroppen på turen klemmer seg som en appelsin hele tiden. Eller som om det var en snoet ledning for tett rundt kroppen hans

15. Sandra L –    En tyv som har stjålet livet mitt. Ingen to dager er de samme. Du vet aldri hva som skal kaste deg. Hver dag er noe nytt, en ny smerte, en ny flare. Å være bedridden. Du kjemper mot kroppen din bare for å tilbringe dagen. Ingen må leve, det eksisterer ikke slik. Smerter er en uutholdelig smerte som de fleste ikke kan håndtere, vi har ikke annet valg enn å akseptere det. Det medisinske feltet har virkelig skuffet oss.

16. Tracy W:    Som noen fant traksjonskablene i alle mine muskler og sener, så gikk det opp til låret. Jeg føler meg veldig og rolig, det kommer ikke til å være en wedgy

17. Rachel G:    Jeg føler at jeg har vært i et kollisjon med en mac-lastebil. Jeg brøt alle beinene i kroppen min … og jeg har en alvorlig influensa i tillegg til det.

18. Sharon N:    du føler at du ligger på en seng av bergarter, å stå opp og gå er en utfordring, og føler at du går på nåler og pinner. Å ta en dusj er veldig slitsomt og vann skader huden din.

19. Janice R –    Jeg føler at jeg er bundet til to hester og de går i forskjellige retninger. Mine armer til en hest, bena til den andre. Mine plugger føler meg ut av felles. Det blir forferdelig i tider med utbrudd. Andre ganger er det ikke så ille, men det har fortsatt smerte.

20. juni J –    Jeg føler at noen danser i hjernen min og velger hva og når jeg blir døv, dum og svimmel.

21. Renee H –    Det føles som en fullstendig kropps migrene.

22. Aileen S: Du    føler at du har influensa hele tiden, kroppssmerter og smerter.

23. Julian S:    Har noen noen gang kommet ut med å drikke en dans bare for å bli slått ut og en treveiskamp, ​​med deltagelse av 20 menn, som vil foregå på toppen av deg? Tror du at du er ok, fordi ingenting går i stykker, og fordi du er full, og du går hjem og om morgenen har du kombinasjonen av en alvorlig bakrus, kanskje til og med en alkoholforgiftning og du er blåst over alt? Det er litt sånn, men mye mindre morsomt og varer lenger.

Dele denne:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *