FORHOLD MELLEM COSTOCONDRITIS OG FIBROMIALGIA

Ca. 70% af dem, der er ramt af fibromyalgi, lider af brystsmerter og brystsmerter som følge af costochondritis. Det er en betændelse i brusk, som forbinder ribbenene med brystbenet, og når smerten manifesterer, er det meget almindeligt at forvirre det med det, der skyldes visse hjertproblemer. Symptomer på costochondritis: Akut smerte meget ligner den, der opstår under et hjerteanfald. Det bliver værre efter forsøg, dyb vejrtrækning eller nysen. Reducer med langsom vejrtrækning og hvile. Smerten udstråler til bagsiden af ​​nakke og skuldre. Det ser ud og forsvinder i henhold til dagen. Det påvirker den del af ribben der ligger mellem 2. og 5.. Vanskeligheder ved at flytte den øverste del af kroppen. Hurtig hjertefrekvens Uregelmæssig hjerterytme. Åndedrætsbesvær. Forholdet mellem de to sygdomme er ikke kendt, men fibromyalgi er tilbøjelig til at lide af costochondritis, som forværres af andre fibromyalgi smerter. Anyway, hvis du har disse symptomer, skal du altid gå til en læge for at udelukke hjerteproblemer. Når disse er kasseret, behandles det som enhver anden inflammation (is, antiinflammatoriske midler). Der er forskellige retningslinjer, der kan følges, hvis smerten er meget stærk: -Avoid episoder af stress og hvile for at reducere dens virkninger. -Vid aktiviteter, der forårsager spændinger. -Attach isposer med fugtige varmeposer i 20 minutter. – Varme bade, på nøgle øjeblikke, for at slappe af musklerne. -Massage, der hjælper med at løsne musklerne i nakke og skuldre. Det behandles som enhver anden betændelse (is, antiinflammatoriske midler). Der er forskellige retningslinjer, der kan følges, hvis smerten er meget stærk: -Avoid episoder af stress og hvile for at reducere dens virkninger. -Vid aktiviteter, der forårsager spændinger. -Attach isposer med fugtige varmeposer i 20 minutter. – Varme bade, på nøgle øjeblikke, for at slappe af musklerne. -Massage, der hjælper med at løsne musklerne i nakke og skuldre. Det behandles som enhver anden betændelse (is, antiinflammatoriske midler). Der er forskellige retningslinjer, der kan følges, hvis smerten er meget stærk: -Avoid episoder af stress og hvile for at reducere dens virkninger. -Vid aktiviteter, der forårsager spændinger. -Attach isposer med fugtige varmeposer i 20 minutter. – Varme bade, på nøgle øjeblikke, for at slappe af musklerne. -Massage, der hjælper med at løsne musklerne i nakke og skuldre.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *