Fibromyalgi og sciatic smerte: Kan man påvirke den anden?

Det meste af tiden ses sciatic smerte og fibromyalgi i samme patient, men begge kræver en anden behandling. Fibromyalgi er præget af generel smerte. Folk med fibromyalgi rapporterer ofte symptomer på andre samtidige sygdomme.

Så vi skal behandle disse sygdomme ud over fibromyalgi. Ischias er en af ​​de sygdomme, der eksisterer sammen med fibromyalgi. En betingelse behøver ikke at være årsagen til andre forhold. Nogle gange kan to betingelser eksistere uafhængigt. Folk med fibromyalgi har brug for at vide, hvad sciatic smerte er.

Sciatic smerte

Personer, der lider af smertestillende smerter, kan også lide af piriformis syndrom. Det er en tilstand, der opstår, når sciatic nerven af ​​skinkerne er irriteret af piriformis muskel. Mennesker med iskias har ofte smerter omkring deres balder, hofter og ben, så læger skal korrekt undersøge, hvad der virkelig foregår med dem.

Nogle andre symptomer, der ses med sciatic smerte, er følelsesløshed, svaghed, prikkende og brændende fornemmelse. De fleste med iskias oplever kraftig smerte, der begynder på den ene side af skinken og strækker sig til benets bagside. I ischias er der smerter langs den økologiske nerve. Hos nogle mennesker kan alle disse symptomer og smerte spredes til tæerne, mens de i andre er begrænset til større portioner.

Læger kan muligvis ikke finde den nøjagtige årsag til denne smerte hos mennesker med fibromyalgi. Smerten af ​​ischias er meget forskellig fra smerten af ​​fibromyalgi. Ischias er en smerte, som udstråler langs forløbet af den nedre ekstremitetes nervesnit. Fibromyalgi er en tilstand præget af ømme pletter i blødt væv, hovedsageligt i den øverste del af ryg og nakke.

Ledelsen

Fysioterapi virker vidundere om sciatic smerte. Prøv at inkludere fødevarer, der indeholder naturlige antiinflammatoriske komponenter i din kost. Massage terapi og akupunktur er effektive behandlinger for sciatic smerte. Hvis du lider af sciatic smerte, undgå aktiviteter som læner sig på gulvet og læner sig for at rense indholdet.

Kirurgi er nødvendig, når disken er diagnosticeret i den fysiske undersøgelse. Disse behandlingsmuligheder virker måske ikke for personer med fibromyalgi, hvis årsag bag smerten ikke er kendt. Derfor anbefales det også for dem, der vælger naturlige metoder til smertekontrol som massage og akupunktur. Biofeedback anbefales også til smertelindring og Boswelia (et antiinflammatorisk supplement, der er en naturlig Cox-2 hæmmer).

Eventuelt traume eller ulykke kan aktivere udløsningspunkter omkring skinkerne, idet aktivering af disse triggerpunkter kan forårsage sciatic smerte. Aktiveringspunkter er ikke ualmindelige på grund af daglige aktiviteter som at sidde, bøje osv. Personer med fibromyalgi er meget følsomme injektioner. Derfor kan injektion i områderne omkring balderne også aktivere deres udløsningspunkter og forårsage sciatic smerte.

Livsstilsændring er et vigtigt skridt i behandlingen af ​​sciatic smerte. Hvis du har ischiasmerter efter en forlænget session, foretrækker du at stå og gå et stykke tid. Det kan også være nyttigt at følge en ugentlig øvelsesrutine, der omfatter lav-til-lav-effekt kardiovaskulære øvelser, energi helbredelse og styrketræning specifikt til personer med fibrolaryngitis.

Konsistens er det centrale punkt i behandlingen af ​​fibromyalgi. Den, der er kompatibel, kan bedre modstå op-og nedture af fibromyalgi. Søg straks læge og søg en læge, der er bekendt med fibromyalgi og sciatic smerter, hvis du oplever svær smerte i din skinker og hofter oftere. Du kan måske vide, at denne smerte skyldes en glideskive, der ikke har noget at gøre med fibromyalgi.

Under behandling kan en specialist diagnosticere en anden årsag og lindre din smerte og generel ubehag. Når man lider af fibromyalgi, kan fagfolk ikke finde nogen fysisk grund til smerten. Symptomerne er de samme, men de mest almindelige årsager synes ikke at være ansvarlige for smerten.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *