VOORWAARDEN TUSSEN COSTOCONDRITIS EN FIBROMIALGIA

Ca. 70% van degenen met fibromyalgie lijden aan borst- en pijn op de borst als gevolg van een kostuumstoornis. Het is een ontsteking van het kraakbeen geassocieerd met de ribben met het borstbeen, en wanneer de pijn zich manifesteert, is het heel gewoon om het te verwarren met wat te wijten is aan bepaalde

VOORWAARDEN TUSSEN COSTOCONDRITIS EN FIBROMIALGIA

hartproblemen. Symptomen van Kostoconritis: acute pijn vergelijkbaar met die optreedt tijdens een hartaanval. Het wordt erger na proberen, diep ademhalen of niezen. Verminder met langzame ademhaling en rust. De pijn straalt uit naar de achterkant van de nek en schouders. Het ziet eruit en verdwijnt volgens de dag. Het beïnvloedt het deel van de ribben dat tussen de 2e en de 5e ligt. Moeilijk om het bovenste gedeelte van het lichaam te bewegen. Snelle hartslag Onregelmatige hartslag. Ademhalingsproblemen. De relatie tussen de twee ziekten is niet bekend, maar fibromyalgie heeft de neiging om te lijden aan cortison, dat wordt verergerd door andere fibromyalgiepijn. Hoe dan ook, als je deze symptomen hebt, ga dan altijd naar een arts om hartproblemen uit te sluiten. Eenmaal weggegooid, wordt het behandeld als elke andere ontsteking (ijs, ontstekingsremmend). Er zijn verschillende richtlijnen die kunnen worden gevolgd als de pijn erg sterk is: -Vermijd episoden van stress en rust om de effecten te verminderen. – Bij activiteiten die spanning veroorzaken. – Dompel ijszakken in met vochtige warmtevullers gedurende 20 minuten. – Warme baden, op belangrijke momenten, om je spieren te ontspannen. -Massage die helpt de spieren in de nek en schouders los te maken. Het wordt behandeld als elke andere ontsteking (ijs, ontstekingsremmend). Er zijn verschillende richtlijnen die kunnen worden gevolgd als de pijn erg sterk is: -Vermijd episoden van stress en rust om de effecten te verminderen. – Bij activiteiten die spanning veroorzaken. – Dompel ijszakken in met vochtige warmtevullers gedurende 20 minuten. – Warme baden, op belangrijke momenten, om je spieren te ontspannen. -Massage die helpt de spieren in de nek en schouders los te maken. Het wordt behandeld als elke andere ontsteking (ijs, anti-inflammatoire middelen). Er zijn verschillende richtlijnen die kunnen worden gevolgd als de pijn erg sterk is: -Vermijd episoden van stress en rust om de effecten te verminderen. – Bij activiteiten die spanning veroorzaken. – Dompel ijszakken in met vochtige warmtevullers gedurende 20 minuten. – Warme baden, op belangrijke momenten, om je spieren te ontspannen. -Massage die helpt de spieren in de nek en schouders los te maken.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *