FORHOLD MELLOM COSTOCONDRITIS OG FIBROMIALGIA

Ca. 70% av de som er rammet av fibromyalgi lider av bryst og brystsmerter som følge av kostokondrit. Det er en betennelse i brusk som knytter seg til ribbenene med brystbenet, og når smerten manifesterer, er det veldig vanlig å forveksle det med det som skyldes visse

FORHOLD MELLOM COSTOCONDRITIS OG FIBROMIALGIA

hjerteproblemer. Symptomer på kostokondritis: Akutt smerte som ligner på det som oppstår under et hjerteinfarkt. Det blir verre etter å ha prøvd, dyp pusting eller nysing. Reduser med langsom pust og hvile. Smerten utstråler til baksiden av nakken og skuldrene. Det ser ut og forsvinner i henhold til dagen. Det påvirker delen av ribber som ligger mellom 2. og 5.. Vanskelighetsgrad å flytte kroppens overdel. Rapid hjertefrekvens Uregelmessig hjerterytme. Pusteproblemer. Forholdet mellom de to sykdommene er ikke kjent, men fibromyalgi er tilbøyelig til å lide av kostokondrit, noe som forverres av andre fibromyalgi smerter. Uansett, hvis du har disse symptomene, må du alltid gå til en lege for å utelukke hjerteproblemer. Når disse er kassert, behandles det som enhver annen betennelse (is, antiinflammatoriske midler). Det er forskjellige retningslinjer som kan følges hvis smerten er veldig sterk: -Avoid episoder av stress og hvile for å redusere virkningene. -Vid aktiviteter som forårsaker spenninger. -Kryss i isposer med fuktige varmeposer i 20 minutter. – Varm bad, på viktige øyeblikk, for å slappe av musklene. -Massasje som hjelper løsne musklene i nakken og skuldrene. Det behandles som alle andre betennelser (is, antiinflammatoriske midler). Det er forskjellige retningslinjer som kan følges hvis smerten er veldig sterk: -Avoid episoder av stress og hvile for å redusere virkningene. -Vid aktiviteter som forårsaker spenninger. -Kryss i isposer med fuktige varmeposer i 20 minutter. – Varm bad, på viktige øyeblikk, for å slappe av musklene. -Massasje som hjelper løsne musklene i nakken og skuldrene. Det behandles som alle andre betennelser (is, antiinflammatoriske midler). Det er forskjellige retningslinjer som kan følges hvis smerten er veldig sterk: -Avoid episoder av stress og hvile for å redusere virkningene. -Vid aktiviteter som forårsaker spenninger. -Kryss i isposer med fuktige varmeposer i 20 minutter. – Varm bad, på viktige øyeblikk, for å slappe av musklene. -Massasje som hjelper løsne musklene i nakken og skuldrene.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *